Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjgjjjhcgjg

kupie krokie spodenki dla synka rozmiar 98

Polecane posty

Gość mjgjjjhcgjg

jesli ktos ma do sprzedania prosze o info na forum z linkiem do zdjec i cena

Gość mjgjjjhcgjg
moze i sa ale wole kupic uzywane i tak dziecko na podwórku je zniszczy a jesli nie masz do sprzedania to sie nie udzielaj

Gość mjgjjjhcgjg
naprawde nikt nie ma do sprzedania krótkich spodenek ??

Nie będę sprzedawać ubrań po moim dziecku bo uważam że każde dziecko zasługuje na nowe rzeczy i nie będę się przyczyniać do złego traktowania Twojego synka

Gość bajerancik
jeśli ktoś ma problemy z uwodzeniem i swoją pewnością siebie to polecam kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo duży wybór szkoleń i każdy może znaleźć coś, co mu odpowiada. Ja akurat skorzystałem z kursu uwodzenia Alpha Male i jestem bardzo zadowolony z ich pracy i z efektów. Pozbyłem się mich kompleksów i nabrałem większej pewności siebie, a to akurat kobiety bardzo cenią :) Polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość mjgjjjhcgjg
aha moze i kazde zasluguje na nowe rzeczy ale mnie nie stac dac 30 zł za krotkie spodenki ktore za miesiac nie beda sie nadawaly do uzydku bo maly je zniszczy.... ciebie stac mnie nie wiec spadaj

Gość mjgjjjhcgjg
sluchaj nie normalna dziewczyno daj spokoj chce kupic spodenki dla synka nie chcesz sprzedac wiec sie odczep

A tak w ogóle pomyśl, kupuje nowe spodenki za 90 zeta, moje dziecko ubiera je kilka razy, wygladają jak nowe a Ty chciałabyś dać za nie mniej niż 30 zł :D wyglądaja jak nowe i za mniej niż 45 na pewno bym ich nie sprzedała :p

Gość onazlalalalalaa
chyba masz cos z głową nie tak uzywane spodenki za 45 zł hehe dobre w szmateksie za 5 zł nexta ostatnio kupilam z metka

:D chciałabyś takie mieć :p trzeba było najpierw skompletować garderobę a potem postarać sie o dziecko :p a nie żebrać o portki za 5 złotych :p ciekawe skąd weźmiesz kasę na inne rzeczy :p może kupisz używane kredki do szkoły albo tenisówki po obcym dziecku :o

Nie mówię że są warte więcej niż 5 złotych tylko że nie sprzedm ich taniej niż za pół ceny :) zresztą w ogóle nie mam zamiaru ich sprzedawać, wolę wyrzucić.

Gość onazlalalalalaa
a nie widziasz tepa strzalo ze ta dziewczyna chce kupic spodenki a nie rzebra o spodenki ??!! naprawde ci na mózg padlo

Gość kasiullkajajja
Zaje...fajna ty jestes ogólnie taka nie normalna czy slonce na ciebie żle dziala?

Gość kasiullkajajja
wyłudzic?! czy ty wogole wiesz co to słowo oznacza ?? wiesz o co ja oskarrzasz? dziewczyna chciala kupic ,moze jest biedna a moze po prostu ma synka ktory uwielbia sie bawic i to konkretnie i niszczy ubranka

Gość lubelskie
idz do jakiegos lumka tam sa naprawde fajne rzeczy dla dzieci. popros pania zeby przy nastepnej dostawie odlozyla ci jakies lepsze (np. z metka lub mniej znoszone) spodenki. ja swojemu do piaskownicy(ma kolo domu) tez kupuje w lumpku, koszulki, kurteczki na wiosne. no butow to nie bo sie boje. ale ubrania sa przeciez dezynfekowane, i w domu tez sie je przeciez pierze. sobie tez czesto cos kupuje trafiaja sie nawet z metkami rzeczy. buty sandalki sliczne czerwone na koturnie tez sobie ostatnio kupilam. byly nowe z naklejkami na podeszwach. zdezynfekowalam chusteczkami antybakteryjnymi i smigam. duzo dzieci sie wychowuje na uzywanych ciuchach i zyje. nawet dla noworodkow mamy kupuja ubranka. i nic im nie jest. takze prosze bez obrazania. nawet nie wiecie jakie damusie kupuja w lumpkach. doktorki, urzedniczki, nauczycielki...i inne "zamozne "damy:D

Gość kasiullkajajja
a mi sie wydaje ze ta cala zaje cos tam probuje sie na kafe dowartosciowac bo tez nie ma kasy i jakos nie wierze ze kupuje spodenki za 90 zł hehe

Gość lubelskie
zaje....malointeligentna---daj linka do tych spodenek dla dziecka za 90 zl. obejrzymy, skomentujemy i oszacujemy cene. tylko teraz nie wymieknij!!!!!!!!!!!

Gość kasiullkajajja
no wlasnie czekamy na linka do tych spodenek :)

Napisałam wyraźnie e trzech miejscach że NIE sprzedaję rzeczy po moim dziecku. Napisałam też dlaczego A autorka jest nieodpowiedzialną osobą skoro ma dziecko na które ją nie stać.

Gość lubelskie
no a jednak wymieklas debilko!!!!!!!!!!

Gość lubelskie
ale linka mozesz podac albo chociaz marke.

Gość lubelskie
a teraz zaje.....wredna-----szuka w googlach spodenek za 90 zl zeby je nam pokazac.

Gość kasiullkajajja
jak by ja nie bylo stac na dziuecko to by watku o teresci KUPIE SPODENKI nie zakladala idiotko

Piszę jeszcze raz dla niekumatych że nie będę pokazywać portek których nie zamierzam sprzedać, juz to piąty raz piszę :p A zakupy robi sie W SKLEPIE, nawet małe dzieci to wiedzą :) i kupuje sie NOWE ubranka NIEUŻYWANE.