Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca inaczej

Inny, nietypowy, wyjątkowy, myślący poszukiwany

Polecane posty

Gość myśląca inaczej

Wyjątkowa, kobieta, szuka wyjątkowego, nietypowego mężczyzny,Szukam kogoś o krytycznym stosunku do rzeczywistości, kto zadaje pytania,zastanawia się nad światem, a nie podąża za resztą jak jeden ze stada baranów z klapkami na oczach.Nie szukam ideału, zaakceptuję wady, nieważny jest dla mnie Twój status materialny, możesz być biedny i rzucać skarpetki na podłogę.Ważne co masz w duszy i w głowie.

Gość El Musico
Szkoda, że ak trudno spotkać kobiety z takimi oczekiwaniami...

Gość thgrtrgt
Kobieto, ktora nie zna zasad interpunkcji! :D Wyniki Twojego eksperymentu moga byc ciekawe, wszak wiele osob uwaza sie za wyjatkowe. Moze uscislij o co chodzi

Gość thgrtrgt
bla bla zlot narcyzow dlaczego jestes wyjatkowa?

Gość myśląca inaczej
thgrtrgt > to nie jest eksperyment po prostu szukam wyjątkowego faceta.Zdaje sobie sprawę że szanse są małe ale wciąż mam jeszcze 0,001% nadziei.Nie jestem naryzem, ale znam swoją wartość. Jestem atrakcyjna, kobieca, jasnowłosa, wykształcona.Gwarantuję 100% przyjaźni, wierności i lojalności, silna osobowość :) ps. interpunkcja faktycznie nie jest moją mocną stroną:)

po co ci facet skoro masz takie pytania?? do odpowiedzi nie potrzebny ci facet wiec??

Gość huiuhyg7u8
:) jesli naprawde szukasz, to podaj tu maila, moze ktos do Ciebie napisze ale wiesz, dobrze jest uscislic kryteria, bo jeszcze przyczepia sie do Ciebie jakies bufony ;) :)

To jest problem logiczny. Kazdy czlowiek jest wyposazony w ego, ktore mowi mu ze jest wyjatkowy, inny niz reszta, specjalny i nikt go nie rozumie :P W istocie, roznimy sie od siebie - bardzo podobnie. Dodatkowo piszesz ze szukasz takiego faceta na forum kobiecym, to juz w ogole jest ciekawe. Chcesz wyjatkowego faceta? Poczytaj na forum pasjonatow hodowcow krewetek :D Albo takich co naleza do klubu jakiegos, w ktorym nie ma zadnej kobiety (bo dla nich to glupoty :P). A najlepiej, zamiast szukac faceta, to zajmij sie rozwijaniem wlasnych pasji. Inteligentny facet, ktory ma zainteresowania, nie idzie za stadem "baranow" nie zainteresuje sie panna, ktora "szuka" facetow na forum dla bab :D

Gość myśląca inaczej
do ksiora > pytasz po mi facet? odpowiem Ci na serio. Każdy potrzebuje drugiej osoby to wiesz na pewno. Osoby z którą moze żyć i rozumieć się i wspierać i motyowowac do rozwoju Dlaczego na forum dla bab? a dlaczego nie? Mam wrazenie ze zaglada tu wyjątkowo dużo facetów

Gość myśląca inaczej
facecie wyjątkowy :) nie interesuję mnie przelotna przygoda, seks bez zobowiązań , na poczatek może być przyjaź i 0% ściemy

widzę że nasze oczekiwania są zbieżne. Bez seksu i bez sciemy. Jednak już na wstępie muszę zaznaczyć że mam rodzinę ;)

Gość myśląca inaczej
no to zero procent ściemy już mamy ;)

Gość HCL
....moze mam dzis lekko zblazowany stosunek do zycia i stad moja reakcja na powyzszy post...... ....zycie nas upupia, stajemy sie trybami i swiadomosc naszej maluczkosci w skali globalnej powoduje ze dostosowujemy sie chcac nie chcac do "systemu" ....wszystko jest tylko kwestia czasu.... ...do przemyslen i aktywnosci jest potrzebna micha, bez niej stajemy sie zwierzetami....zeby zarobic na miche musimy wejsc do w/w "systemu"...bledne kolo....ale podziwiam ze te skarpetki, bo tego akurat nie lubie ;)

Gość byzduryyyyy
Wyjątkowy jest każdy. Skromny nie każdy. Nie każdy potrzebuje drugiej osoby. Każdy kto w ten sposób stawia sprawę jest zdesperowany. Każdy desperat ma problemy emocjonalne. Nie każdy mężczyzna to wie. Nie każdy potrafi się obiektywnie ocenić. Ale czy ty to wiesz? rozumiesz? wszak cena bywa czasem wyższa niż wartość faktyczna. To pewnie wada nie jedyna, ale jakże widoczna i oczywista.

Gość myśląca inaczej
wiesz nawet będą częścią systemu można pozostać sobą i zachować to co w nas cenne i prawdziwe, ale żeby tak było trzeba mieć silną osobowosć

Tak gram uczciwie choć wiem że ze względu na te informacje ryzykuje że tym iz ta znajomość może zakonczyc się za kilka minut

Gość myśląca inaczej
Otóż w mojej opini każdy potrzebuję drugiej osoby. Nie każdy do tego samego ale potrzebuje.

Gość byzduryyyyy
Pewnie jesteś córką Hitlera której nigdy nie miał, bo nie chciał, skoro wiesz za innych lepiej co dla nich dobre i śmiesz twierdzić, że każdemu jest potrzebna "połówka". Dobrze, że ostatecznie dodałaś, że w twoim mniemaniu . Mimo to twoja opinia na ten temat nie jest dla mnie wiążąca, gdyż w tej jak i innych dziedzinach nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem i chuj chyba, że mówiłaś o połówce w szklanej butelce, to zwracam honor.

Gość HCL
...ludzie sa tylko wtedy soba kiedy przedawkuja alkohol, wiec takiego swiata chcesz? :) popieram Cie jednak w aspekcie stada, tylko nie ograniczalbym sie do polowki....raczej poszukiwalbym powiedzmy 10% w kazdej innej osobie ;) Bzdurrry...wez sie wyprowadz na pustynie i odetnij kabel...daje Ci dwa miesiace, trzeba kogos miec, kto Ci sline z ryja obetrze jak usniesz w fotelu ;)

Gość byzduryyyyy
HCL , nie mam w zwyczaju spać na fotelu więc twoja teoria jest do dupy

drugiej osoby?? oj daleko jestes od siebie a mialas byc wyjatkowa

Gość myśląca inaczej
hm alkohol też jest dla ludzi :) wiesz z tym stadem to jest tak, jasne ze nie oraniczajmy tego do połowki, ja po prostu szanuję i szukam ludzi którzy myśla samodzielnie, pozwalają sobie na bycie innymi, którzy coś robia zamiast być biernymi, plastikowymi.

Gość HCL
ona jest prorocza...za mlody jestes synku zeby ja jeszcze zrozumiec ;)

Gość byzduryyyyy
"wiesz nawet będą częścią systemu można pozostać sobą i zachować to co w nas cenne i prawdziwe, ale żeby tak było trzeba mieć silną osobowosć"-niezwykle to oryginalne, niebanalne wręcz odkrywcze! znikam, bo jeszcze mi się udzieli to niekonwencjonalne myślenie i zacznę kogoś szukać, albo co gorsza, znajdę kogoś.

Gość byzduryyyyy
HCL przekombinowałeś tatusiu, jestem kobietą

Gość HCL
...a to Twoje teorie staja sie ciekawsze :) to zmienia postac rzeczy, hahaha...uwazalem ze malkontenctwo to domena mezczyzn, i sie mylilem...:) Pardon, Mademoiselle!!!! ;)

Gość HCL
"wszak cena bywa czasem wyższa niż wartość faktyczna" ....bardzo bolalo? Az tak byl Ci bliski? pozdrawiam i jade piescic moje wlosci ;)