Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia z Katowic

Wyjazd z dziećmi do Tatralandi

Polecane posty

Witam wszystkich, Mam pytanie, czy któraś z Was była w Tatralandii na Słowacji z dziećmi? Koleżanka podesłała mi stronkę www.tatralandia.com.pl i planujemy się wybrać z mężem i naszymi maluchami (2 i 5 lat). Napiszcie jeżeli byłyście, czy warto i jak dzieci się bawiły.

Ja byłam z synem. :) Fajnie spędziliśmy 2 dni, ale uwaga - musi być ładna pogoda. Co prawda sa tam baseny z ciepłą wodą, w których można się kąpać nawet w deszczu i przy niskiej temperaturze, ale dzieciom się tam zaraz nudzi. Są równiez zjeżdżalnie w budynkach, ale trzeba mieć powyżej 140 cm.

Hej, My byliśmy w ostatni weekend w Tatralandii z dziećmi i naprawdę polecam! Aquapark Tatralandia to czyste szaleństwo dla dzieciaków, a i my skorzystaliśmy z basenów termalnych, ja z masażu antycellulitowego (polecam), mąż z saun. Zakwaterowanie w Tatralandii całkiem w porządku, w domku jest wszystko, nie musisz zabierać np. naczyń. Od czerwca uruchomiona będzie już cała część letnia, mój synek ubolewał, że nie poszedł do parku linowego, bo jeszcz był zamknięty. Jedzenie w Tatralandii w restauracji jest bardzo dobre, natonmiast barów przy basenach jakoś specjalnie nie polecam. A kiedy chcesz jechać?

Gość Kaia z Katowic
Dzięki dziewczyny za opinie o Tatralandii. W takim razie wybiorę się w czerwcu jak już wszystkie atrakcje będą otwarte i podzielę się z Wami moimi wrażeniami. Buziaki

Hej Dziewczyny, Byliśmy w ten weekend w Tatralandii, było super. Dzieciaki szalały, a my napawdę wypoczęliśmy. Miejsce świetne na wypady rodzinne, polecam (a od siebie powiem, że masaż antycellulitowy był super, muszę sobie znaleźć coś takiego w Katowicach).

ja słyszałam wiele dobrego o tatralandii. mieszkam blisko granicy, więc może się wybiorę zwłaszcza, ze znajomi bardzo sobie chwalili pobyt tam. ja byłam tylko raz w aquaparku w krakowie ale to nie to samo. w tatralandii przeżycia są podobno niezapomniane!

Gość chętni
ja chciałabym zapytać jaki patenet zastosowali w tatralandi do zamykania szafek? zamki elektroniczne z czujnikiem na pasku? tradycyjne kluczyki? no i jeszcze pytanie ile kosztuje wstep dla jednej osoby razem z saunami? czy do saun jest osobne wejście, osobna szatnia?

Kluczyki są na elektrycznym chipowym pasku, do saun jest osobne wejście i bilet musisz osobno na to kupić, a co do cen to zobacz sobie na stronie internetowej: www.tatralandia.com.pl tam są cenniki

Gość andaluzjaPrzezMarakesz
jest tam co robic.mozna poc\uc sie znowu dzieckiem.osobiscie szalałam na Trio takiej nowej zjezdzalnie.cos swietnego!:)

Gość a co to za imie
a po co idziecie na te masaze antycellulitowe??? przeciez wiadomo ,ze po jednym razie nie bedzie zadnych efektow? na takie os to trzeba chodzic REGULARNIE, o ile to w ogole cos daje ...?