Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxmalakobietkaxx

Boi sie slubu czy zdradza? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość xxxmalakobietkaxx

Jestem z facetem 9 lat. Było kilka rozstań (przez niego). Potem wspólne mieszkanie, zaręczyny, ustalony termin ślubu w urzędzie. Było cudownie. Ale ostatnio odkryłam, że dostaje jakieś smsy, których nie chce mi pokazać, śpi z tel., kasuje wiadomości, ciągle gdzieś wychodzi (niby do kolegi), nie układa nam się, nawet okłamuję mnie z pieniędzmi. On twierdzi, że to tylko koleżanki, że ja każdą koleżankę traktuje jak kochankę, że mu nie ufam i że zabraniam mieć znajomych. Nasz ślub odwołaliśmy 3 tyg. przez wyznaczonym terminem bo nie mogliśmy się dogadać co do wyprawin (on chciał postawić na swoim), poza tym powiedział, że już sam nie wie czego chce i czy chce tego ślubu (może to wina jego matki, która się wtrącała) i że nie wie czy to nie jest przyzwyczajenie (a parę dni wcześniej mówił, że mnie kocha). Doszło do tego, że zerwałam z nim bo dostał tel. (od dziewczyny bo słyszałam), wyszedł z domu nie chciał, żebym z nim szła. Powiedział, że zostaniemy kolegami bo przecież razem mieszkamy. On wie, że ja chce z nim być, ale powiedział, że musi to przemyśleć. Czasami zachowuje się jakby mu zależało, ale jak wyjdzie z domu to znowu jest dziwny. Ostatnio jak się upił (wtedy jest szczery i wszystko mi mówi) spytałam czy kogoś ma, powiedział, że nie i że znamy się tyle lat wiec sama powinnam to wiedzieć. Powiedział też że jest pewny że się nie wyprowadzę bo nie mam gdzie i że go nie zdradzę bo nie mam z kim. Nie wiem co mam robić i co o tym myśleć.

Gość acefijffffh
zdradza

Gość Eveline 7475
na 100% Cie zdradza :o

Gość Zinnka
On cie ani nie kocha, ani nie sznuje. Dziewczyno, facet wymysla jakies idiotyzny, a ty nadal chcesz wyjsc za niego za maz? Klamie, proponuje kolezenstwo, mowi, ze znim jestes bo nikt cie nie zechce...o rany, przeciez on cie nie kocha! Dlaczego chcesz byc z kims takim?

Gość grrrrrrrrrm
szanuj sie kobieto, facet ma cie w dupie