Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Rower.

Polecane posty

Rower z pierwszego linku jest taki drogi, bo to klasyczny cruiser, a tu płacimy przede wszystkim za charakterystyczny wygląd. Jeśli u Ciebie w mieście są punkty z holenderskimi rowerami, warto się przejść (w Gdańsku się taki znajduję). Ja tam kupiłam fajny, retro rower z przerzutkami za 400 złotych, z koszykiem z przodu na zakupy :P. Nie jest lekki, ale na tym akurat mi strasznie nie zależało, bo nie muszą go nigdzie wnosić.

Gość nutka z
frentii to ja mam zamiar kupic cossacka z tym ze ja bede jezdzic po 1-2 km dziennie i to po szosie.

Gość frentii
nutka, ja za taka cene wolalabym kupic jakis najtanszy model Meridy czy Gianta.

Ok, dziękuję za rady:) Jutro przejrzę stronę z rowerami z linka. Tymczasem uciekam:) Dobrej nocy wszystkim 🖐️

frentii ma rację - lepiej rozejrzeć się za rowerem na dłuższe trasy z możliwością jazdy w terenie. Czyli trekkingowym :) Być może będziesz wyprawiała się kiedyś na dłuższe wycieczki. Wtedy można rozglądać się za odzieniem bardziej sportowym na rower. Jeśli boisz się o ubranie, że będzie Ci haczyć o linki lub wkręcać w łańcuch - producenci sporo oferują, jeśli chodzi o ubiór rowerowy. Bardzo praktyczne są długie spodnie damskie na chłodniejsze dni typu legginsy, albo krótkie obcisłe spodenki.

Gość .ANAL i ZATORr..,
hailie wczoraj musiałem spadć niestety ,a rower mam typowy mtb marki fuji,osprzęt alivio ,generalnie zajebisty na szose do lasu itd,szkoda tylko że przedni amorek nie ma blokady ale to szczegół ten pierwszy na zdjęciu jest fajny naprawdę jak chcesz taki miejski to ten jest gut

Gość .ANAL i ZATORr..,
no nie raczej odpuściłby sobie ,pierwszy wybór zawsze najlepszy

Gość .ANAL i ZATORr..,
nutelinka rowerek zajebisty mam coś podobnego ale gorszy sprzęt :-(

Tak mówią, że pierwszy najlepszy. A im dłużej zastanawiasz się, tym więcej wątpliwości:o

nie znam się za bardzo ale wydaje mi się że pokazujesz rowery na torpedo a wygodniej się jeździ z przerzutkami poradź się faceta

Przerzutki mnie denerwowały zwykle, nie potrafiłam ustawić ich tak, by jazda na rowerze była lekka i przyjemna. Jako, że szczupła jestem i nie mam dużo siły, wolę rower delikatniejszy, lżejszy :D A tak, jak pisałam wcześniej - na klasycznej damce mojej mamy jeździ się wyśmienicie:) Chociaż ma tylko 1 bieg.

ten author ma siodelko zelowe i jest mega wygodny jrezdzilam wczoraj 2 godziny i nic mnie nie bolalo;)za to mojego faceta dupsko po 15 min:P

Mnie też zwykle na 2 dzień po przejażdżce (10-15km) bolał tyłek jak cholera:o

Gość free.wrangler
Polecam odwiedzić sklep internetowy z wszelkimi akcesoriami rowerowymi grawitacyjni.pl. Fantastyczne porady, miły kontakt ze sprzedającymi,wysoki poziom prowadzonych transakcji, szybkie wysyłki.

Gość sabina81
Cześć, a co sądzicie o elektrycznych ? Tutaj widziałam fajny model http://mocnerowery.pl/ i chyba się zdecyduję :)

Gość gość
Kupić, kupić. Ja natomiast mogę polecić ten sklep http://www.goride.pl/. na miejscu mają od razu serwis i części. Można także kupić akcesoria, dla mnie fajna opcja.

Gość gość
Nie kupować, nie warto. Od spamerów nic nie kupujemy. Rowery elektryczne są drogie i nie warte swojej ceny, lepiej za te pieniądze kupić zwykły skuter. Praktyczniejszy.

Gość gość
ja bym wolal wybrac cos stad www.activsport.eu na twoim miejscu

Gość gość
Wg mnie uprawianie sportu na świeżym powietrzu jest najlepszym rozwiazaniem, a na rowerze jezdzic uwielbiam. Nawet tej zimy kupilam nowy w http://skuteryniepolomice.pl i juz czeka na wiosne, by zaczac na nim jezdzic. Super opcja:)