Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaa

Mdłości i złe samopoczucie podczas podniecenia!!

Polecane posty

Gość elkaa

Mój chłopak ma 19 lat. Podczas podniecenia dochodzi u niego do dziwnych i niepokojących objawów: ma mdłości, odruchy wymiotne, jest oslabiony (nie ma siły wstać z łóżka), zalewa się zimnym potem. Jestem przerażona. Zastanawiam się co może być przyczyną i czy takie zachowanie jego organizmu minie (i kiedy). Dodatkowo wiąże się to z jego psychicznym osłabieniem- obwinia się za ten stan rzeczy, twierdzi, że nie nadaje się już do niczego nie potrafiąc mnie zaspokoić.. Jest załamany, ja z resztą również. Najgorszy jest fakt, ze nikt z nas nie wie dlaczego tak się dzieje, do kogo zwrócić się o pomoc, jak temu zapobiegać, czy to groźne, czy jest sie czym niepokoić. Tysiące pytań... PROSZĘ O RADY I POMOC!

Gość zachowujcie sie jak dorosli
ludzie i idzcie do lekarza ! Na poczatek do rodzinnego a on was skieruje do specjalisty.Kto tu na kafe udzieli wam pomocy czy specjalistycznej porady? Narazacie sie tylko na kpiny i glupawe uwagi.Lekarz i jeszcze raz lekarz.

Gość elkaa
heh, wy wszyscy idźcie się leczyć, sami umieracie.. na głupote.Człowiek grzecznie zadaje pytanie, a tu jakieś ataki z waszej strony. Brak słów :)

Głupia to ty jesteś. Chłopak może mieć poważny problem z sercem, a ty idziesz do loży szyderców po radę... Tobie też lekarza proponuję.

Gość obojetnaoziebla
też tak czasem miewam (jestem dziewczyną) ale tylko w stanach bardzo silnego, intensywnego podniecenia, zdarzyło mi się tak ok. 4 razy w życiu. Raz doszło do tego nawet, że pobiegłam do łazienki i zwymiotowałam :O Przeszło mi. Dlaczego? Bo seks już nie robi na mnie takiego wrażenia jak na początku i mi zobojętniał. Miałam dziwne reakcje, objawiające się atakiem duszności, płytki oddech, mało tlenu, skurcz żołądka, mdłości, musiałam otworzyć okno i głęboko oddychać, jakbym miała położone kilka ton na klatce piersiowej. Potem roztrzęsienie.

Gość elkaa
dzisiaj znowu podczas stosunku umierał i to chyba z cztery razy :( Gały wytrzeszczone, palpitacje serca, i takie mrowienie miał - jak z reszta mówił w stopach. Po nieudanej kopulacji zabrali go faceci w białych fartuchach. Teraz leży biedny ze starymi dziadkami w miejskim szpitalu, leży i gapi się w sufit właśnie wybieram sie do szpitala podtrzeć mu czoło wilgotna chuteczką Co mam zrobić? Co mu powiedzieć?

Gość Felipesku
Ale już nie raczyłaś nas poinformować, co było przyczyną. Co było przyczyną?