Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aangelinaa

Faceci w PL to żenada wd naszych badań z czata :D

Polecane posty

Gość aangelinaa

Pracujemy w firmie zajmującej się zdradami i tak dalej.Naszym głównym celem jest podrywanie "desperatów" na czacie choć to zazwyczaj oni sami do nas zagadują i fikcyjne umawianie się na sex w realu za pieniądze.Badamy tak rynek od paru lat i stwierdziliśmy z koleżanką z którą pracujemy że faceci w Polsce to nieporozumienie.Niby desperaci i chcą zapłacić za seks ale mają takie śmieszne i żałosne wymagania że głowa pęka :D Każdemu wysłaliśmy tą samą fotkę mojej koleżanki z zasłoniętymi oczami, szatynka 168cm, zielone oczy, śliczna i szczupła dziewczyna z fajnym biustem.Na widok mojej koleżanki większość facetów na ulicy zatrzymuje się i gapią w nią jak w obrazek bo jest na co a faceci z czata ? :D hahah Prawiczkom, desperatom moja koleżanka nie pasuje, jest "fajna" ale nic po za tym :D Większość z tych facetów chyba nawet nie wie co gada ale robią z siebie wielkich mistrzów seksu i romansu.

nie badacie rynku tylko badacie facetów siedzących na czatach, a prawda jest taka, że zdecydowana większośc tam siedzących to desperaci i wszyscy to wiedzą bez głupich "badań". Równie dobrze można przeprowadzić badania rynku na temat "czy ludzie lubią jadać fast foody" i pójśc popytać w mcdonaldzie i kfc, a potem stwierdzić, ze 100% odpowiedziało, że lubi:)

Mnie się wydaje że faceci na czatach to nie do końca są desperaci.Gdyby byli desperatami to by poszli na każdą dziewczynę, nawet te mniej atrakcyjne a tutaj przecież autorka napisała że jej koleżanka to super dziewczyna a te ciotki miały jeszcze wymagania.Wydaje mi się że po prostu chodzi tutaj o pokazanie nam jaką tępą rasą jest rasa facetów :D Nawet jak mają na tacy podane to marudzą i tak dalej, czasem nie reprezentując sobą nic.

Gość aangelinaa
He-Man WomanHater brawo :)

Gość AAAnniiKKa
Kiedyś pisałam z facetem na czacie przez parę godzinek i doszło do wymiany fotek.Ja, wysoka blondynka mająca czym oddychać, zgrabna i ładna a On pryszczaty z tłustymi włosami i browarem w łapach bleee ;D Powiedział że nie jestem w jego typie ale dla mnie zrobi wyjątek haha poczułam się jak królowa normalnie, co za pojeb :D