Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doominica

kręcone włosy

Polecane posty

Gość doominica

Niestety posiadam takowe, pomału szlag mnie trafia. Moje włosy się w ogóle nie układają, puszą , są tragiczne. Używam różnych odżywek, pianek, maseczek i nic. Wyglądam okropnie. Proszę o jakieś rady, bo chyba za niedługo z desperacji ogolę się do łysa ;/ Napiszcie jak wy układacie swoje włosy, byłabym bardzo wdzięczna.

Gość no to siup..
prostuje codziennie albo nakladam zel i chodze z takimi..Pianki nie uzywam bo mam za geste i juz slyszalam od niektorych ze mam peruke:-P

Gość po co mu
zostaw kręcone..będziesz wild and tigra..original

Gość ja też mam kręcone włosy
i stosuje zwykłe odżywki, ale ich nie spłukuje i do tego pianka do kręconych, czeszę je tylko przed myciem. Nie życzyłabym kręconych włosów nawet wrogowi.

Gość po co mu
ja bym kupiła pianke odzywke do kręconych loków..i by sie chyba wtedy ładnie układały

Gość 0989009890__________
ogolenie na lyso nic ci nie da wlosy odrosna i tak sie beda krecic przynajmniej moja kolezanka tak mila

Ciecie tez jest wazne. Ja mam dlugie krecone wlosy i od kilku lat je stopniuje. Układaja sie same.

Bagdad Cafe ale jakoś tak nieładnie Ci się układają patrząc na zdjęcie ze stopki :P

Gość kwartnik
zostaw takie kręcone i pokręcone, natura tak chciała i pięknie jest, gdy kobieta ma długie i falujące włosy na wietrze, inne płacą duże pieniądze aby mieć takie :)