Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeeenifersvbn

Pytanie do ludzi po studiach

Polecane posty

Gość jeeenifersvbn

Czy u was tak jest że czujecie się innymi ludźmi od reszty, bardziej wysublimowanymi? Nie mówię że wszyscy, bo jest dużo takich bezpośrednich, nieokrzesanych nawet wśród wykładowców, ale widać że pochodzą z plebsu po prostu. Ja np. często tak mam ,że kogoś nie lubię, właśnie za sam wygląd, np. bab na stoisku mięsnym. Widać że chamice, nieżyczliwe, ale w stosunku do mnie są bardziej chamskie, tak jakby czuły ,że jestem lepsza od nich.

Gość aneta wawa
a widac ze jestes po stidiach ze one o tym wiedza?:> mnie tez czesto dziewczyny np kolegow chlopaka chcialy poniozyc mimo ze nic im nie zrobilam ale w jakis sposob czuly sie zagrozone i opowiadaly jakies glupoty na moj temat z zazdrosci... i czesto tak mam ze np na zajeciach fitness duzo dziewczyn sie na mnie patrzy jakby mnie nie lubily i tym samym sama juz nie moge na nie patrzec bo mi sie rzygac chce...

Gość jeeenifersvbn
nie wiedzą po prostu mam subtelny wygląd, jestem delikatna, można tak powiedzieć

Gość aneta wawa
co do bab w sklepach to czesto sa chamskie i z mina srajacego kota ;) takie juz sa, niezadowolone z zycia

Gość jeeenifersvbn
nie wiem czy to kwestia wykształcenia, czy polskiej "życzliwości"

Gość jeeenifersvbn
boję się chodzić do sklepów, najgorsze są te w marketach, te z warzywniaków są jakieś milsze

Gość aneta wawa
mysle ze "zyczliwosci" bo sa i babeczki bardzo mile, spotkalam raz taka co na kasie w carrefourze z usmiechem siedziala ;)

Gość znudzona w domu
ja tak mam ale nie ze względu na skończone studia

Gość jeeenifersvbn
może po prostu jestem za wrażliwa, a tacy ludzie dobrze się czują tylko w towarzystwie wrażliwców. Są owszem bardzo miłe ekspedientki, ale to naprawdę rzadkość