Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appleJuice

ABSOLWENTKA

Polecane posty

Gość bezrobotnyzzadupia
200 zl plus wyzywienie i wgl cokolwiek wychodzi ze musisz miec minimum 800 a w warszawie to pewnie i z 1000 okragly masz tyle na start? bo np ja nie

Przemooo mieszkałeś kiedyś w Warszawie? Za akademik (i to taki gówniany Alcatraz) płaci się 350zł za miejsce. Ja bym liczyła raczej, że na wynajem powinnaś przeznaczyć 5 stówek.

Gość fjgkl
z mieszkaniem nie powinno być problemu,,,poszukaj w internecie osób co chcą pracować np. w Warszawie i w małej grupie wynająć mieszkanie. Max 200 zł by Ciebie to wyniosło. co by ją wyniosło 200 zł? bo chyba nie mówisz o wynajmie pokoju w warszawie?

Gość Przemooo
ok,,ja wynajmowałem tak pokój w 3mieście :> 4 osoby

Gość Przemooo
mieszkałem w piwnicach tunelu średnicowego 200 zł dałem łapówki straży miejskiej żeby mnie nie wypędzili

No seryjnie nikt z moich znajomych (a są też tacy, którzy mieszkają w 4 osoby) nie płaci 200zł.

Gość Przemooo
a no trzeba mieć szczęście :) Od nas babka chciała 800 zł (mieszkanie w bloku, 2 pokoje + kuchnia i łazienka) 38 m2

Gość Przemooo
a wracając do tematu i jeśli autorka jeszcze tu zagląda. To radzę najpierw podzwonić, powysyłać maile i dopiero jak bedzie zainteresowanie od strony pracodawcy robić kursy. Szkoda wyrzucać kasy w błoto, a nie wiem jakie jest zapotrzebowanie na stewardów. Nie mój dział

ogromne dzięki za wszelkie rady. owszem, maile powysyłałam, ale bez żadnego odzewu i w tym tkwi sęk. No, ale będę czekać. we wtorek pójdę się zarejestrować jako bezrobotna, zapytam o jakieś miejsca pracy w urzędzie, no ale nic dobrego nie wróże, bo koleżanka była w pt i nic nie było. Przejdę się najwyżej po pobliskich sklepikach i popytam czy nie potrzebują pracownika;)