Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejdiejdżdi

JUTRO ARMAGEDON

Polecane posty

Gość ejdiejdżdi

Jednak nie w grudniu tylko jutro na you tube cale mnostwo filmikow na temat przygtotowan i biblijnych potwierdzen ja wciasz jestem zdania ze nei znamy dnia ani godziny..(poza tym sobota mi wcale nie pasuje :P) a jakie sa wasze opinie?

jutro chcialbym aby wszyscy ktorzy pisza o tym zawitali po 18 i pokazali swoje twarze

Gość ejdiejdżdi
uppp

Gość JUZ SIE ZACZĘŁO !! APOKALIPSA
Niestety jest juz przesądzone!! Nie ma znaczenia jakiego jestesmy wyznania, czy chodzimy do kosciola, w jakim jezyku mowimy ani jakiej jestemy orientacji skesualnej! SAD NIE OMINIE NIKOGO WYBACZAM I PROSZE O WYBACZENIE w te ostatnie chwile przed koncem !

Gość ejdiejdżdi
a ja bym chciala aby ludzie przestali zbijac kase na tworzneiu wszelkiego rodzajuopowiadan o koncu swiata tyle ich mialo byc tak samo jak kiedys byl szal na ufo tak teraz jest nakoniec swiata a media zbijaja fortune na robieniu z ludzi debili jak mamy zginac to zginiemy i zadne ostrzezenia nie pomoga wiec darujcie sobieeeeee:)

Gość mniammniamm
A o co chodzi? Kolejny koniec swiata?

Gość ejdiejdżdi
a no od rana o tym mowie tzn kolezanka mi mowi ze juz od wczoraj ja przypadkiem ulsyszalam w radiu i tak sie zastanawiam jak to inni odbieraja hehe bo w mediach mowia ze co po niektorzy sie przygotowuja

Gość ejdiejdżdi
ja wam mowie(tym wystarszonym)ze najlepiej podejsc do tego wsztskiego luzno co ma byc to bedzie :D

Gość ejdiejdżdi
:)

Gość ejdiejdżdi
wiem czytalam to nastapil jakis blad w oblcizeniach i widzisz sama czlowiek patrzac na te wszytskie informacje sam niewie w co ma wierzyć