Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Rower.

Polecane posty

Gość taka sobie jestem ja
Fajny :) Ja bym kupiła.

Właśnie myślę nad tym i nie mogę zedycydować:P

Gość hjrsu
zajebisty a ile kosztuje? Ja szukam miejskiego ale pewnie w promocji w hipermarkecie kupię:P teraz w cerfie jest za niecałe 300 i chyba sie skuszę.

Nie zastanawiaj się tylko kupuj :)

Niestety 1800zł :o Myślałam jeszcze o jakimś z firmy Electra, ale ich ceny są hmm... ;)

Jeżeli Cię stać to kupuj ;)

Gość hjrsu
o to nie dla mnie ale zdania nie zmieniam,zajebisty jest.

Teoretycznie stać, tylko kwestia tego, że dla mnie 1800zł za rower to sporo:)

Gość wykynyky
Kup mam podobny super się jeździ niestety jest drogi ale moim zdaniem wart ceny.

A 'lekko' się jeździ? Zależy mi na rowerze w stylu retro, ale w miarę lekkim. Poprzedni miałam dość ciężko, taki "górski". Miał 6 biegów, ale dupy nie urywał:o Źle się na nim jeździło. Najlepiej jeździ się na składakach/damkach :D Bo są leciutkie.

Gość nutka z
hej a co to znaczy obwod kol np 28 x 1.75

Gość nutka z
kup sobie z blotnikami i oslona na lancuch bo ci bedzie wciagalo spodnie. ja bym tyle nie dala moze poszukaj cos innego w koncu to kupa szmalu.

A bo ja wiem :P Dla mnie liczy się głównie walor estetyczny i komfort jazdy na rowerze. Specyfikacją zajmuje się facet :)

Gość hjrsu
Ten w cerfie mam właśnie z błotnikiem,siodełkiem i koszykiem na zakupy za 279zł,wiem że pewnie jakościowo nie będzie tak dobry jak drogi rower ale niestety na drogi mnie nie stać.

Gość wykynyky
Przerzutki masz w manetkach siedzenie i przód na teleskopach, łatwo się pedałuje zresztą ustawiasz sobie biegi w zależności od terenu ale wiesz przyjrzałam się jeszcze raz twojemu ja mam innej firmy i faktycznie jak ktoś tam pisał błotniki i osłona na łańcuch to podstawa.

Gość .ANAL i ZATORr..,
fajny rowerek ,kup sobie nie pozałujesz

Mnie się wydaje, że to nie zawsze jest kwestia: niska cena = kiepska jakość. Mój poprzedni był za 200zł i był choojowy:classic_cool: Ale można kupić do 500zł całkiem dobry rower. Moja mama ma damkę za 350zł i śmiga jak ta lala:) Jak ktoś ma kasę, to niech kupuje rower nawet za 5000zł. Tylko szkoda, żeby później taki rower nie był używany:o

Gość wykynyky
a i rama aluminiowa ja tak mam i jest lekki ogólnie sobie bardzo chwalę.

wykynyky, dla mnie rower to głownie jazda po ulicy/mieście. Nie na tereny piaskowe, podmokłe :) Więc na osłonkach mi nie zależy. Jeżdżę głównie wiosną i latem, najczęściej w krótkich spodenkach - nic się nie wkręci:) Ale błotnik, to fakt, mógłby być.

jak na miejski ladny, cena adekwatna do jakosci, chociaz oosobicie wole gorkie z meska rama

Gość .ANAL i ZATORr..,
halie ty się co? zapodajesz zdjęcie i co? niepodoba ci sie o co ci kurwa chodzi?

Gość .ANAL i ZATORr..,
kup sobie taki za 200 stówy i nie wyżalaj się kurwa publicznie

Podoba mi się. Ale chcę poznać opinię innych. Czy warto go kupić za taką cenę (cena vs. jakość). Bo to nie jest 400zł:o I chciałabym, żeby te 1800zł były dobrze zainwestowane. Poza tym może ktoś ma taki/podobny i napisze mi co nieco. Bo wiadome, że sprzedawcy w sklepach zawsze zachwalają :P Mogę podać jeszcze specyfikację: rama 6061 alloy rozmiar 15 17 19 widelec Suntour XCT V2 custom przerzutka tył Shimano Acera przerztuka przód Shimano TX-50 manetki Shimano ST-EF 60 korby Shimano M191 wolnobieg Shimano TZ21CP łańcuch KMC Z50 hamulce Tektro 855 klamki Shimano ST-EF 60 kable Jagwire piasty Joytech obręcze Weinmann ZAC 2000 szprychy CN silver opony Schwalbe Big Apple mostek Uno Comfort kierownica Uno Comfort sztyca Uno Comfort siodło San Marco Elba Arrowhead biegi 21 speed waga 14,4 kg :D

ANALU, jeśli masz problem z moim wyżalaniem, to opuść proszę ten topikełe:classic_cool:

Gość nutka z
Trzeba kliknac w zdjecie to powiekszy

nutka z, ten o kolorze trawy cytrynowej ładny:)

Gość nutka z
tak wlasnie myslalam, tylko rozmiar kol czy nie za maly. ATobie podobaja sie biale ?

Gość .ANAL i ZATORr..,
haile z takim osprzętem wart ceny i nie kupisz nowego z czymś lepszym fajny jest ,acera to już taki no sredni ale dobry