Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana jestem niestety

nie wiem co robić:/

Polecane posty

Od ponad 2 lat jestem w szczęśliwym związku. Przynajmniej mi się wydawało, że jest szczęśliwy. Otóż mój partner nie zadowala mnie w łóżku i zaczęłam myśleć o znalezieniu sobie kochanka. Jak na złość mój znajomy, z którym kiedyś się spotykałam i uprawiałam seks, zerwał ze swoją dziewczyną i chce się spotkać. A strasznie mnie pociąga i wiem, jak się to spotkanie skończy. Z jednej strony kocham partnera, a z drugiej brakuje mi prawdziwego seksu, którego on mi nie zapewnia(pomimo, że mówię mu jak ma mnie dotykać).Nie chcę go zranić, ale boje się, że pragnienie ciała zwycięży wcześniej czy później:(

pizda mnie po prostu strasznie swędzi, czasem zazdroszczę zwierzątkom ze one tak kazdy z kazdym, tez bym tak chciala. Poradźcie cos

skoro Cie swedzi to idz i ja wyszczotkuj i spierdalaj z mojego tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niezdecydowana jestem nistety
strasznie swędzi, jestem jak suka w rui, ludzi poradźcie cos??? moze analny by pomogl... choc nie, juz to robilam setki razy i nic, tylko odbyt potem mnie strasznie bolal i sraka mi leciala z tylka samowolnie :(

Podsumowując : od 2 lat facet , którego kochasz Cie nie zadowala ale ogólnie to zwiazek szczesliwy , tylko w sumie przestał byc szczesliwy jak Twój ex- jebaka znów jest wolny ;)?

tak ten jebaka jest wolny, isc do niego na ostre ruchanko?

nie, nie, to nie tak związek jest szczęśliwy w każdej sferze, oprócz seksualnej niestety. a to, że kolega akurat zaczął być wolny to przypadek. zresztą ja już od jakiegoś czasu unikam seksu z moim, bo mnie to nie kręci, jego dotyk itd:( a nie chcę go zranić zdradzają. niby najprostszym rozwiązaniem byłoby zerwać i dać mu szanse na inną kobietę, normalniejszą niż ja, ale długo walczyliśmy o to co mamy tylko w łóżku się nie układa mimo naszych chęci:( głupie to wszystko.

Chodzi o to, że on ma bardzo malego i krzywego penisa, a moja rozciagnieta jak autostrada cipla by wolala cos wiekszego :( a moze wibrator sobie kupie po prostu.

wiesz co , szkoda jest marnowac fajny zwiazek tylko dlatego ze w łózku kiepsko, z drugiej strony - gdy seks zawodzi to z czasem zawodzi wszystko inne... a on Cie w ogole pociąga ?

nie, bo jak widzę to malenstwo to mi sie odechciewa zaraz :O

pociąga.uwielbiam sie z nim calowac i gdy piesci moje piersi ale reszta to totalna porazka:/ szczególnie pieszczoty cipki i sam stosunek, który trwa max 5 minut. wiem ze szkoda marnowac cos tak fajnego, ale boje sie ze go kiedys przez to zdradze i wtedy sobie nie daruje, ze zmarnowalam mu kilkanascie lat zycia:(

niezdecydowana jestem niestety pociąga.uwielbiam sie z nim calowac i gdy piesci moje piersi ale reszta to totalna porazka:/ szczególnie pieszczoty c*pki i sam stosunek, który trwa max 5 minut. wiem ze szkoda marnowac cos tak fajnego, ale boje sie ze go kiedys przez to zdradze i wtedy sobie nie daruje, ze zmarnowalam mu kilkanascie lat zycia no to moja droga, skoro facet Cie kreci to do roboty :) UCZ GO , bez delikatnych sugestii itp tylko mow jasno i wyraźnie, pokazuj czego od niego oczekujesz , jak to nie zda egzaminu no to cóz... pewnie go zdradzisz albo zostawisz

Gość coś mi tu nie gra....??
mnie jest trochę ciężko zrozumieć jak może tak być że nie lubisz i nie kręci Cię dotyk faceta którego niby kochasz, hmmmm, wydaje mi się że jednak to nie jest miłość

hmm...ja mialam kilku partnerów przed nim i zaden nie narzekal...tzn on tez nie narzeka, bo niby na co, skoro jemu jest dobrze? ale co z tego ze ja go poprowadze skoro on i tak pózniej robi po swojemu i ja nie mam przyjemnosci? do konca zycie mam miec orgazm podczas palcówki tylko???

wiec jak zaczyna "robic po swojemu " to musisz mu znowu przypomniec co ma robic i naprowadzac kazdorazowo na własciwą drogę trudno, chcesz miec dobrze musisz włozyc w to trochę ( lub duzo) wysiłku :P

związe go i sie nim tak zajme ze zapamieta do konca zycia:P a tak powaznie to smutno mi jest, gdy po kazdym stosunku mnie przeprasza, ze nie potrafi mnie porzadnie zaspokoic:( bo slepy przeciez nie jest i widzi co sie dzieje. ale nie zostawie go bo serce by mi peklo

Gość dupa słonia
Twój facet taki słodziak i milusi a pewnie i tak kogoś posuwa za Twoimi plecami komu on pasuje i ta szmata jest zawsze wniebowzięta Ty też sobie nie żałuj, niby po co