Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara95

Stanca czy internat?

Polecane posty

Gość Sara95

Nie jestem typem imprezowiczki lub raczej bardzo nie lubie imprez. Idę do liceum w innym mieście i przeprowadzka prawdopodobnie będzie jak najbardziej wskazana, gdyż codzienne dojeżdżanie mogłoby być uciążliwe. Zastanawiam się tylko czy tak aspołecznej osobie jak ja nie będzie przeszkadzać mieszkanie w internacie.

Gość MoralesNikoras
Najlepiej wynajac sobie mieszkanie = robisz co chcesz.

Gość robisz co chcesz
pod warunkiem ze masz normalnych sasiadow :D

Gość Sara95
Lubie siebie to moje drugie imię, a na trzebie mam nie chce sie zmieniac, ale jak mam przekonac rodziców? Mój przyjaciel będzie mieszkał na stancji w tym samym mieście,ale moi rodzice się boją zebysmy skończyli w łóżku.

Gość MoralesNikoras
W sensie, ze jesli ona jest spokojna to nie urzadza imprez po polnocy = sasiedzi nie nasylaja policji ;) Stancja = mieszkac u kogos?

Mieszkanie z facetem dopiero w drugim roku zaliczyłam. To mało komfortowe z początku. Mieszkanie w bursie czy internacie ma pewne korzyści. Trudniej się alienować co nie koniecznie jest złe

Gość Sara95
Mi właśnie o to chodzi, żebym mogła się bardziej wyalienować. Co do internatu to jakbym się chciała zwolnić na kilka dni (konwent) to czy byłaby taka opcja?

Jak starzy zadzwonią i podpiszą papierki jakieś to możesz się zwolnić. W każdym są inne zasady. Dużo zalezy od wychowawcy Z tym alienowaniem trzeba uważać, potem na własne życzenie zostajesz samemu. Oł maj gad, wczoraj kafe, od rana kafe znowu wpadam w nałóg :D

Gość gość
RHuHp36knfv7dOsqpvQ99Bq9