Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apocominick

Konkurs na najładniejsze nogi - REAKTYWACJA

Polecane posty

nie będę się zastanawiać co będzie po godzinie, jak wymiękniesz po 3 minutach :P Men no trochę lubimy :P

Kass bo chyba przez godzine nie przebrnełaś jeszcze.:PNaszczęscie rzeczywistość jest inna i 3 minuty to jajko na miękko się gotuje inne rzeczy wypada robić dłużej.:DI tym optymistycznym akcentem mówie Wam Bywajcie.Cześć.:)

inne rzeczy ... w Twoim wypadku to znaczy chyba czytać gazetę albo siedzieć w wannie :P 🖐️

Siema miało być, poprawka :D śniadanie już jadłam nie wiem skąd te znikające literki :P

oby bo jak tak dalej będzie to się wynoszę stąd :D tylko gdzie ja się przeprowadzę hmmm ....

nie zamulajcie tematu - to nie miejsce na pogaduszki o dupie maaryni, dawno nie było linka jakiegoś :O

z tym prawdopodobieństwem to jest tak trochę nie do końca ... bo jest takie samo prawdopodobieństwo, że w losowaniu padnie 1,2,3,4,5,6 - czy ktoś skreśla takie liczby??? jak na przykład 1,15,18,19,20,48 a jednak wydawałoby się, że pierwsze zestawienie jest dużo mniej prawdopodobne ... ;) obok mnie jakiś czas temu ktoś zgranął 75 000 w multi :o a ja nic nie trafiłam od długiego czasu :D Podobno lotto to podatek od głupoty i coś w tym na pewno jest ;)