Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm12

KRWAWIENIE!!!!POMOCY!!!

Polecane posty

Gość hmmm12

witam...niedawno skonczyl mi sie okres....jutro mam dzien plodny w sumie moze i dzisiaj juz mam...ja i moj chlopak staramy sie o dziecko...dzisiaj zaczelam krwawic...takie lekkie krwawienie,.,,coto moze byc???

Gość hmmm12
niech ktos pomoze...czy to moze byc objaw poczatku ciazy?

Gość hmmm12
????????

Gość hmmm12
strasznie sie zschizuje wczoraj robilam test byl negatywny ale moze to jeszcze za wczesnie

Gość Top***Secret
Podaj więcej szczegółów. Ile trwa Twój cykl, w którym dniu cyklu nastąpiło krwawienie (czy może to plamienie? Określ dokładniej).

Gość hmmm12
ostatni dzien miesiaczki mialam 10tego ale to juz resztki tak naprawde...pozniej kcochalam sie ze swoim chlopakiem caly czas cykl mam ok 28-30 dni roznie bywa...ostatnio mam straszne bole glowy, mialam krwotok z nosa no i dzisiaj male krwawienie...strasznie sie schizuje bo juz miesiacami sie staramy i sie boje ze to znow falszywy alarm

Gość Top***Secret
małe krwawienie, hmm, może owulację miałaś wcześniej, a to krwawienie to implantacja zarodka. Oczywiście że test nie mógł wyjść jeszcze pozytywny, nie ma sensu robić go wcześniej, niż w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, choć czasem i wtedy jest fałszywie negatywny (za mało hormonu ciążowego), ja polecam zrobić test 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki. Teraz musisz uzbroić się w cierpliwość.

Gość hmmm12
dzieki wam za pomoc:) zrobie sobie tez w nastepnym tygodnu test z krw...moze wykaze