Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_doradzcie

Czy podoba Wam się ten strój kąpielowy??

Polecane posty

Gość ahaaaaaaaaahaa
Nie, coś co ma rozmiar "uniwersalny" i ma pasować na 10 różnych rozmiarów biustu czy 4 rozmiary konfekcyjne nie może być dobre

Gość prosze_doradzcie
yyyy ale to jest rozmiar s/m.... chyba nie o tym stroju mówimy

Gość czarnulkaa_88
mam podobny tylko z przodu jest pełniejszy i zakrywa mi cały brzuszek, ogólnie jak do opalania to tak nie za bardzo ,jeśli chcesz uzyskać jakąś opaleniznę, bo faktycznie dziwny wzorek wyjdzie:) ale na plażę przy mniej upalnym dniu to wydaje mi się że jak najbardziej:)

Gość ahaaaaaaahahhh
"Rozmiar Uniwersalny S/M biust : 82 - 96 cm talia : 58 - 74 cm biodra : 82 - 97 cm" Dokładnie o tym samym... sam rozrzut rozmiarów biustonosza z tych wymiarów to od od 60HH do 70E, a konfekcyjnie od 34 po 40, no bez żartów, jak to może na kogokolwiek pasować?

Gość dfdfdhgjkhljh
a wiesz na jakiej zasadzie rozciąga się materiał?? i wiesz po co jest wiązanie na plecach ...?? wszedzie te kretynki od staników muszą się wpierdzielać ....

Gość dfdfdhgjkhljh
moim zdaniem na kogoś kto nie musi oszukiwac siebie i innych odpowiednimi biustonoszami i ma idealną figurę to będzie git :)

Gość ahaaaaaaahahhh
taaaa... wiem jak się naciąga... tak się naciąga, że w elastycznym ubraniu dobrze mogą ewentualnie wyglądać 2 osoby o 2 sąsiednich rozmiarach ciuchów (np. nosząca 34 i 36), ale nie takie, które różni 15 cm w biodrach i drugie tyle w biuście i w talii. Ktoś będzie w czymś takim wyglądał żałośnie: albo ta nosząca 34, na której będzie wszystko powiewać, albo ta nosząca 40 czy więcej, na której będzie to wyglądało jak od 10-letniej siostry pożyczone i nie wiem o co ci chodzi z kretynkami od staników i z oszukiwaniem? masz jakiś bieliźniany uraz psychiczny czy jak? :O

Gość awsedfhjqawsedftgyhuwased
nie podoba mi sie za duzo odkrycia za malo stylu i brzydki kolor ale moze dobrze wygladac na kims kto ma idealna figure wiec to tez sprawa gustu i figury http://www.youtube.com/watch?v=GutTCe7YnTI

Gość gość
Wygodny.Nie trzeba się martwić ,że zlecą majtki w czasie pływania. Wadą zniszczenie kształtu cyców.