Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_sytuacjaaaaaa

Szukam pracy dla chlopaka w londynie !?

Polecane posty

Siedzimy tu juz 2 tyg . ja mam prace ale moj chlopak nie moze nic znalezc. mimo ze ma studia zna slabo jezyk i to jest ta cala przyczyna.Widze ze mu strasznie glupio ze jest na moim utrzymaniu.Ja juz sie pytalam wszystkich i kazdy tylko obiecuje. moze ktoras z dziewczyn ma jakies namiary niewiem na agencje,prace cokolwiek zeby chociaz zaczol . glupio mi jest prosic ale juz chodzilismy do oklicznych agencji,londynek i zawsze wszystko ok a nikt sie nie odzywa potem. szukam cokolwiek nawet mycie garow. Moze ktoras pomoze

Gość mam gdzieś prace
za prace sie placi, za darmo mam ci dac ? zartujesz sobie

we wsch londynie ale nie ma problemu z dojazdem,bo mieszkamy w mieszkaniu tymczasowym. jak ktos moglby miec jakies informacje to prosze o kontakt dolondynu@gmail.com cwaniakom zerujacym na kasie dziekuje pozdr

Gość np
W McDonald's tam zawsze potrzebuja wystarczy ze dogada sie nie musi mowic perfekt wypelnij aplication online lub bezposrednio w macu

Gość masa*********
www.gumtree.com tam sie oglos i zostaw numer telefonu ja zawsze tak znajdowlaem prace teraz zarabiam 1300 na zycie wystarczy i okolo 600 mozna zaoszczedzic ;-)

Dziekuje wam kazdy pomysl sie przyda.Choć moj luby nie wiem czy sie dogada przez tel z anglikiem

A chce pracowac na zmywaku w restauracji (Hammersmith) ? bo mozliwe ze jeszcze aktualne.

Gość fdiufghglkjhtijhiotjhotijh
oki wiem gdzie jest praca na 100 % i nie musisz znac jezyka bo pracuja prawie sami polacy. praca jest nanocki. nie wiem ile placa to juz trzeba dopytac no i teraz...jest to praca na smieciach. stoi sobier na tasmie chlopak i przebiera. edmonton eco park ( london waste). tyle co wiem:)

baddel jak najbardziej odezwij sie do mnie dolondynu@gmail.com