Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KkkoooBbbbiiieeeTTTaaaa

Głosnki z komputera...Pomocy!

Polecane posty

Jeśli się ktoś zna na głośnikach to bardzo proszę o pomoc. Mianowicie poluzowały mi się kable w środku głośników i nie wiem jak je złączyć... co do czego:o

Po co mam kupować nowe jeżeli wystarczy tylko kable połączyć Z tym,że ja nie bardzo wiem jak. Coś tam podłączyłam ale cicho grały,więc jednak nie tak to powinno być:o Może ktoś bardziej kompetentny niż Królowa Mać się wypowie ?

Problem w tym,że tu nie ma żadnych kolorów. Zresztą nie będę z Tobą dyskutować bo to nie ma sensu :P Może jakiś facet się wypowie? Kurde noo..

Niby jestem kobietą i się nie znam? Źle o kobietach myślisz :( Ostatnio wymieniałam zasilacz w komputerze :classic_cool: Skoro nie ma kolorów to próbuj różne kombinacje.

NIe powiedziałam,ze się nie znasz. Ja jako kobieta też znam się na różnych rzeczach. Ale jak pisałam wcześniej próbowałam już na różne sposoby i grają ale cicho. Fajnie,że umiesz normalnie pisać. :classic_cool:

Dzięki za komplement 😍 Widzisz, oprócz mnie nikt nie odpisuje ;) A swoją droga co Ty robiłaś z tymi głośnikami, że kable się obluzowały? ;)

To nie moja sprawka tylko mojej córki ;)

Właściwie to nie wiem ;) Ale jak nie da się z nimi już nic zrobić i będą nadal tak cicho grać to jednakowoż skuszę się na nowe :P :classic_cool: :D 🌻

No popatrz, ja (Z)Dolny Śląsk :) Dzieci Twoje co robią, że możesz pisać? Mój właśnie się obudził :D