Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TimTamTimTam

Nadaje się czy obciach ? FOOOOTO

Polecane posty

Załóż dłuższą koszulkę albo luźniejsze spodnie. I nie przejmuj się komentarzami zazdrosnych bab, które nawet Cindy Crawford by powiedziały, że ma męskie ramiona ect, ect.

Gość moje żyły mine veins
wiecie, klikam w tego linka, widze te zdjecia i kurrrwaa nie wiem: facet czy kobita? :O

Gość gdy zespusuje ci sie gier kons
ola... wina kibola

Gość no nie mow ze
w legginsach biegasz? legginsy sie nosi jak rajstopy.. to tak jakbys w czarnych rajstopach poszla biegac :D

Gość TimTamTimTam
...no dobra, już dobra ...jestem PEDAŁEM I TO w tym chodziło ...a wy sie tu produkujecie jak dzieci jakies...na 3 strony ma byc tak że jak bede biegał po parku miejskim to tam tacy goscie sie kręcą co lubią te numery i może w końcu ktoś dorźnie te moje dupsko bo mi źle bez tego :)

Gość TimTamTimTam
...a ztym moim pytongiem to robie taką starą smieszną sztuczkę, że kutanga do góry podwijam i kulki na maxa do tyłu miedzy nogi- potem S-kami majtami dociskam i jak nogi tak składam to jak laseczka :D

Lepiej załóż inną koszulę, bo z bawełnianą jest tak, że jak się spocisz, to będzie cała mokra i jak powieje wiaterek, to zrobi ci się baaardzo zimno, ale to nie dobrze.

Gość TimTamTimTam
gadanie :) jak na mokrą koszulkę powieje wiaterek to mi tak sutki zaczynają sterczec - mniam :D chłopaki to lubią i jeszcze ten mój zapach potu po bieganiu - goscie z parku sie tym jurgają :) powinienem miec wziecie

Gość TimTamTimTam
no nie?! pupa mi najlepiej wychodzi - i jak biegam to tak podskakuje fajnie - mam to po mamie :D a jak jeżdże na rowerku - to na tym siodełku - chłopaki szaleją i sie slinią :) lubie jeździc po parku na rowerku - chłopaki mnie zatrzymują i pytają niby która to godzina? ^^ - a nie za późno na jazdy ? ^^ kumacie - może nas podwieźiesz ? - moze cie podwieźiemy? albo pójdziemy gdzieś?

Gość Dyroton
uważaj żeby cie zbok nie zakorkował

Gość TimTamTimTam
licze na to ;)

Gość TimTamTimTam
ale podszywacz z Ciebie ;d

Gość nie przesadzaj
kto tam sie bedzie na ciebie patrzyl

Gość heheh no dokladnie
biegaj