Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loliiiitaaaa

A ja mam wakacje od dzisiaj

Polecane posty

Gość loliiiitaaaa

i zdałam wszystkie matury a wy śmierdziele jeszcze musicie zapierdalać do szkół i do pracy HAHAHA ŻAL MI WAS ŻAŁOSNE GNOMY HAHAHAHAHA jestem ZAJEBISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość Szlajaczek
A co agencję zamknęłi do remontu?

i? za jakiś czas też będziesz GNOMIE zapieprzać do pracy :O to sie nazywa ograniczenie

Gość haahahaaaaaaa
ja tez zdałam;d wczoraj mialam ostatnią ;D i strasznie mi się nudzii nie wiem co robić,w sumie jestem starsznie zaniedbanaa :D:D:D

Gość loliiiitaaaa
HAHAHA możecie mnie pocałować w dupę ROBOLE a w poniedzialek na 8:00 do pracy GNOJE a ja się o tej godzinie bede przewracać na drugi bok HAHAHAHAHAHAHAHAHA FAJFUSYYYYYY :D:D:D:D

Gość loliiiitaaaa
NASKOCZ MI pedale HAHAHAHA mam wolne i jestem szczęśliwa i nikt mi tego nie odbierze HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH A TY MASZ MAŁEGO :D:

jakoś po twoim słownictwie nie wydajesz sie na osobę która ma zamiar sie kształcić no ale :O obyś odleżyn nie dostała

Gość z tego co pamiętam to wyniki
matur są w sierpniu więc skąd wiesz, że zdałaś? Nie ciesz się tak tępaku :o Moja koleżanka też myślała, że zdała bardzo dobrze a oblała polski i myślała, że zda go na co najmniej 50% 🖐️