Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradny małżonek

moja żona nie chce żebym jej zrobił dobrze ustami

Polecane posty

Gość bezradny małżonek

moja żona nie chce żebym jej zrobił dobrze ustami. jest wspaniale mówi tak na wszystkie moje propozycje. Zgodziła się na seks analny i żeby zrobić mi loda i na wszystkie pozycje i udziwnienia jakie wymyślam ale ona nie chce żebym ją tam lizał czy całował. A bym bardzo chciał to zrobić, bardzo ją kocha i nie wiem jak ją namówić. Czemu ona tego nie chce? Mi powiedziała że się wstydzi żebym ją tam lizał. Ona ma 23 lata ja 26. Jesteśmy małżeństwem od roku ale jesteśmy razem prawie od 7. Jak ją namówić do tego? Zawsze jak zaczynam ją lizać i pieścić i schodzę coraz niżej ona mówi że nie chce i jak chce to robić dalej to ona już nie chce nic robić. Z seksem jest u nas wspaniale za zwykle to ona prowokuje a ja wprowadzam coś nowego. Ale jak zmienić jej nastawienie do tego?

Gość bezradny małżonek
panie proszę pomóżcie mi ją przekonać co mam jej powiedzieć żeby się zgodziła?

Gość bezradny małżonek
nie jestem egoistą przecież chce żeby jej było dobrze

Gość bezradny małżonek
czuje się trochę winny bo ona zrobi dla mnie wszystko a ja dla niej tego nie moge zrobić bo ona nie chce

Gość no i co z tego że ty lubisz
ale ona nie lubi i uszanuj to! Ja też tego nie cierpię i nie pozwalam. ps. Nie jestem twoją żoną (chyba)

Gość bezradny małżonek
no to by było śmieszne heh a masz na imię Monika?

Też tego nie lubię i wszelkie 'podchody' doprowadzały mnie do szału, bo oznaczały nieliczenie się z moim zdaniem.

Gość Grzegorz Kleszcz
nie mógłbym być z taką co nie pozwalałaby na lizanko :O

Gość Ja bym dała mu szansę
nie

Gość bezradny małżonek
miała tylko mnie jako partnera i jej nigdy tego nie robiłem więc skąd może wiedzieć czy jej się to podoba czy nie i czy to jej przyjemność sprawia?

kuźwa,tyle napisałam a wysłało mi się tylko NIE.

Gość ljh;kg;;
głupia samolubna cipa, wogóle musi być bardzo głupia, daje sobie w kakao a nie daje cipki polizać, może ma grzybice.................

Gość ljh;kg;;
te co nie lubią mają śmierdzącą i obrośnietą grzybami tzipe - to potwierdzone

Gość no i co z tego że ty lubisz
Nie :-) żartowałam. A ja nie lubię dlatego, że się brzydzę. Serio. Na języku jest tyle bakterii. Poczytaj, czymś się można zarazić przy całowaniu np. A cipka jest jeszcze delikatniejsza. Ale może ona (żona) rzeczywiście się wstydzi. Upij ją - będziesz wiedział na pewno. 🖐️

wiele kobiet potrzebuje na to dużo czasu by się przełamac,wstydzą się krępują.I tu nie chodzi o tyg czy miesiące.Bądź cierpliwy,nie poganiaj jej.Ona musi ci w pełni zaufać,poczuć się w 100% bezpieczna z toba w łóżku.

Gość bezradny małżonek
nie jest napewno zdrowa

ljh;kg;; No właśnie, może nie jest w tym miejscu "świeża" i jej wstyd, z resztą z tego co wiem to wiele dziewczyn się wstydzi swojego zapachu, bo myślą że coś z nim nie tak... głupie są :D

Gość ljh;kg;;
"no i co z tego że ty lubisz Nie żartowałam. A ja nie lubię dlatego, że się brzydzę. Serio. Na języku jest tyle bakterii. Poczytaj...." sama tepa strzało poczytaj, koorfa skąde sie takie debilki biorą, własnie w cipie jest cała masa bakteri, w dodatku rakotwórczych którymi facet może dostać raka krtani itp

Gość bezradny małżonek
ale jesteśmy razem już 7 lat co prawda uprawiamy seks dopiero od 4 bo ona tak szybko nie chciała ale myśle że mi ufa bo pozwala mi na wiele

Gość bezradny małżonek
wszystko wszystkim ale nie obrarzjcie mojej żony ona się myje i nie ma problemu ze zapachem

Gość bezradny małżonek
nikt nie ma pomysłu co z tym zrobić? Na prawe chce żeby jej było dobrze i to na prawde nie jest egoizm

Gość Grzegorz Kleszcz
zbładź kiedyś ustami na jej szparę (jak będzie solidnie podjarana i mokra) i zacznij tam całować nawet jak się nie zgodzi na więcej - to wracaj tam z ustami moja rada: wkładaj w nią palce i oblizuj je potem tak żeby widziała chwal smak i zapach rzeczywiście - niektóre dziewuchy się wstydzą swego soku z c'pki - ale to kwestia do przezwyciężenia - gorzej gdy ona się wstydzi bo ma tak jakieś upławy czy stany zapalne - wtedy tylko lekarz ...

Gość agnieszkaMD 217
Tepy cwelu skoro nie chce - to ma tak być jak ona chce (nie chce)

Gość ljh;kg;;
pan cwel i pani cwelówna