Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awr

co myslec o tych jego slubach?

Polecane posty

Gość awr
chetnie pocwicze:) mam nadzieje, ze okaze sie to dla niej skuteczne na tyle, by nie tylko radzic sobie z przeszloscia, ale wlasnie rzeczywistoscia-terazniejszoscia!

Fajne te artykuły :) generalnie wszystko leży w naszym umysle i to my decydujemy jak wpływamy na nasza teraźniejsza i przyszłość

Gość awr
nie wiem, czy ma jakies traumy...nie wiem, czy np. kiedys ktos go nei zostawil, ze teraz sie odgrywa, ale nie slyszalam o tym...czy moga byc inne "powody" takiego jego zachowania? oczywiscie jej nie powiem:)

Wiem, że fajne :), ten blog jest świetny bo nic nie płacisz za otrzyamnie ogromnej ilości fajnych technik rozwoju osobistego. Większośc rynku rozwojowego to komercja czysta. :) Wpływamy na nasze życie, dla mnie jest to JUŻ oczywiste, kiedyś nie było :P Sam myślę o założeniu forum rozwojowego gdzie starałbym się pomagać innym, teraz nie mam na to czasu, ale za miesiąc - 2, zrobię to. To jest moje hobby więc kasy nigdy za takie rzeczy nie chciałbym brać. Pracować i tak chcę w sprzedaży jakiejś :) AWR Jasne, że ona nie ma zająć się tylko przeszłością, ale jeśli przeszłość blokuje to co dzieje się tu i teraz to najpierw nią trzeba się zająć. :) Potem oczywiście kreować teraźniejszość. http://www.youtube.com/watch?v=x3pM3MdW5X4

Gość awr
a jak myslisz, co nim kieruje?

Powodów takiego zachowania może być bardzo wiele. Trauma jest po prostu częstym powodem. I wcale nie musi być związana z zostawieniem go przez kogoś. Mógł zostać skrzywdzony w dzieciństwie i teraz może starać się w taki a nie inny sposób budować poczucie własnej wartości.

Gość awr
na dodatek jest strasznym kłamcą i wiem, ze nia manipulowal..oczywiscie w umiejetny sposob

Manipulanci zwykle robią to bo mają jakąś traumę. To on jest nienormalny, nie ona :). Uda Ci się jej pomóc :). Powodzenia :)

Gość awr
dzieki:) dam znac w tym poscie za jakis czas, jak poszło:)

No dobrze :) Dodam do ulubionych wątek, jeśli będzie trzeba - postaram się pomóc. :)

Gość awr
qwerton, jestes moze na forum? :) mam problem z wyborem "zasobu" chyba cos robie zle- mozesz mi pomoc? zostaw ewentualnie wiadomosc, kiedy bedziesz na kafe.