Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ydontuloveme

Jestem wkurzona i dlatego dla poprawy humoru densuję sobie sama jak szalona

Polecane posty

Gość Mister**Tvisterr
03:06 [zgłoś do usunięcia] ydontuloveme zabawowa * ps. piję piccolo i naprawdę świetnie się bawię ---------------------------------------------------------------------------------- No.No.Nie za ostro???:classic_cool:Nie wiem jak Ty ale ja po Piccolo mam katza jak z południa na północ:classic_cool: ufffff:classic_cool::classic_cool: motzne:classic_cool::classic_cool:

Gość ydontuloveme
ja bym go widziała nawet w u can dance, jakby solóweczkę taką jak w tym video przyyebał, to by wygrał program z paltzem w nosie a tych młodych tancerzyków pozostawiłby daleko w tyle , wymiata gość, mówiąc kolokwialnie :classic_cool:

Gość Renata kibolica z Poznania
Zazdroszcze, wszystkim kobietom zadroszcze i nienawidze, bo się LANSUJĄ! Oj, chyba napisałam w złą godzinę, bo czuję że to MI zyłka pęka!

Gość Mister**Tvisterr
22.05.2011] 03:16 [zgłoś do usunięcia] ydontuloveme a tu ja u znajomych na weselu :D:D Ale urwał!!!!:D:D Dobrze że pawia nie puśćił:D ps w którym miejscu jesteś tam na nagraniu!?!?! Ta Dama Blond w różowej sukni??:classic_cool:...gites Mauśka,chętnie bym z Taką zaszalał:classic_cool:

Gość ydontuloveme
no no, gościu, to ja mam silniejszą głowę, bo ja mogę wydudnić i 2 butle piccolo sama(!) i nitz mi nie jest :classic_cool: dopiero po 4 jestem lekko trącona :classic_cool:

Gość Renata kibolica z Poznania
gdzie sie podział mój post? Zazdroszczę wszystkim kobietom i chyba napisałam w zła godzine o tej żyłce, bo czuję, że teraz MI właśnie pęka żyłka, o!

Gość ydontuloveme
korzystając z okazji, że 2 strona się ni chuja nie chce wyświetlić, pójdę sobie na sekundkę przydensić trochę, bo jak na razie robiłam to na siedząco, a to stanowczo za mało jak na moje możliwości taneczne :classic_cool: ale zanim przejdę do rzeczy, chlapnę sobie na drugą nogę, coby się bardziej rozluźnić:classic_cool: piccolo rlzzzzzzzzzzzzzzz:classic_cool: if i said i want ur body now, would u hold it against meeeeeh? ❤️:classic_cool:

Gość ydontuloveme
Ja to ta która kręci kijem.:o:o:o:o:o:o

Gość ydontuloveme
wszystkie posty z filmikami , na których to niby ja jestem , to podszywy :P poza tym, nienawidzę różowego, także to na pewno nie byłam ja :O 😭 Renata kibolica z Poznania "gdzie sie podział mój post? Zazdroszczę wszystkim kobietom i chyba napisałam w zła godzine o tej żyłce, bo czuję, że teraz MI właśnie pęka żyłka, o!" ok Renia, nie tłumacz się juz, wiedziałam, że mi zazdrościsz i to dlatego ziejesz nienawiścią:classic_cool: ale to jest zrozumiale, co 2 kobieta mi zazdrości. jestem piękna, mądra, wyloozowana na maxa, mam świetny gust muzyczny i umiem tanczyć. czego chcieć więcej?:classic_cool:

Gość ydontuloveme
Zapomniałam że na tym filmiku ja byłam tym czymś co kręciło kijkiem a jak widać z kolorem różowym niewiele miało to wspólnego.:o Cóż starość nie radość.😭

Gość ydontuloveme
W dodatku jestem bardzo skromna i pokorna.:classic_cool: Żyć kurwa nie umierać.:o:o:o

Gość ydontuloveme
nie piertol😭 ja od dawna nie chodzę na polskie wesela, bo to wieś totalna 😭 UWAGA! WARNING! ACHTUNG!:classic_cool: wszystkie osoby podające się za mnie, zostanę srogo ukarane na koniec dzisiejszej dance party:classic_cool: Przeze mnie, własnoręcznie.:classic_cool:

Gość ydontuloveme
zostaną*!!!😭 kurwa, opiłam się😭 ymmm, chwila, która to już butelka, bo straciłam rachubę...?

