Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ydontuloveme

Jestem wkurzona i dlatego dla poprawy humoru densuję sobie sama jak szalona

Polecane posty

Gość ydontuloveme

aż się kurzy za mną:classic_cool: ktoś zechce się przyłączyć?:classic_cool:

Gość Twoj_osobisty_podszyw
A spiewasz sobie sama, czy muzyka wyimaginowana?

Gość tfój prześladowca
mogę ci najwyżej podstawic nogę.

Gość ydontuloveme
Dodam,że tańczę nago....i tańczę kankana:classic_cool:

Gość ydontuloveme
Rrrrrrrrrrrrrryps! I leżę jak długa. Ty skurwysynu!!!!!!

Gość tfój prześladowca
Przestan skakać, bo bijesz sie cyckami po gębie :(

Gość ydontuloveme
och, ach , cóż za cudowny podszyw :D kankan hahah :D jak ja dawno tego nie tańczyłam:classic_cool: a nago to nigdy:D ale może warto spróbować:D muzykę mam włączoną. i nie dość , że tańczę to jeszcze śpiewam. full service po prostu :classic_cool:

Gość ydontuloveme
mam za małe tzytzki żeby móc bić się nimi po gębie :P nie da rady :classic_cool:

Gość Twoj_osobisty_podszyw
to spadaj, desko bez biustu :(

Gość widz Cie przez
okno , ale naginasz :D Nie chce nic mowic , ale cos CI cieknie na czerwono po udach :(

Gość ydontuloveme
loca loca locaaaaa im crazy yeah szkoda , ze tego nie widzicie :classic_cool: jak wywijam po denslorze :classic_cool: mniemam, że jestem prawie tak dobra jak Shakira w kręceniu biedrem :classic_cool:

Gość ydontuloveme
Jestem z siebie dumna aż klaszczę z radości sromem.:classic_cool:

Gość ydontuloveme
I napiszę wam coś jeszcze.....yes!yes!yes! I can dance!!!Szubi dubi I can dance!!!:classic_cool::classic_cool:

Gość ydontuloveme
bez przesady, nie taka deska od razu :D przybrałam ostatnio nieco ciała to i cyc w końcu podrósł :classic_cool: nie jest tak najgorzej, hihi :classic_cool: a ty wyżej, też cię widziałam z ta lornetką, już wszyscy sąsiedzi się na ciebie skarżą , że ich podglądasz:O

Gość ydontuloveme
Rozbirzmy się wszyscy do naga i pójdźmy potańczyć do parku!!!Teraz!Teraz!Teraz! And Im crazy, but you like it (loca, loca, loca) You like that it aint easy (loca, loca, loca) Im crazy but you like it (loca, loca, loca) Crazy but you like it!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość ydontuloveme
ech, wiedziałam, ze to będzie dobry temat dla podszywaczy, wreszcie macie gdzie się wykazać:D kocham was❤️ no dobra chłopaki, teraz dajemy na pakę Britni i megamix jej hiciorków :classic_cool: crazyyyyyy but it feels alright, yeah yeahhhh I'M A SLAVE FOR UUUUUUUUUUUUUUU ❤️:classic_cool: Uh uh uh yeah yeah yeah oops i did it again hit me baby one more tiiiiiiime :classic_cool:👄 jestem zajebista jak tak naśladuję ruchy Spears z jej starych klipów :classic_cool:

Gość so u go 4 a ride
Jeśli chodzi o popisy "techno-dziadka"to prawdziwy bauns się zaczyna u niego od 0:57 sek nagrania-to tzw faza baunsu właściwego-piguły wtedy najmotzniej nasycają organizm:classic_cool::classic_cool:

Gość so u go 4 a ride
O! Zayebiaszczo! Ja na ten przykład zawsze tańczę do "slave"Britney Spears pod prysznicem:classic_cool::classic_cool:

Gość ydontuloveme
so u go 4 a ride - no to masz u mnie plusa. nie ma to jak Bryta ❤️:classic_cool: ale ze mnie zabowowa laska, c'nie, chłopaki?:classic_cool:

Gość ydontuloveme
zabawowa * ps. piję piccolo i naprawdę świetnie się bawię:classic_cool:

Gość Renata kibolica z Poznania
Udław sie tym piccolo i niech ci zyłka pęknie!

Gość ydontuloveme
Na razie pękła mi dziurka analna ale jestem już na dobrej drodze.:classic_cool:

Gość so u go 4 a ride
03:01 [zgłoś do usunięcia] ydontuloveme eee tam, dziadzia dobry jest, ale najlepszy jest ten tancerz : http://www.youtube.com/watch?v=pQSVTaczcqE&fe ature=related umiecie tak jak on? czy cienko u was z densem? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D LOL Ale najlepszy był najwyżej punktowany comment do tego filmiku- "Mówta co chceta ale Gościu ma te kocie ruchy":D:D:D:D

Gość ydontuloveme
Renatko, jak zazdrościsz mi imprezy to urządź sobie swoją a nie , lecisz z chamskimi tekstami😭😠:O😡 i nie zaśmiecaj tematu, biiijjjaaacz.

Gość Loodacris Bieber
03:01 [zgłoś do usunięcia] ydontuloveme eee tam, dziadzia dobry jest, ale najlepszy jest ten tancerz : http://www.youtube.com/watch?v=pQSVTaczcqE&fe ature=related umiecie tak jak on? czy cienko u was z densem? Ha!!! Yeahhh!!!:classic_cool:Gościu się u nich marnuję normalnie pod dachem....Ja go widzę bez kitu w Es Paradiso na Majorce-powaga-wywija nieżle!!! I napewno kondycję ma lepszą niż Pudzian:classic_cool:

Gość ydontuloveme
no, rusza się prawie tak płynnie i seksi jak ja:classic_cool: master:classic_cool: