Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Iveta

Zalecanie się prezesa

Polecane posty

Gość Iveta

Witam wszystkich Pań. Jestem studentka 5 roku Uniwersytetu w jednym z dużych miast Polski w czerwcu bronie pracę magisterską. Skierowałam się do pewnej znanej firmy przez polecenie mojego promotora, a dokładnie do prezesa tej firmy z prośbą o umożliwienie mi przeprowadzenia badań wśród klientów ich firmy. Pan prezes sie zgodził, ankiety przeprowadziłam. Chodziłam również do prezesa po to aby przeprowadzić z nim wywiad do pracy magisterskiej. I właśnie od tego się zaczęło. Zapraszanie na kawę, sprawianie komplementów, pisanie smsów itp. Zależy mi bardzo na pracy w tej firmie, chociaż nie dostałam jeszcze konkretnej propozycji.Tylko wspominał Pan prezes o możliwości pracy. Nie chciałabym zostać wykorzystana i porzucona. Wtedy będę bez pracy i jeszcze z niesmakiem do siebie. Wiem jak dzisiaj jest ciężko z pracą, a ja pochodzę z małego miasteczka powrót do domu to dla mnie skazanie na bezrobocie. Nie wiem jak mam postępować nie chce odmówić spotykania się, bo wtedy na pewno nie dostanę tej pracy, a nie chce także zostać wykorzystana i porzucona. Panie proszę Was o radę co ja powinnam zrobić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować