Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrrrrr

chce wyjsc na impreze

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrrr

a koles naprawia mi centralne juz od trzech godzin.Fachowiec kurde!Jestem juz spozniona godzine zaraz go wywale za drzwi.

Gość no bylam
:) teraz jestem po imprezie i jestem i tak wkurwiona.Takie zycie.Czasem sobie wyobrazam,ze w moim otoczeniu sa same uposlodzedzone emocjonalnie debile!Nienawidze niektorych ludzi z mojego otoczenia.To moja rodzina!Niesamowite,ze dzis osoba zupelnie mi obca jest moja rodzina,a za chwile moze nia nie byc.Ona zostanie w rodzinie,a ja pojde szukac innej,normalnej rodziny.tego pragne dla swojego syna.

Gość miminiknaa
Lifes brutal, a o co konkretnie chodzi?

Gość no bylam
Dlatego zamieszkam w lesie:)To już postanowione:)

Gość DzonatanAbrahamowicz
No wiesz, ale sama? :(

Gość salvadoriss
Chmm.Rozumiem.Ale o co tam konkretnie poszło na tym,rodzinnym(jak zgaduję)spotkaniu????

Gość no bylam
jeeeaaaa jestem zryta i mam w dupie!!CHUJ W DUPE ALKOCHOLIKOM I WSPOLUZALEZNIONYM NIEZDAJACYM SOBIE SPRAWY Z TEGO,ZE SA WSPOLUZALEZNIENI!!CHUJ W DUPE LUDZIOM,KTORZY NIE SZANUJA SWOICH DZIEWCZYN/CHLOPAKOW I KTORZY RANIA BLISKICH,DZIECI,MATKI,OJCOW,BABCIE,DZIADKOW ODDAJE HOLD TYM,KTORZY WALCZA O TO BY ZYC!!!!

Gość no bylam
Nie sama.Znajdę sobie jakiegoś je.baka leśnego:)

Gość salvadoriss
wow:):) nic dodać nic ująć-piękny manifest:):)Powodzenia.

Gość wsciekla na caly swiat
wiecie co wam powiem? CHUJ WAM WSZYSTKIM W ODBYT!!!! I CHUJ

Gość em dżi pi es
Bywa.Ludzie porąbani są.Aszczególnie zauważam kryzys w środowiskach intelektualnych.Wykształciuchy są wyjałowione z poczucia solidaryzmu a swe relacje traktują bardzo powierzchownie...jeśli coś chce się stworzyć wspólnie razem dla dobra jakichs interesów albo ogółu to ci się w najmniej oczekiwanym momencie wypną doopą na twarz...a potem porzuceni przez wszystkich jakim zrobili zawód wskutek swego egoizmu....robią z siebie ofiary,piją,pieprzą głupoty i wyją.Ludzie mają pobełtane w mózgach przez media

Gość syfuejszynn
wściekła na świat....załóż gumę najpierw jak chcesz to tak robić:O:O

Gość no bylam
BY ZYC NORMALNIE!Zrobie wszystko co w mojej mocy,zeby odciac sie od chorej rodziny w ktorej sie znajduje.Moj facet tro alkocholik.Jego brat to alkocholik.Na dodatek moj facet jest inteligentny.Przykald.Gotuje rosol.jest zajebisty.Prosi mnie,zebym go nauczyla ucze go.Pozniej sie plawi w sukcesach rodzinnych:P(on tylko gotuje i to zajebiscie)To on jest zajebistym kucharzem.I trylion innych tego podobynych zagrywek!Nienawidze go!Ale jego brata jeszcze bardziej!Nienawidze go palam do niego nienawiscia tak ogromna,ze nie da sie tego racjonalnie wytlumaczyc?Moze dlatego,ze jeszcze nie widzialam takiego zjawiska,zeby brat zjebany psychicznie mowil bratu zjebanemu psychicznie,ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku!!!!!NIENAWIDZE RODZINY W JAKIEJ SIE ZNALAZLAM!!!!Uciekam jak najszybciej!oni sobie mysla,ze jestem wariatka!!Banda wspoluzaleznionych i akocholikow.Niech mnie pocaluja w ROWA!

Gość sorrender feeling
No faktycznie jacyś pieprznięci....chmm i faktycznie nie jesteś chyba osobą jaka czuje się szczęśliwa w takim układzie...i faktycznie musisz coś z tym zrobić...ale coś budującego.Budującego dla Ciebie i dla twej przyszłości.Pozdrawiam i powodzenia

Gość no bylam
najlepsze jest to,ze moja kolezanka zwiazala sie z bratem mojego faceta.Oni oboje sa alkocholikami(moj facet i jego brat:) )Ona jest w ciazy:) Jak ja sie ciesze,ze nie jestem na jej miejscu:)Zwine manele i good buy my lord xD A ona niby taka madra i zajebista jest,bo uciekla z toksycznego zwiazku!I co zrobila?Wjebala sie w to samo!!Ale przeciez ona taka zjebiscie zajebista i wyjebanie wyjebana hahahah.

Gość no bylam
i brat mojego mi pierdoli o niej,ze ona to odeszla i jak to ona nie jest madra,bo to zrobila!Uwolnila sie od psychola i wpierdolila sie w alkocholika!I na dodatek z psychlolem ma dziecko!A z alkocholikiem jest w ciazy! ja mialam pecha,bo dostalam w jednym pakiecie to co ta elokwenciara!Ja mam dziecko z psycholem i alkocholikiem w jednym!Ale nie waze!Spierdalam ile sil w nogach!!

Gość no bylam
do kontrabasik bylam spoznina chyba raczej nie moglam wyjsc z domu w tamtej chwili kiedy jakis imbecyl naprawial mi centralne wlasnie:P

Gość no bylam
i pierdol sie kontrabasik! hehe mam wszystko w dupie!Zebyscie wszyscy pozalowali,ze wogole zyjecie! o tyle.

Gość no bylam
i ona jest w piatym tygodniu ciazy a sie zachowuje jakby to juz osmy miesiac bodajrze byl.ojej tu ja boli tu ja strzyka tu za glosno tu kurwa za duzo roboty:P Matko za jakie grzechy ja musze byc wsrod zjebow zyciowych?Moge podziekowac dzis rodzicom za to,ze mialam chujowe dziecinstwo i nie zdarzylam w pore zrozumiec co to jest toksycznosc.

Gość no bylam
dobranoc normalnym.

Gość no bylam
dobranoc normalnym.