Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsonnica

Odwołałam swój ślub

Polecane posty

Gość Bezsonnica

Odwołałam swój ślub i jestem spokojniejsza. Idę dalej z prądem życia i czekam, co czas przyniesie. Nie potrafiłabym przysięgnąć swemu mężczyźnie dozgonnej miłości i szacunku. Czuję się rozbita.

i bardzo dobrze zrobiłaś ja trzy razy miałam takie wątpliwości i za każdym razem decydowałam się na ślub, a potem no cóż rozwód :(

Gość gawrgfawrg
ale dlaczego odwołałas? nie speniał twoich oczekiwan? nie kochasz?

Gość Dyroton
bzykać się można bez papierów

Gość Bezsonnica
Możliwe, że uratowałam i jego i siebie. Szczerze mówiąc niedobrze mi się robi, jak patrzę na niektóre pary małżeńskie. To mnie też zniechęciło. Obserwacja.

Gość Bezsonnica
Po prostu boję się rzucić z nim w wir życia. Pewniej czuję się polegając tylko na sobie. Będąc z nim mam ogromny ciężar na ramieniu.

Po części cię rozumiem... jestem jeszcze zbyt młoda naślub, ale z racji, że dosyc długo jestem ze swoim chłopakim, rozmawialiśmy na temat ślubu i oczywiście nasz związek do tego dązy... Owszem, lubię to planować, rozmyślać na temat sukni ślubnej, kogo zaproszę, gdzie bedziemy mieszkać, jak nam się bedzie wiodło itd... ale właśnie... wolę chyba, żeby to było takie moje marzenie.. ślub. Bo jeśli przyjdzie do realizacji, to się boję, że nie podołam, że będę miała mnóstwo wątpliwości..

Gość Bezsonnica
Ja nie jestem zbyt młoda, mam 26 lat. Wkoło tylko się hajtają i rodzą dzieci w tym wieku. Coraz mniej osób w moim wieku bez obrączek. A pomimo tego, nie mogłam zdecydować się na ten ślub. Miałam już mieć teraz poukładane życie i rozwaliłam to.

Gość emmmy
miesiąc temu odwołałam swój ślub...wszystko było gotowe, goście zaproszeni... Nie wiem czy podjęłam dobra decyzje...czas pokaże. Ale poczułam ulgę jak wszystko odwołałam. Mam nadzieję, że czas leczy rany.