Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjgjjjhcgjg

kupie krokie spodenki dla synka rozmiar 98

Polecane posty

Gość lubelskie
ale mozesz podac marke tych spodenek , dla zaspokojenia naszej ciekawosci i na wlasna obrone ze takowe kupilas i ze takie wogole istnieja za te cene.

A to że zamierza kupować stare rzeczy dowodzi właśnie tego że ja na dziecko nie stać. Może jedzenie tez zbiera używane w śmietniku :p dla mnie to jednakowo odrażające i nie do pomyślenia.

Ciekawy nos do kawy :p Spodenki kupiłam w Galerii Dominikańskiej i nie jest to żaden drogi ciuch :) drogie to są śpiochy po 250 :p rozumiem że nawet nie wiecie że takie są :D

Gość lubelskie
nie zmieniaj tematu tylko sie pochwal marka!!!!!!!!!!!zaje...zarozumiala!!!!!!!!!!!!

Przekręcanie cudzych nicków swiadczy o braku kultury :) a spodenki są z Wójcika :) mozecie sobie kopać w necie :D

Gość kobietka policjantka
ale ludzie macie problem.cautorka chce to kupuje uzywane a kto nie chce to niech kupuje nowe.nie wiem za dlaczego ktos tam napsial ze dla dziecka tylko nowe ubranka.zalosne. chcesz to kupuj nowe,a nie krytukuj kogos bo ktos cche kupic uzywane!!!!!

A to niby dlaczego ?? :) Mogę wyrazić swoja opinię w kulturalnych słowach oczywiscie :p Nie wiem dlaczego nie miałabym napisać że ktoś robi dziecku krzywde i je poniża skoro tak uważam.

Uuuu widzę że kogoś mocno zabolało :) ale to dobrze, znaczy ze trafiłam w czuły punkt i mam rację :) inaczej by tak nie bolało.

Gość mjgjjjhcgjg
czytam i nie moge uwierzyc ze kobiety sa takie wredne ... chcialam kupic spodenki ale widze ze ty zaj... cos tam masz nie pokolei w główce po ukladane zegnam i zycze ci aby twoje dziecko zachorowalo i wszyscy ludzie sie od ciebie odwrócili i zebys nie miala na leki dla niego ..... tez mowie co mysle pa

Gość lubelskie
wiesz zaje....brak mi slow na okreslenie takiej osoby------nie musisz z autorki robic zebraczki. to ze nie ma pieniedzy to raczej wina naszego panstwa , bo wielu ludzi zyje skromnie...za 1000zl miesiecznie...i musza sobie radzic. ale co ty tam mozesz o tym wiedziec? po drugie. uwazam ze kupowanie spodenek za 90 zl dla dwulatka to jest przesada. nie masz szacunku do pieniadza. i pomyslec ze tylu ludzi gloduje na swiecie a ty kupujesz takie drogie ciuchy dla dziecka , ktore wyrzucisz po 3 miesiacach. wiesz ile szczepionek, obiadow za te pieniadze by bylo dla dzieci w afryce?

Gość mjgjjjhcgjg
dzieki podszywie ............... ja zaje...... zycze zeby wreszcie zmądrzala

Każde dziecko ma rodziców którzy mają obowiązek sie o nie troszczyć, nie poniżać go i nie sprawiać że będzie sie czuło gorsze od innych dzieci i kupować dla niego szczepionki. Nie moja wina że ktoś decyduje sie na dziecko, na które go nie stać np jeśli zarabia 1000 zł. Trzeba chyba mózgu nie mieć żeby skazywać dziecko na używane ciuchy i inne poniżające rzeczy :o Ciekawe za co zabierze je na wakacje albo wyśle na studia :o

Gość lubelskie
ok....bez sensu rozmowa....i tak nie zrozumiesz jesli sama nie doswiadczysz. niektorzy moze mieli prace i spora kase jak decydowali sie na dziecko a potem moze stracili prace albo jeszcze jakies inne nieszczescie ich dopadlo.. np. choroba. rozne sa przyczyny. nie musisz wrzucac wszystkich do jednego wora. i powiem ci cos jeszcze...wazniejsze jest dobre wychowanie i szacunek do ludzi bez wzgledu na to ile posiadaja. ale tej nauki to ci rodzice nie zapewnili, jak widac.:O

Dobrze że Ty jesteś taka wyrozumiała i współczująca :D cale szczęscie dla ludzkości :D

Gość zajekurwo
nie kazdy ma takie dziecko pierdolniete jak ten twoj down ze pewnie wyslesz je do prywatnej uczelni i dla tego zarabiasz na ulicy zeby kase odlozyc ;p

Gość lubelskie
a zebys wiedziala ze jestem, ale dla ludzi!!! na takich zarozumialych burakow jak ty to ja mam uczulenie:P

Peeeewnie :p rozumiem że sama zaopatrujesz rodzinę w okolicznym lumpeksie chociaż wolałabyś w normalnym sklepie :) A na uczulenie polecam wapno :p

Gość lubelskie
na takie uczulenie nic nie pomoze. tak samo jak i tobie zaden lekarz nie da rady. a moja garderobe sie nie obawiaj. stac mnie na kupno rzeczy w sklepie. a ze kupie w lumpku ubrania do zabawy w piaskownicy swiadczy tylko o tym ze szanuje pieniadze. no bo po co niby mam wydawac kase na markowe ciuch zeby dziecko w piasku robiac babki i lejac wode je niszczylo/ bez sensu. ale ty tego nie zrozumiesz. dla ciebie liczy sie to zebys mogla przed kolezankami zaszpanowac drogim ciuchem. ciekawe tylko czy one by sie z toba kolegowaly gdybys ubrala dziecko w lumpeksie? pewnie nie. bo wyznacznikiem wartosci dla takich ludzi jak ty jest jkasa. NO MASZ BYC Z CZEGO DUMNA NAPRAWDE.zal mi ciebie.

Nie masz racji. Wcale mnie nie znasz, nie znasz moich znajomych...za to ja znam takie damulki z Bożej łaski jak Ty co to na wyjścia pięknie ładnie a do piaskownicy w byle czym bo po inaczej :p Gacie pewnie tez kupujesz za 3 złote bo i tak ich nie widać i nie są na pokaz :o żaaaal.pl

kupuje uzywane podpaski i papier toaletowy a najczesciej uzywane tampony. a potem robie z nich kaszanke.

a tak mówiąc szczerze po co kupować nowe ciuchy i dawać ok 100 zł żeby kupić coś fajnego skoro dziecko ubierze raz czy dwa i zniszczy bądź już wyrośnie z tego ;) a tak mówić to jestem wstanie załatwić markowe ciuszki stan idealny widać że mało chodzone niektóre markowe też cena ok 5 - 20 zł

Zaje...fajna tyle ludzi chodzi w używanych ciuchach i są tak w idealnym stanie że nawet tego nie widać skoro ty zarabiasz dużo kasy to kupuj nowe ciuchy nikt Ci nie broni ale nie karć innych którzy to robią bo nawet nieraz nie jesteś wstanie stwierdzić czy to nowe czy używane

Nie rozumiem PO CO miałabym cokolwiek załatwiać skoro mogę kupić takie jak są w sklepie, bez kombinacji :p Myslę że normalni ludzie robią tak jak ja, w końcu w sklepach jest dużo kupujących a do przymierzalni i kasy zawsze kolejki.