Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wyjechać

Agencja pośrednicząca pracy za granicą - zna ktos?

Polecane posty

Gość chce wyjechać

Jeśli ktoś ma sprawdzoną agencję w Polsce, pośredniczącą w pracy za granicą (sezonowa praca), to BARDZO proszę o podanie ich nazw...

Gość znudzony tą polską
wyjezdzam z tobą ten kraj to kurwa jakies sredniowiecze.Pierdole marnowac moj talent w 4 scianach wyjezdzam byle gdzie tylko kurwa jak najdalej stad!!

Gość chce wyjechać
:) Chcę wyjechać na 3 miesiące, muszę zrobić mały remont, a tutaj w życiu na niego nie odłożę, chyba, że za rok dopiero, przy tych zarobkach... Polecono mi agencję www.we.org.pl ale oni teraz będą mieć oferty dopiero na sierpień :(

Gość hej autorko
a nie chcialabys wyjechac w ciemno?? bo ja chyba tak bo inaczej nie znajde pracy szukajac tu na miejscu a tez chcialabym wyjechac tylko na kilka mcy zarobic troche;)

a gdzie chcesz wyjechac i ile zarobic, i co chcesz robic ???

Gość hej autorko
najlepiej do jakiegos sprzatania albo praca w jakims barze a wyjechac chcialabym do jakiegos miasta pod Londynem

Gość chce wyjechać
W ciemno nie chcę, nie mam kasy żeby wyłożyć opłacanie mieszkania i życia przez powiedzmy miesiąc, nie wiedząc co dalej.... Mogę pracować na farmie, wszystko jedno, może być UK, Holandia itd. Zależy mi tylko by było to przez sprawdzoną agencję pracy, dlatego proszę, jeśli ktoś zna...

Gość chce wyjechać
Dziękuje, chociaz mi zależy na agencji pośredniczącej :)