Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemmmmmm

Chcę robić to co mój kolega. Uwodzi laski , wykorzystuje i porzuca

Polecane posty

Gość chcemmmmmm

tylko ,ze on jest przystojny wiec moze wszystko a ja nie :/

Gość ten gosciu ma wyj...
kiedys za to zaplaci, zlapie jakiegos syfa i go wykonczy, badz spotka na swojej drodze kobiete, ktora sie zabawi jego kosztem i porzuci. wtedy oprzytomnieje.

Gość proekozielona
Ja robie podobnie z facetami, tylko nie z premedytacja oczywiscie, zdzira jeszcze nie jestem, jeszcze... takie czasy, straciłam złudzenia ze miłosc istnieje

Gość chcemmmmmm
jaaasne ,babskie gadanie

Gość ten gosciu ma wyj...
proekozielona, a kim jestes jak nie zdzira i sucza?

Gość francuski numerek_
bo miłość to ściema :D jeśli mu odpowiada takie zycie to co mi do tego ;) niech sie bawi chłopak tez lubie uwieść faceta, doprowadzic go do czerwonej gorączki a potem się ulotnic :D

Gość asfesf
Hehe też tak robię a dlaczego? najpierw były związki i wielkie miłości ale jak przekonałem się o tym jakie kobiety są naprawdę to zacząłem się nimi bawić :) Najpierw poznaję jakąś i bajeruję gadką, później wysyłam im fotkę a jestem przystojnym szatynem to każda zawsze ma kisiel w majtkach na mój widok.Góra dwa spotkania i na trzecim już się bawimy w najlepsze a później jak mi się znudzi to olewam i szukam następnej.

Gość proekozielona
Ok jestem sucz. ułżyło? A niby faceci to takie biedne delikatne, zakochane chlpoczyki?

Gość proekozielona
Hehe też tak robię a dlaczego? najpierw były związki i wielkie miłości ale jak przekonałem się o tym jakie kobiety są naprawdę to zacząłem się nimi bawić Najpierw poznaję jakąś i bajeruję gadką, później wysyłam im fotkę a jestem przystojnym szatynem to każda zawsze ma kisiel w majtkach na mój widok.Góra dwa spotkania i na trzecim już się bawimy w najlepsze a później jak mi się znudzi to olewam i szukam następne jestes choojem, ja z premedytacja nic nie robie i nie zakładam jak autor powyzej