Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxcccccccccccccccccccccc

moze ktos przezyl cos podobnego?

Polecane posty

powiem po krotce mam meza od 3 lat, jest ok jestem nauczycielka i nie moge zapomniec o jednym uczniu, nawet na naszej klasie go szukalam swietny chlopak, tak mnie oczarowal......16 latek nie moge sie powstrzymac zeby na niego nie patrzc dluzej, zeby nie dac mu zawyzonej oceny, zeby sie zorientowal ze mi sie podoba nie chce nic zrobic...ale on mnie fascynuje......sni mi sie po nocach udajke ze mam cos do zalatwienia w tej sali gdzie on ma lekcje, zeby sioebie popatrzec, bo wiem ze nic nie moge zrobic innego....... marze o spotkaniu z nim juz po zakonczeniu roku, gdzies przypadkiem..... oooooo jak zakochana nastolatka.... tak chcialam sie wygadac

Gość ssssnnnnniiiikersssssikk
walnieta jestes

też mam takiego jednego ucznia, podoba mi się, bzyknęłabym go , ale cóż, pomarzyć można...hie hie hie

no w koncu jakas normalna odpowiedz przeciez moze mi sie podobac, takie zycie zakazany owoc najlepiej smakuje.... i to wszytsko....

16 latek Ci się podoba i to jest normalne? to odrażające , chore i na szczęście jest zakazane

Gość 098!!!!!!!!!!!!!111
a co w tym chorego ogladasz "pierwsza miłość"? tam tez sie kobieta spotyka z młodszym, duzo mlodszym i jest git. a jak uczniowie kochaja sie w nauczycielach to juz nie chore nie?

jakie chore? a to ze kazdy facet sie oglada za mloda w miniowce i marzy o sexie z nia? to normalne bo nie wmawiaj mii ze nie marzy, bo kazdy facet marzy... nic nie kumacie

no wlasnie nie ma w tym nic chorego chore by bylo jakbym sobie zafundowala taki romans w szkole ale mam rozum i sobie nie zafunduje przeciez to normalne, ze ludziom sie podobaja lidzie mlodsi czy starski , miedzy nami jest 10 lat roznicy mnostwo jest takich zwiazkow tylko ze teraz miedzy nami jest niedobry uklad ja nauczycielka , on uczen i tyle nie mma w tym nic chorego i zdroznego

Gość zobaczymy
a podobno nauczyciele nie cierpią swoich podopiecznych ?Poczkaj do jego 18 i kto wie !!!!!!!!!!nie pochwalam takiej miłosci ale i nie potępiam !!!!!!!!!!!!

Gość 098!!!!!!!!!!!!!111
poczekaj az on skonczy szkole! zyje sie raz! zycze powodzenia.kazdy ma swoje fantazje a ze moga sie spelnic to juz tylko od nas zalezy

16 latkowie dojrzewają i wyobrażają sobie różne rzeczy... natomiast panie nauczycielki , tak zwane "dorosłe i dojrzałe" mające swoich mężów lub inne desperatki i stare dupy , próbują dorównać tym dorastającym smarkaczom...jednak czasu się nie zatrzyma...."przykro mi" ;)

nic nie zrobie bo mam meza ale to taki zakazany owoc i taka fantazja ale koles jest super, tak na mnie patrzy,.....tak przypadkiem dotknelam reke jego oddajac sprawdzian uczucie ....bezcenne czasem tak spojrze mu gleboko w oczy i to wszystko.... oo az mnie brzuch boli z nerwow jak mam znim lekcje

revolver idioto zakazane jest do 15 roku życia. 16-latka pani nauczycielka może bzykać do upadłego pani nauczycielka "by bzykać" musiała by posiadać penisa....:P

Gość krejzi madafaka
piękna sprawa W Stanach była pani nauczycielka, co spała z kilkoma osiemnastolatkami ! i grozi jej do 20 lat więzienia. W Polsce jest to legalne i fajnie jest pomarzyć. Gorzej z realizacją..

ja nie chce dorownac itd i wiem ze bysmy sie nie zrozumieli na pewno, ale pomarzyc mozna... kazdy ma rozne fascynacje i fantazje\ i nie wmawioajcie mi ze nie a jak facet sie interesuje mlodsza to normalne???? tego nikt nie uzna za dziwactwo..

