Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasha111111111111111

Matka i tesciowa to jedyne dwie normalne osoby w mojej rodzinie

Polecane posty

W sklad mojej rodzinki wchodza: maz, ojciec, matka, braciszek, tesciowa, tesciu, babka meza i szwagierka(siostra meza). powiem szczerze ze robiac rozrachunek mojej rodziny jedynie tesciowa i matka sa normalnymi i fajnymi osobami. matka to kobita liberalna, otwarta na wszystko co ja otacza, madra, gadatliwa, niezwykle sympatyczna o bardzo mlodej duszy. tesciowa to cicha, potulna, dobra kobicina o miekkim sercu, religijna (ale nie fanatyczka) i pokorna. matka ma 53lata a tesciowa 50. zas reszta... *maz to moher, fanatyk, psychopata. zmusza mnie do chodzenia po kosciolach nie szanujac moich pogladow(jestem ateistka). teoretycznie to wcale nie zmusza, nie krzyczy ale jest smutny i zdolowany caly dzien jak mu odmowie a to mnie wkurwia jak jasny gwint. mowi teksty jak czubek typu ze bardzo martwi sie o mnie ze co ze mna bedzie jak umre, ze bede sie smazyc w piekle haha:D (on na powaznie to mowi, ze smutkiem w oczach :-O a ja sie z tego smieje :D ) itp. ma 28lat. *ojciec to tetryk, zgryzliwy tetryk. drze morde o byle piwo, byle papierosa. oskarza mnie o rzekome kradzieze lyzeczek od herbaty(!!!), o syf ktory zostawiam po sobie. kloci sie ciagle z jakimis starymi babami np w supermarkecie. drze morde na bramki w supermarketach, klnie na ludzi jak jedzie samochodem, oskarza mnie o falszywe czyny typu ze go wyzywam, ze prowokuje awantury(tak sciemnia matce mimo iz sam mnie wyzywa i sam sie ze mna kloci!), przekreca slowa i kabluje na mnie. ma 57lat... *braciszek- slowa tego nie opisza... 35letni chlop ktorego mam dosc, serdecznie dosc. z reszta kazdy ma go dosc i jest sam. 100kg grubas, wredus, cham. drze ryj jak syrena alarmowa, nie da nikomu dojsc do slowa, nie slucha jak sie cos do niego mowi. obraza sie, klnie, trzaska drzwiami i spierdala. jest zazdrosny o rodzicow, wyzywa mnie gdy widzi mnie u nich z synkiem. ciagle tylko wpierdala albo pije piwsko. *tesciu- pijak, pijak i jeszcze raz pijak. potrafi przepic wszystko co zarobi a jak nie pracuje to jest trzezwy ale tesciowa go musi utrzymywac. jak jest trzezwy to ugotuje, sprzatnie itp a jak jest pijany to klnie, wyzywa tesciowa, lata do niej z lapami, zachowuje sie jak czub i szaleniec. kiedys byl spokoj bo chodzil zaszyty ale odkad wycofano te zaszywki jak ma kase to chodzi pijany. ma 50lat *babka meza- wszystko dobrze, wszystko pieknie ale mimo iz wychowuje naszego synka ktory ma 6 latek i pracuje jako polozna, ona ciagle zarzuca mi ze jestem glupia, ze wykorzystuje jej kochanego wnusia, ze jestem bezboznica itp w tym ze w oczy jest milutka a pierdoli tak do mojego meza poza oczami. ma 70lat *szwagierka- ma ciezki charakter ale dla mnie osobiscie jest super. traktuje mnie jak przyjaciolke ale jedyne co mnie w niej wkurwia to to iz nie szanuje za grosz swojej matki. wyzywa ja, warczy na nia mimo iz matka zwraca sie do niej bardzo milo. boli mnie to gdy widze ta akcje jak szwagierka szarga tesciowa. ma tyle samo lat co ja czyli 25. jak wytrzymac z taka rodzina? powiem szczerze ze najbardziej wadzi mi brat. dla niego naj sa koledzy ktorzy i tak niedlugo go kopna w dupe jak sie ozenia i zaloza rodziny(kolegow ma w przedziale 24-28lat).rodzicow ani mnie nie szanuje za grosz, zre i drze morde.

Najgorszy jednak z nich wszystkich jest mój pies rasy kundel który codziennie zapamiętale dyma moją nogę w nadziei, że odwdzięczę mu się tym samym.:o

Gość no to siup..
nie doczytam..skroc i napisz o co kaman

Gość no to siup..
pies daje rade:-D

W skrócie to jest tak: mój pies mnie dyma a mąż nie chce.:o Co jest nie tak?!

jak zwykle glupie podszywy i odzywki dzieci z gimnazjum. wiedzialam ze normalnej rozmowy tu nie rozpoczne. nara

No właśnie nie daje, bo dochodzi po kilku ruchasz moją kończyną w celu odgonienia go.:o

pies to cie rznal w ta zaropiala pizde szmatlawcowaty podszywie. spierdalaj do ksiazek 15letnia szmato bo przyjdzie mi twoj porod odbierac i ogladac twoje mlode : pol kundla pol kurwe.

jak zwykle glupie podszywy i odzywki dzieci z gimnazjum. wiedzialam ze normalnej rozmowy tu nie rozpoczne. nara Przepraszam, ale w naszej podstawówce nie uczą jak się zaczerniać.:o:o:o

Gość no to siup..
hahahahahaha

skad sie biora takie anomalia i wynaturzenia w tym dzisiejszym swiecie? chyba wybuch reaktora w czarnobylu mial tu duze znaczenie ze teraz rodza sie zoofile ktorym tylko rzniecie ze zwierzetami w glowie i u ktorych mozg zatrzymal sie na rozwoju 3latka? nara. wszystko co zostanie napisane pod moim nickiem to podszyw tępego zoofila

Gość no to siup..
sama sie zaczernij,..:-P

Gość samuel i alfred
// -. .. -.-. // -. .. . // .-. --- --.. ..- -- .. . -- // -.-. --- // - --- // --- .--. .. ... .- .-..- .- ...-...

Dodam, że jestem wulgarną oraz chamską szmatą której brak podstawowych zasad kulturalnych.:classic_cool: Jestem na tyle tępa, że dzisiaj żadne prowo mi nie wychodzi, dlatego opierdalam wszystkich po kolei w nadziei, że poczuję się lepiej.:o Na razie tylko opierdziałam mój fotel i zaplułam monitor.:o

''wszystko co zostanie napisane pod moim nickiem to podszyw tępego zoofila'' to za to podszyw sfrustrowanej gimgówniarki , której krew poszła nosem a ona pierdoli 3 po 3 z nerwów bo myśli że to okres :o:o:o | | | V pies to cie rznal w ta zaropiala pi**e szmatlawcowaty podszywie. spie**alaj do ksiazek 15letnia szmato bo przyjdzie mi twoj porod odbierac i ogladac twoje mlode : pol kundla pol k**we.

Gość no to siup..
HAHAHAHA:-D

To wyżej to podszyw,przepraszam jeśli kogoś uraziłam,ja się tak brzydko nie wyrażam i nie wyzywam ludzi.

W ogóle to jestem święta i mam nadzieję, że w 2012 roku wyniosą mnie na ołtarze.:classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość no to siup..
spoko temacik:-D

Gość ojaciekreceee
no cóż jakby chłodno spojrzeć to każdy mógłby zjechać tak swoich znajomych. Każdy ma wady. Czym lepiej się kogoś zna tym bardziej one wkurwiają. Ważniejsze są zalety tych ludzi. Nie zapominaj autorko że twoje rodzina też jakieś posiada 🖐️ a poza tym rodzina to rodzina. trzeba z nią jakoś żyć ;p

Rozumiem że nie chce wam się czytać,ale jeśli ktoś to przeczytał to chciała bym podyskutować o mojej sytuacji,czy na prawdę jest aż tak tragicznie jak ja to odczuwam?