Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nji

Prezent na Dzień Matki, propozycje

Polecane posty

Łoj! Faktycznie, teraz Tato... Może tez książkę mu dam, tak dla odmiany ? ;)

Gość gość
Ja postanowiłam kupić mamie ładną porcelanę. :) Pomyślałam o firmie Chodzież, jest bardzo znana i ma strasznie ładne, klasyczne serwisy. Widziałam, że duży wybór takiej porcelany jest w sklepie http://porcelana24.pl/ i ogólnie mają dobre ceny jak na tak wysokogatunkowe rzeczy.

Gość gość
Teraz w modzie są podobno śmieszne dokumenty kolekcjonerskie z zabawnymi zdjęciami lub podpisami. Właśnie przeglądam oferty z clubcard.com.pl i chyba coś z tego wybiorę dla swojej mamy ;)

Gość gość
mamuśce mojej kupiłam na dzień matki lokówko suszarkę na electro.pl ucieszy się czuję to ;) upiekę jej tez pizze ;)

Gość gość
zegarek albo coś z biżuterii ;) ja taki prezent bede robic mamie, na www.e-zegarki.pl maja duzy wybor, wiec pewnie standardowo tam cos kupie ;)

Gość gość
ja nie mam tego problemu czy dylematu . Moja mama bardzo lubi czytac co roku odwiedzam matras w poszukiwaniu tej ksiązki dla mej matuli. Jeszcze nie byłam w owej księgarnia ale w weekend pojade się porozglądać.

Gość gość
Pierwszy raz w życiu sobie kupiłam niedawno krem przeciwzmarszczkowy 45+ i padło na Christian Laurent. Ja sama efektu nie widzę, ale z kolei mąż i koleżanka twierdzą że się skóra wygładziła także im wierzę ;))

Gość gość
gość wczoraj KVVRWA twoja spamerska mać, przestań reklamować to góoowno!!!! :O

Gość gość
Moja mama uwielbia perfumy więc dostanie ode mnie Versace-Crystal Noir z galeriazapachow.pl bo są to dobre i sprawdzone perfumy a do tego kwiaty i koszulę, na którą poluje ;)

Gość gość
moze jakis zegarek? ja swojej wlasnie w tym roku kupilam zegarek z miugo ;) mają -50zl na wszystkie zegarki ;)

Gość gość
dokładnie :) też polecam Miugo, te zegarki są poza tym w fajnym zestawie z lawendą, herbatą i ciasteczkiem ;)