Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie nieszczesliwa a a

Podszyłam się żeby tylko móc z nim rozmawiac, wiedziec co się u niego dzieje...

Polecane posty

Od kilku lat podoba mi się jeden chłopak, młodszy o 2 lata. Zawsze rozmawialiśmy jak przyjaciele, głównie na gg, często mówił że mu się podobam, prawił komplementy i to zadziałało - zakochałam się. Przypadkiem znalazłam w necie jego ogłoszenie że szuka kochanki - podał swoje dane, nr tel, gg. Podszyłam się pod "Alicję" i napisałam że jestem chętna. Jednak z czasem odwlekałam spotkanie, wymysliłam że mam faceta, że nie mogę i stałam się jego netową psiapsiółą. Gadamy ze sobą na gg od roku, a on nie wie że alicja to ja... Najgorsze jest to, że w między czasie zaczęlismy się spotykac. Kiedy rozmawiał z "Alicja" i pytałam czy znalazł dziewczynę , mówił że nie :( Zrozumiałam że jestem dla niego zabawką i faktycznie po kilku dniach napisał mi smsa ! że to koniec... Od tamtego czasu, wiem co u niego tylko z rozmów z "Alicją", jednak wiem, że i tak większosci nie pisze... Boję się że to koedyś wyjdzie na jaw, ale jednoczesnie zakochałam się w nim i ciesze się że mogę z nim pogadac jako kto inny.. Wciąż mam nadzieję że kiedys bedziemy razem na powaznie... ;(;(

Gość ale sama przecież widzisz
że cwaniaczek z niego i szmaciarz więc lepiej w to nie brnij...

Dodam,że oboje mamy po 14 lat i chodzimy do gimnazjum w Pierdziszewicach Górnych.:classic_cool:

Gość vbdfbsdb
daruj sobie. zerwij wszelkie kontakty. spal ten most za sobą

Gość strasznie nieszczesliwa a
Ja nie palę.:o Rodzice zabraniają.😭

Gość pqpqpqpqpqpqpq555
super mialas pomysl;)

Gość pqpqpqpqpqpqpq555
moze umow go z alicja i sie spotkacie. wtedy go wysmiej jaki to frajer, ze go od tak dawna wkrecasz. on sie obrazi i bedzie mu bardzo glupio. ale potem moze sie odezwac, przeprosic i sie zakochac. i tak nic gorszego sie nie stanie niz juz sie stalo, czyli ze cie olal.

nie mamy po 14 lat, ja mam 23 :) wiem że to głupie, bez sensu, wiele razy kasowałam jego nr, ale zawsze do niego wracałam, nie potrafię bez niego życ, mimo że tak mnie potraktował... chciałam umówic sie z nim, jako z alicją i ja tam niby przypadkiem, ale chyba nie potrafię, boję się że juz w ogole nie bede z nim gadac...

No ja mam 23 co nie zmienia faktu, że on ma 13.:o