Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka8080

Który z nich najabrdziej hot??

Polecane posty

Gość Bzzzykacz
Najprzystojniejszy, i najbardziej hot, jestem JA!

Gość vera boleściwa
Jude Law i Ewan McGregor nie pochodzą z USA. Van Diesel..dawno o nim zapomniałam, obrzydliwy. :O Pedały z Prison Breake'a - j.w. Kijanu :O:O:O Drewno kwadrat. :O Ashton również Drzewnojeziorny. :O:O:O:O:O:O Hartnett jest suchy ale ładny. :D Chociaż syfy u starego faceta nie sa spoko. :) Depp zawsze spoko, chociaz ani troszkę mi się nie podoba. Christian Bale - każdy, kto oglądał AmericanPSycho wie o co chodzi. :D House - nie jestem przecież nekrofilką. :O Pedał ze Zmierzchu - :D Błagam. :D Brade Pitte ❤️ tak z zasady 😴 Ryan Gosling jest mocny, jeśli nie zacznie grać w syfiatych komedyjkach pokroju American Pie będą z niego ludzie. Ryan Reynolds jest jakiś obślizgły. Reszty nie znam. Nie żałuję. :)

Gość jgjhsghgsfggsfg
spierdaIaj stąd trollico

Gość vera boleściwa
Mnie mógłby zruchać Franciszek Pieczka albo Witold Pyrkosz,kocham M jak miłość :)

Gość vera boleściwa
ja? :D

Żeby te podszywy chociaż fajne były. Żenada i wiocha. Pieczkę uwielbiam, Pyrkosza również. A ty co? High School Musical i fap fap fap? :O 🖐️

Gość kfjkfjhfhjdghdf
Ja uwielbiam Romana Wilhelmi i co? Żenada i wiocha to jest odpisywanie na durne posty jak 15-latka do zeszytu "złote myśli" 😴 normalnie bravo kurva girl

Moje ulubione aktorki niestety też już wąchają kwiatki od spodu (Irena Kwiatkowska i Hanka Bielicka) Pozostała tylko Danuta Szaflarska :-(

Gość kfjkfjhfhjdghdf
Napisz jeszcze swoje ulubione danie,ulubiony zespół i ulubione zwierzę pusty,zdesperowany,wulgarny babolu 😴 Niech cały świat się dowie. co za zgnuśniałe wredne babsko feee

Gość kfjkfjhfhjdghdf
i nie zapomnij prostaczko wstawić kwiatuszków i serduszek...słodziutkie są buhehehehe

Gość a euro to rozwali
jude law jest zajebisty i jedyny z zarosnieta klata. nie cierpie jak facet goli sobie klate :-O

Och, och. Zaraz będę płakać. "Pora umierać". Wow. Cześć Łobuzie. Na zdravi! I na słonko, hop!

Gość no to kerwa
po slonku panie i panowie przez ciebie literki :[

Gość csascscsc
brad pit -tak dla za sady-blagam cie...ciota nad ciotami jesli mialabymm wybierac tio optowalabym za kutcherem bo poza fajna buzka ma zjebiste poczucie humoru, i ma dystans do siebie, lubie go, reszta pedalow na szafot

Gość alinka7503
johny depp

Gość kfjkfjhfhjdghdf
jak się teraz czuje dumna,dowartościowana i spełniona...po prostu lepsza nic dziwnego,że na kafeterii to mieszka niech temu czemuś idzie na zdrowie,szkoda czasu 😴

Gość csascscsc
jak nie jest sie popularnym w swiecie realnym to chociaz wwirtualnym:):):):)

Ashton Kutcher jest idiotą. Przystojny to on może jest ale co z tego, skoro miernota a nie aktor. Do tego nie potrafi trzymać kutasa w gaciach. To jest facet? Bez sensu. Do tego ma śmiech jak świnia kaszel, co jest najgorsze na świecie. :) A Brad owszem, jest ciotą i będzie nią na zawsze. :D Ale lubię go z jakiegos nieznanego powodu. Grywa u Finchera, a Finchera lubię. Clooneya tez lubię, bo mi się podoba. 😴 Bo i był taki dzielny w Ostrym Dyżurze. :D Nie ma w tym "zacnym" zestawieniu Leonardo Di Caprio, który nie podoba mi się nawet srednio ale uwielbiam go aktorzenie. Takie coś jak Johnny Depp. Kocham mocno Steve'a Buscemi bo jest przezajebistym aktorem i w ogóle. Eeech. Nie mam juz czasu bajdurzyć. See ya, leszcze. :) 🖐️

Gość kaśka8080
kfjkfjhfhjdghdf weź się ode mnie odwal

Gość no to ja się wypowiem
Paul Walker, Johnny Depp i Taylor Lautner dokładnie w tej kolejności :-P

Ja pierrdolę! :D Stado pokrzywdzonych loch mnie atakuje. :D Łobuzie - buziaki dla dziewczynek, jak już odpisuje to wspomnę o tym. Nie psizcie juz nic o mnie bo nie wyjdę nigdy. 😭

Gość buhahahahahaa
Krytyk filmowy się wypowiedział.Pokaż swoją mordę to pooceniamy:) Albo lepiej nie...:D Język niezły z domu wyniosłaś i kulturę osobistą.W sumie to mi ciebie żal,patologicznej rodziny sama sobie nie wybierałaś:(

Gość csascscsc
brad jest sztywny jak dwudniowe gowno, wg mnie jest tragicznym aktorem i rownie tragicznie wyglada, leo jest najlepszy. zdecydowanie. a co do reszty aktorow preferuje starsze dojrzale klasyczne kino de niro, pacino, nelsen. mlodziaki to pozerzy i metroseksualne cioty z zerowym talentem aktorskim. moze jeszcze poza aktorem ktory gral wcienkiej czerwonej linii , siodmym znaku i w pasji. och kocham

Dzięki Vera. I tak nie wyjdziesz bo jak Cię znam nie powstrzymasz się przed sprawdzeniem czy ktoś czegoś nie napisał :-D

Gość ozesz kerwa
vera icona Och, och. Zaraz będę płakać. "Pora umierać". Wow. Cześć Łobuzie. Na zdravi! I na słonko, hop! poszla na slonko,oczywiscie z laptopem i swoja kafeteria :D:D:D:D:D:D:D

Johnny Depp0- najlepszy bardzo przystojny i rewelacyjny aktor Vin Diesel Keanu Reeves no i moze jeszcze Paul Walker a reszta to jak dla mnie wyglancowani za bardzo i mało męscy fu