Gość pomyśl
no przecież nie każdy jest pedofilem, idź się leczyć kobieto. Aż dreszcz przeszedł mnie po plecach, kiedy pomyślę, że nauczycielka molestuje mojego syna. Sucz.

Gość pomyśl
Zboczkom mówię NIE!

ja nie chce dorownac itd i wiem ze bysmy sie nie zrozumieli na pewno, ale pomarzyc mozna... kazdy ma rozne fascynacje i fantazje\ i nie wmawioajcie mi ze nie a jak facet sie interesuje mlodsza to normalne???? tego nikt nie uzna za dziwactwo.. facet jak się interesuje takimi młodymi dziewczynami (16), a sam jest "starym ch**jem" to na pewno nie jest normalny i ma coś z deklem - często też ląduje w pudle za to za sprawą rodziców...;)

Gość Jamjestemja
O, masz ci los. JA jestem niemal rówieśniczką tego ucznia i szczerze mówiąc, bałabym się takiej nauczycielki :D

nie załapałeś metafory, panie pseudointeligencie a może jesteś przeciwny równouprawnieniu w kwestii seksu? nie ma czegoś takiego jak" równouprawnienie" tylko podział na role , bo żadna kobieta nie spełni się w roli faceta, ani na odwrót...:P

Gość Jamjestemja
" pomyśl no przecież nie każdy jest pedofilem, idź się leczyć kobieto. Aż dreszcz przeszedł mnie po plecach, kiedy pomyślę, że nauczycielka molestuje mojego syna. Sucz. " Potwierdzam!

wszyscy jestescie jacys dziwni a jakbysmy sie spotkali na wakacjach? nie w roli nauczycielka i uczen? top wtesy byscie sie nie darli, ..ze jestem nienormalna matko co za narod...

Gość Jamjestemja
Ja bym się wciąż darła :D

co za ludzie?? chcialam sie wygadac..a wszytscy potepiaja mnie a nic nie zrobilam co za ludzie w tym kraju mieszkaja,

ale termin "bzykać" użyty był w kontekście niezobowiązujących stosunków seksualnych, a Ty odebrałeś go dosłownie, jako spełnianie konkretnych ról płciowych. pogrążasz się dla mnie termin "niezobowiązujące stosunki seksualne" jest sztucznie wytworzony w celu zabicia w sobie poczucia winy i jest sprowadzeniem człowieka do roli zwykłego zaliczenia , co jest wg mnie niedopuszczalne , ponieważ sam stosunek seksualny jest zobowiązaniem wobec drugiej osoby - "inteligentna" osobo :D

hej dzieki w koncu ktos normalny pozdrawiam

Gość Jamjestemja
Ja tam się tym brzydzę, zniszczysz mu życie, jeśli zrobisz coś więcej... Więcej, powtarzam. Kumple go wyśmieją. Wiesz, przemyśl to, bo tacy szybko się zakochują, a jak rozpalisz w nim uczucia, to i tak później porzucisz... Warto? Czy naprawdę warto? Naprawdę tego chcesz? :D:D

revolverku aspirujący do zaszczytnego miana "ynteligęta", otóż stosunek seksualny bynajmniej nie jest zobowiązaniem, a przyjemną czynnością służącą rozładowaniu popędu, opcjonalnie dopełnieniem istniejących uczuć wyższych. niemniej jest to jedynie opcja. każdy indywidualnie wybiera, czym w danej chwili jest dla niego stosunek seksualny z konkretną osobą, możliwości jest wiele. życzę szerszej perspektywy i większej ilości samodzielnego myślenia miast kościółkowej dewocji. pozdrawiam kościołek powinien i ma akurat ma najmniej do powiedzenia w sprawach seksu , bo ci z ambony, nie powinni się o tym w ogóle wypowiadać ani mądrzyć , zwłaszcza , ze sami sobie zakazali ten kierunek...więc pudło... pozdrawiam :)