Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham synka

I nic

Polecane posty

Gość Kocham synka

tak chcialam napisac, zeby troszke kolorow wniesc na forum :) Ma dwa miesiace i troszke i wlasnie odkryl ze ma rece ;) Zaciska w piastki i sie paaaatrzy :) Fajowy jest :D

Gość A ja mam corcie
i tez mocno kocham, ma ponad 3 miechy i sie swietnie smieje - boki zrywac :D

Gość A ja synka
I tez odkryl ale ze ma ....stopy :-D

Gość super są take maluszki
mój ma już 15 miesiecy ale doskonale pamiętam jak był taki malutki :)

Gość Kocham synka
Juz sie nie moge doczekac kiedy moj bedzie mial 15 miesiecy :) I jak wrazenia? U mnie jak narazie to ....milosc. Nieograrnieta, wszechobecna milosc, nie umiem tego nawet opisaac :)

moja ma 10 miesiecy a miesiące temu odkryła że ma uszy :D:D Od tygodnia odkrywa że ma włosy :D

Gość Agulencja
A ja jestem w 34 tyg ciazy i ciekawa jestem jak wyglada moja corcia

Gość Mama Huberta
Mój synek ma 4 tygodnie :) narazie odkrył że ma Mame i Tate i lubie jak na nas patrzy i costam próbuje sie uśmiechać

Gość Agulencja
jejciu ale super.

Gość Mama Huberta
Agulencja pamiętam jeszcze chwilke temu patrzyłam na swój olbrzymi brzuch i zastanawiałam sie jaka będzie pleć dziecka (bo nie wiedziałam) i wyobrażałam sobie jak będzie wyglądać. Chop siup i już miesiąc maleństwo jest na świecie :)

a ja mam już 5 letniego synka. i właśnie tęsknota za takim słodkim maluszkiem spowodowała, że zdecydowaliśmy się na drugie dziecko :) jestem w 24 tc i czekamy na naszą córcię. już nie mogę się doczekać kiedy ją przytulę

też pamiętam jak mój mały odkrył swoje rączki zaciskał piąstki i patrzył się na nie chyba z godzinę:)a teraz piernik ma prawie rok nie niczym go nie zajmę dłużej niż pięc minut:)ciągle potrzebuje nowych atrakcji:)

Gość Kocham synka
O prosze jak mi sie topik rozwinal :) A jak szlam spac to bylo cienutko ;) synek lezy sobie grzecznie obok i gada po swojemu w nieboglosy :D Takie slodkie piski wydaje ze nie moge :) Wszystkim mamusiom w ciazy zycze wszystkiego najlepszego, udanego rozwiazania i wspanialych maluchow :) Np. takiego synusia jak moj co to spal grzecznie od 21 do7 rano ostatniej nocy :D

Gość Moj mnie wlasnie oslinil...
probowal dac mamie buzi :-*

Ja też już chciałabym żeby mój synek był przy mnie :) Jeszcze 10 dni do terminu...

Gość sprawdź sobie TSH
WOW! aż miło poczytać:) dawno nie czytałam tak fajnego topiku bez żadnych podszywów i złośliwości;) mój synek ma już prawie 3 latka i nieco zapomniałam już z okresu, gdy był takim maluchem jak Wasze dzieci więc fajnie sobie przypomnieć:)

Mój jeszcze nie zauważył rąk, ale je zjada, jak ostatnio po raz pierwszy trafił samym kciukiem do buzi miał niesamowity zaciesz, resztę palców wkładał no nosa ale mu to nie przeszkadzało. Potrafi leżeć na macie i tak podskakiwać do piłeczki aż się popluje :P Uśmiecha się do mnie szeroko i gada tak że mnie o każdej porze dnia i nocy rozbroi... Jest niesamowity. No i potrafi 9 godz. przespać (2,5 mc). :D

mój ma 5,5 miesiąca i zakochał się w swoim odbiciu w lusterku, gapi się na swoja pluszową książeczkę, w której jest wszyte takie miękkie lusterko i rechocze :D ale skłonności narcystyczne to ma ewidentnie po tacie:D

Gość mama jedna taka..
moj ma 14 miesiecy i wydaje z siebie ostatnio takie slodkie dzwieki jak gremlinek:)cos w stylu trl trl trl

Gość lampa :D
najlepsza w calym domu jest lampa :P i najlepiej jak sie swieci i mozna sie patrzec godzinami - Adas, 4 miesiace :)

Gość mama niedoswiadczona
a moja królewna ma 18 miesięcy i właśnie odkryła jak się wchodzi na krzesło! ;-) porzerażona jestem :-P

Gość a moja banda?
ech każde z nich wyjątkowe. Kocham ich na zabój. Najbardziej jak śpią :) Wtedy to bym ich normalnie zjadła. Jak tylko się obudzą to zaluje ze ich nie zjadłam kiedy spali :P Czasem mam ochotę spakować w karton i wysłać do dziadków na odchowanie :) Uwielbiam ich. Są całym moim światem i gdyby nie oni to tyle dobrego w życiu by mnie ominęło. Mam wrażenie, że mają dar przyciągania dobrych rzeczy które na nas spływają.

Gość a moja banda?
A moja najmłodsza pachnie jak chomik albo papużka. Jakieś takie klatkowe zwierzątko. Kocham ją wąchać. Mogłabym cały dzień siedzieć i ją "wdychać" i całować, a ona śpi i ma wszystko gdzieś :)