Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esfesrfew

jakie macie hobby czym zabijacie czas w tym dennym zyciu??

Polecane posty

Gość patrycjazmorza
to w dwojke wezcie cos zrobcie tylko musi byc tematyczne spotkanie aby sie poczucw nowej skorze

nie szukaj sposobu na zabicie czasu, bo to bez sensu. czas trzeba wykorzystać, a nie zabijać. i to dobrze wykorzystać, bo nie ma go aż tak wiele. ja lubię spacery, ale też jeżdżę konno, chodzę na basen. lubię też czytać czy obejrzeć dobry film. możesz zapisać się do najbliższej biblioteki i nadrobić zaległości w dobrej literaturze. a jak zaczniesz coś robić ciekawego to poczujesz się lepiej i będziesz bardziej atrakcyjna i może kogoś też poznasz. tylko nie marnuj życia. działaj!

Gość esfesrfew
zebym miala jeszcze checi :(

Gość Ewelinarybka
To moze zrob jak Ci tam radzili wspolne spotkanie tematyczne z kolezanka . Wiem cos o tym tez mialam kiedys takiego dola i spotkanie tematyczne pomoglo. Wiele ludzi sobie ja zachwala

Ja rysuję portrety za pieniądze, ogólnie lubię rysować, wybieram się na przejażdżki rowerowe, podczas których robię zdjęcia, interesuję się filozofią, uczę się łaciny, sporo czytam, gram na gitarze, lubię poznawać różne kultury. To moje sposoby na zabijanie czasu, a raczej na nie marnowanie go. Nie wierzę, że nie masz zainteresowań;) Również miałam momenty beznadziei, nieraz bardzo, bardzo długie. Zmieniłam nastawienie do życia na bardziej optymistyczne, dasz radę.

Ja zamulam całymi dniami i nocami przy kompie :(. Gdyby nie komp i internet nie wiem czy był bym na tym świecie. Internet to świetny wynalazek dla samotnych.

Gość jhuioih
Moje hobby to zaglowki i plywanie, latem spedzamy duzo czasu nad jeziorem. Lubie podrozowac, zwiedzac nowe miejsca. Zima czytanie ksiazek, gotowanie, malowanie i rysowanie. Wlasnie zapisalm sie tez na kurs hiszpanskiego. Lubie tez dlugie spacery (najczesniej z psem) i bieganie. Czasami Kafe, ale powinnam sie odzwyczaic, bo to do niczego nie prowadzi. Dla poprawienia sobie humoru chodze na babskie zakupy. I ja nie jestem singlem, ale maz bardzo duzo pracuje, wiec duzo czasu spedzam sama tylko z psem.

Gram, śpiewam, robię biżuterię, kaligrafuję kanji na papierze czerpanym lub tłoczonym, jeżdżę na wrotkach, poszerzam wiedzę na temat mojego hobby (dość wybuchowego) i parę innych ;)

Gość precz z PO
Ja się interesuję sobą. Na co dzień chodzę na siłownię i ładuję w siebie koksy. Godzinami spędzam czas przed lustrem i podziwiam swoje muskuły.