Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Noikaaa

Nokia 7230-Reklamacja

Polecane posty

Gość Noikaaa

Witam mam pytanie odnośnie noki 7230. Posiadam ten telefon jakieś 9 miesięcy i jestem trochę z niego niezadowolony, mianowicie : -Zawiesza się -wyłącza się sam -traci zasięg -sporadycznie rozłącza się podczas rozmowy -uszkodzona fabrycznie matryca ( na górze ekranu jest straszny szum) -czasami nie działa przycisk lewo , prawo -pod czerwoną słuchawką popękał plastik -pęknięta górna obudowa z lewej strony (sama z siebie tel mi nigdy nie spadł, czytałem na innych forach ,że to standard w tych tel.) Dodatkowo otrzymany sms pokazuje zła h otrzymania, myślałem ,że to kwestia ustawienia strefy czasowej ale się myliłem. Nie ma mozliwości usunięcia polskich znaków w telefonie trzeba ręcznie zmieniać zawsze każdy wyraz co jest męczące a czasem to jest konieczne bo powiedzmy zamiast płacić za 1 sms płace jak za 3 przez te polskie znaki, dodam ,że powyżej 1000 znaków sms zmienia się na mms. Pytanie moje jest następujące : Myślicie ,że na podstawie wymienionych wad i uszkodzeń mógłbym go reklamować czy oddać go na zasadzie niezgodności towaru z umową? Już pomijam te sms bo to już fabrycznie tak było zrobione ale głównie chodzi o to ,że się wyłącza , traci zasięg no i ta matryca. Czytałem gdzieś ,że jeśli to by był drogi aparat fotograficzny to uszkodzona matryca by była podstawą do reklamacji ale ,że to głupi tel komórkowy to raczej nie zostanie to rozpatrzone pozytywnie po prostu ma robić zdjęcia i robi a to ,że są gorszej jakości to się mówi trudno. Co o tym myślicie? miał już ktoś taki przypadek?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować