Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzięki tobie świat jest lepszy

mam wrażenie że go krzywdzę

Polecane posty

trochę trudno poczuc się na 20 lat jak się siedzi i pisze sms a oni pytają z kim piszesz? kto to? z kim rozmawiałaś? do jakiej koleżanki jedziesz? po co? a jak jest po 22 to sms o której będziesz?

Gość qulfa
no nie hahahahahahahahhahahhahahahhahahhahahahahahahahhahahhahahahhahah dalej dalejhahahahahahahahhahahhahahahhahah

to powiedz im ze masz swoje prywatne spraswy i nie musisz sie im spowiadac. co za trudnosc?

powiem wam jak mał 18 lat wiadomo młody głupi miał złe towarzystwo pił palił jarał, zrobili z kolegami napad siedział 2 lata, szkoły nie skończył, wyszedł starał się normalnie życ znalazł pracę, dziewczynę, zamieszkał u niej, urodziło im się dziecko, miało byc dobrze, okazało się że go zdradzała, nie był pewny nawet czy to jego dziecko, odszedł, teraz utrzymuje kontaky z dzieckiem, pracuje nadal

..Kiedyś pamietam na Kafe jak sie pisało z porada to zawsze odpisywali...a teraz coraz wiecej troli i dzieci co zamiast sie uczyć to siedza i sie bawią.... ok...rozumiem wakacje wam sie niedługo zaczynają... ale kurna mac grajcie w tą swoją tibie a nie kuźwa po necie chodzicie i trolujecie wszystko

życie dało mu nauczkę, teraz jest spokojny nie chce wracac do zk, nie pije tyle ogranicza się, nie jara, tylko palenie zostało, nie imprezuje już, w kontaktach z dziewczynami jest bardziej ostrożny,żeby się znowu nie sparzyc, dzieci na razie nie planuje, wie że decyzja o tamtym dziecku została podjęta pochopnie

na razie nie muszę się uczyc mam wakacje

może inny chłopak w takiej sytuacji by mnie zostawił, powiedziałby,że nie chce tak życ, a on to wszystko przyjmuje ze spokojem

żeby rodzice się nie wtrącali to bym musiała sama zarabiac na siebie i mieszkac sama najlepiej zdala od nich, może kiedyś to się uda mam nadzieję, że razem z nim