Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaitak

Odcieli mi ciepłą wodę!!!!!!!!

Polecane posty

Gość martaitak

Że niby mam zaległosći w czynszu, kiedy wszystkie opłąty robie termnowo, tzn, nie ja osobiscie ale na 100% jest wszystko opłacone. Nic nie zrobię do poniedziałku, a co jeśli sie pomylili i to nie mnie powinni odciąć wode?????dupki.....:-)

Gość fooooook
Jeżeli będziesz mógł wykazać szkodę i związek między nią a odcięciem wody to możesz ich dojechać za to w sądzie....z odpowiedniego powództwa odszkodowawczego.

Gość martaitak
Gra nie warta świeczki pewnie, jeszcze gdyby było małe dziecko w domu, a jak ja sama mieszkam ( w sumie to oni nie wiedzą kto jest w domu), ale i tak ciężko będzie. Dwa dni się pomęczę, poza tym zawsze umyje się u sąsiadów, ale nawet nie przyszło ponowne zawiadomienie, że zalegam z opłatami, ponowne wezwanie do zapłaty, nawet nie wiem na co mam się powołać w rozmowie z administracją.....

Gość fooooook
nie Ci odcieli bezpodstawnie wodę??:O:O

Gość fooooook
De facto masz rację....takie postępowania są przeciągane....ponadto nie zawsze kwestia ich kosztów wypada korzystnie ale to szczyt szczytów żeby Kobiecie z dzieckiem tak zrobić.Bapisałaś,że jeżeli to pomyłka to tym bardziej nie wiedzieli kto faktycznie jest w lokalu odciętym od wody.A co to za lokal wogóle???Bo w bloku tak się nie da tego zrobić bez wejścia do lokalu-są piony i by odciąć wode konkretnie na dany lokal to muszą wejść do środka.Natomiast inaczej jest w bloku czy tam w kamienicach.W każdym razie dłużnikowi "realnemu"to można odciąć wodę albo na mocy wyroku sądu albo może to zrobić dostawca gdy ma się z nim drębną umowę na mocy jakiej postanowień gdy zalega to może to zrobić.Domy czy kamienice itd......tam gdzie ujście jest zewnętrzne.

Gość gilleaux
Właściwie to tylko budownictwo jednorodzinne a tak to jak odetną to cały pion.

Gość martaitak
to kurczę ładnie, mieszkam w bloku 3 letnim, obok sąsiedzi co miesiąc się zmieniają....nigdy, przenidgy bym się nie spodziewała, że mi wodą lub gaz odetną, a to z gaem nie jest tak, że oni muszą wejsć do domu? masakra.....a skąd mogę się dowiedzieć, kto jest dostawcą wody? Boże jeszcze prąd rozumiem i wiem, że odcinają ale woda? co jeszcze muszę wiedzieć, i co mogę sprawdzić przed pójściem do adm? dziękuję za pomoc.

Gość na polu i w pole
To ciepłą ci odcieli czy wogóle ci odcieli???Koopy się to nie trzyma....weż sprawdż bo może wszystkim odcieli i będzie zonk bo nawert sie u sąsiada nie umyjesz.:D:D

Gość martaitak
w pionie mają wodę, a odcięli mi tylko CIEPŁĄ.....

Gość na polu i w pole
z gazem i telefonem jest ionaczej.Mogą zdajęe się odciąć na dany lokal dostawę gazu....tak samo z telefonemNiwe muszą wchodzić.

Gość martaitak
CIEPŁĄ, w pionie ciepłą mają siąsiedzi.

Gość na polu i w pole
Wody dostawcą są wodociągi i tyle...co do gazu czy prądu to już jest jakaś dywersyfikacja-jakieś inne firmy itd a kontakt z takim dostawcą to nie wiem to zależy od tego czy to spóldzielnia czy wspólnota zarządza twoim blokiem.Tam możesz się z nimi9 skontaktować.

Gość martaitak
eh....nic to, i tak muszę czekać do poniedziałku:-)