Gość ydontuloveme
Nie muszę chodzić na polskie wesela , gdyż codziennie rano w lustrze widzę obrazek pod tytułem: WIEŚ TAŃCZY , WIEŚ ŚPIEWA. :classic_cool:

Gość ydontuloveme
jassssne😭 muszę zmienić stajla, bo rzeczywiście wsiur ze mnie niesamowity 😭 ale nie martwcie się o mnie, jutro jadę na shopping po nowe ciuchy 😭 (tak, tak, dodać muszę, że jadę na shopping do lumpeksu , ewentualnie na śmietnik :O😭)

Gość ydontuloveme
O kuźwa, wytańczyłam się, wywaliłam się jak długa, wytrzeżwiałam, siedze na podłodze okrótnie poobijana i patrze jaką rozpierduche zrobiłam w domu - krzesła połamane, drzwiczki od mebloscianki powyrywane, ja z siniakami i pokrawawiona, z czoła i z krocza mi cieknie, przy mnie rozbita butelka po denaturacie (a myśłałam, że to piccolino), noż kurwa mać, ale była impreza.

Gość co ratzja, to ratzja
:classic_cool:🖐️ moje podszywy jak zwykle nie zawiodły, mrauuuuuu👄

Gość yessss yesssssssss
noooo dajesz autorko, dajesz!!! proponuję przydensować teraz trochę do zajebistej muzyki justina biebera :classic_cool::classic_cool::classic_cool: co ty na to?:classic_cool:

Gość przykro mi, ale____
nie piszę się na to :classic_cool: raz, że muza justinka zdecydowanie nie trafia w mój wyrafinowany gust muzyczny, dwa - skonana jestem. Nie dość, że dałam nieźle w palnik:classic_cool: to jeszcze przydensiłam tak, że nadrobiłam za cały karnawał, podczas którego to zamiast tańcować, wkuwałam na egzaminy :classic_cool: może innym razem🖐️:classic_cool: teraz, nie zważywszy na nic, ani nikogo, prężnym krokiem przejdę się do wyra:classic_cool: 👄

Gość yessss yesssssssss
nooo to ja mam nadzieje ze bedzie nastepny raz, bo niestety dzis nie zalapalem sie na impreze od poczatku :D ale kurwa jebłem po obejrzeniu tego filmiku o ja pierdykam :D http://www.youtube.com/watch?v=pQSVTaczcqE&feature=related jakbym moja starą widział hahahah

Gość apropos biebera
niezłego break dance'a przypierdzielił gościu:classic_cool: taki młody, a taki zdolny:classic_cool: niczym bimber:classic_cool:🖐️

Gość tańczymy dzisiaj?
?!:classic_cool:🖐️))

Gość yes yes yes we wanna
D❤️A❤️N❤️C❤️E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość tańczymy dzisiaj?
To super!!!!!!!!!!!!:classic_cool::classic_cool: Nie wiem jak wy ale Ja już się rozebrałam do naga by nie być skrępowaną w ruchach......rozgrzewam się:classic_cool:

Gość tańczymy dzisiaj?
No może założe jednak podkolanoowki und baletki....bo to wiadomo bauns to bauns:classic_cool:))

Gość eMsI Hammer
:classic_cool::classic_cool:Ćwiczę kroki do finałowego numeru na balkonie pod Rihanne-koz mejbi am bed bad am perfektli good!!!!!!!:classic_cool: Tralalala kom on!!!!!!!!!!!!!!

Gość trust in bimber
:classic_cool:Baby:classic_cool:Baby:classic_cool:Baby:classic_cool:!!!!!!!!!!!! uuuuuuuuuuooooouuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:❤️❤️:classic_cool:))))))))))))0