Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pffffffff

1 godzina i 15 minut do KOŃCA ŚWIATA

Polecane posty

Gość pffffffff

:classic_cool: Teraz mała spowiedź: Sorry za wszystko co robiłam źle Że leniem byłam dobrze każdy wie Także mdlej moja dusza nieczysto Pozwól się poddać egzorcystom 🖐️

Gość .ANAL i ZATORr..,
opowiedz na koniec swój największy grzech

Gość anal idz ze zadupczyc
w koncu a nie siedz calymi dniami na babskim forum

Gość wszyscy sa szczesliwi
SCOTT NA TROPIE PRAWDY SCOTT I KIMBERLY HAHN W domu najlepiej. Nasza droga do Kościoła katolickiego". kim jest scott jest byłym protestantem który przeszedł na katolicyzm znający grekę i hebrajski wykrył tak pisze Odkryłem również, że święty Paweł nie twierdził nigdzie, że jesteśmy usprawiedliwieni jedynie przez wiarę. Protestancka zasada "sola fide" jest niebiblijna! "Sola fide" była podstawową zasadą Reformacji, a tymczasem ja dochodziłem do wniosku, że święty Paweł nigdy jej nie wyznawał. Biblia naucza w Liście św. Jakuba 2,24, że "człowiek dostępuje usprawiedliwienia na podstawie uczynków, a nie samej tylko wiary". "Także św. Paweł w Pierwszym Liście do Koryntian 13,2, powiedział: "Gdybym posiadał wszelką wiarę, tak iżbym góry przenosił, a miłości bym nie miał, byłbym niczym". Uznanie, że Luter popełnił tej kwestii zasadniczy błąd, bardzo wiele mnie kosztowało. Od siedmiu lat Luter był moim głównym źródłem inspiracji do pełnego głoszenia mocy Słowa. Poza tym, doktryna ta była podstawą intelektualną całej Reformacji. zaczął porównywać doktryny katolickie z biblia był w szoku bo potwierdziło sie jego domysły kk jest jego domem i dogmaty maja potwierdzenie w bibli