Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrrtyu

dlaczego on nie dzwoni

Polecane posty

Gość poiuytrrtyu

dlaczego facet okazuje intensywne zainteresowanie przez 1 miesiac znajomosci po czym nagle dzwoni tylko 1 raz dziennie a wczoraj w ogole (3 tyg sie nie widzielismy) ;( jest mi smutno dlaczego nie zadzwonil??????????????????

Gość MarikaAzzura
Dlaczego dzwoni coraz rzadziej, aż w końcu w ogóle ? Pewnie dążył do stopniowego ochłodzenia i potem zerwania relacji. Może znalazł inną, może wróciła jego dziewczyna, może wróciła była. Powodów może być wiele, ale zasadniczy jest taki, że stracił Tobą zainteresowanie. I nie zależało mu ani jednego dnia na Tobie tak bardzo, jakbyś Ty tego chciała. Niestety.

Gość MarikaAzzura
I już pomijam nawet ten telefon... Ale dlaczego aż 3 tyg, nie widzieliście się? dzieli Was duża odłegłość, on jest w delegacji, ktoś z Was jest chory- połamany po wypadku i nie może się ruszać? czy też dużo pracy i zajęć?

Gość poiuytrrtyu
jestesmy z innych miast ja studiuje a on pracuje. niby jak dzwoni to na ogół jest mily itd ale sie ochlodzilo. co mam zrobic?

Gość nieładnie
Przestać się nakręcać i życ iluzją, zająć się sobą.

Gość MarikaAzzura
Nic. Nie możesz dusić człowieka po miesiącu znajomości. Może szalałaś z kolegami na imprezie i dlatego nie zadzwonił.

Gość poiuytrrtyu
ale zadzwoni czy nie? i co to bedzie oznaczalo? ze mu zalezy? czy dzwoni od niechcenia?

Gość umiesz logicznie myśleć
facetowi nie zależy, gdyby mu zależało to spotykalibyście się częściej niż raz na trzy tygodnie poznał pewnie inną na miejscu więc po co ma tracić czas na znajomość na odległość która się nie kalkuluje przestań myśleć o nim i zajmij się poznawaniem innych osób

Gość MarikaAzzura
Nie musisz czekać na jego telefon, żeby przekonać się czy mu zależy. Bowiem z innych przesłanek wynika, że ma Cię w tyle. Szukaj dalej, tak jak Ci tu radzą. 🖐️

Gość poiuytrrtyu
ale jesli zadzwoni to co to bedzie znaczylo?????????????? bo mi zalezy i to jest najgorsze

Gość pomarańczowym niennie nie
jak zadzwoni to znaczy, że nagle sobie przypomniał i zostawi sobie furtke bo sie przeciez przypomniał no nie? i znowu bedzie milczał, odpusc sobie, dlaczxego kiedy facet was olawa i to widac ewidentnie wy sobie doprawiacie teorie a nie powiecie sobie wprost olewa mnie znaczy NIE ZALEZY MU proste i logiczne, a tylkko toksyczni tak robia nakreca przez 3 tyg a potem czekaja na reakcje laski czy bedzie sie dobijała pokazujac ze jej zalezy wtedy ma cie w garsci bo byle bajr sprawi ze łatwiutka jestes olej to nie warto energii na takich cwaniaków

Gość poiuytrrtyu
ale ja wiem ze on raczej nie ma dziewczyny. rozstal sie z nia pol roku temu. a poza tym ja jestem od niego duzo ladniejsza itd wiec nie wiem czy moglabym sie mu tak po prostu znudzic. on jest taki ze dla niego priorytetem sa kumple. chce mi sie plakac bo nie wiem co mam robic, strasznie sie zaangazowalam. moze np jak zadzwoni to nie odbierac i moze to da mu do myslenia...? sama nie wiem

Gość pomarańczowym niennie nie
nie odbieraj, niech on sie troche podobija teraz, to ze nie ma dziewczyny nie znaczy ze jest toba zainteresowany bo przeciez pokazuje ze nie jest NIE WIDZISZ? a ty jak jestes kims zainteresowana to pokazujesz czy nie? jak chce to sie czyni, a skoro potrafił pokazac zainteresowania a intensywnosc spadła co widac to znaczy ze ma cie w tyle jak tu jedna powiedziała, jak facet jest zainteresowany to nie odpuszcza! Tobie zalezy? a chciałabys byc z kim kto juuz cie tak potraktował? to sa poczatki, hustawki emocjonalne a ty co wiecznie przy telefonie bedziesz? jest nieszczery to widac od razu

tak jak radzą niemal wszyscy - olej gnoja 🖐️ nie odbieraj telefonu, usun numer, wyrzuc z pamieci, zajmij się czymś by nie myślec i przede wszystkim nie reaguj na próby kontaktu jeśli nagle mu się przypomni. prawda stara jak świat - jeśli facetowi zależy to kontaktuje się, dąży do spotkania, dzwoni - jeśli zrobił sobie przerwę aż prawie miesięczną, to sama pomyśl logicznie - coś jest nie tak

Gość poiuytrrtyu
to nie jest tak ze sobie zrobil miesieczna przerwe! on do mnie dzwoni codziennie (1 raz dziennie na ogol) czasem wiecej. tylko ze wczoraj byl dzien ze nie zadzwonil i nie wiem dlaczego :((( to byl pierwszy dzien gdy nie zadzwonil :((( ja prawie nigdy nie dzwonie do niego tylko zawsze to on dzwoni. nie wiem moze to ja powiennam tez okazac zainteresowanie

widzę, że nic do Ciebie nie trafia 🖐️ to facet zdobywa, a nie kobieta 🖐️ no chyba, że trafiłaś na taką cipkę co to lubi jak się za nim baby uganiają, błagają o kontakt, proszą o chwilę zainteresowania jeszcze raz powiem - facetowi kiedy zależy STARA SIE o kobietę !!! i tyle 🖐️

Gość poiuytrrtyu
dobra rozumiem ze moze mial ciezki dzien, szkola itd ale mogl chociaz zadzwonic. ale jesli dzwoni codziennie ( raz dziennie) to znaczy ze mu zalezy czy nie? i nie wiem czy kobieta tez ma dzwonic czy tylko facet?

Gość ulalalababe
No wiec tak... facet na poczatku znajomosci staje na rzesach, kiedy mu zalezy, aby pokazac sie z jak najlepszej strony, "molestuje" panne o czeste spotkania, zeby nikt nie sprzatnal mu jej sprzed nosa. jesli mu zalezy. a on pozwala na to, zebyscie sie 3 tygodnie w ogole nie widzieli? ales ty durna dziewczyno, masakrycznie naiwna.

Gość ulalalababe
nie no, wychodzi na to, ze przez miesiac bylo oki, a przez nastepne 3 tyg nie widywali sie tylko dzwonil 1 raz dziennie, az w koncu nie odezwal sie wczoraj.

Gość ji0op
czy on jest spod znaku bliźniąt?

Gość poiuytrrtyu
jest spod znaku wagi. nom tak bylo miesiac widywania dosc czestego, jego starania itd. potem ja wrocilam do swojego miasta do swoich obowiazkow i on dzwonil raz dziennie, a czasem czesciej. az w koncu wczoraj nie zadzwonil. na poczatku sie strasznie staral a teraz to tak se, niby dzwoni ale nie wiem czy mu zalezy czy nie. co mam zrobic?

Gość anielkazpieca
patrzac na stopien twojej desperacji to a) jedz do niego b) dzwon do niego c) pisz do niego

Gość poiuytrtyui
co zrobic aby mu znowu zaczelo zalezec????

Gość ufffffffffffff
dziewczyno, ma inną, oprzytomnieje dopiero, gdy dowie się, że widujesz się z innym albo i nie

Gość pomojemu...
przefarbuj kudły na opozycyjny kolor do aktualnego. pomoze bankowo!

Uspokój się, na pewno dziś zadzwoni i jakoś wyjaśni Ci powód swojego milczenia w dniu wczorajszym.

o czym wy tu w ogóle p....cie?? a może on czeka aż autorka zadzwoni, ha?? żadnej nie wpadł taki pomysł do główki, co? bo to tylko facet się starać musi, tak? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość poiuytrtyui
zapomnialam dodac ze 2 x (2 rozne dni) po alkoholu powiedzial ze mnie kocha..... tylko nie wiem czy faceci wtedy klamia czy mowia prawde

Gość tjaaa
a dla czego ty mie dzwonisz do niego? Moze po prostu sama zadzwon, skoro masz ochotę z nim pogadac? Przyzwyczajacie sie, ze faceci skaczą koło was, a potem wam "smutno" jak im się odwidzi.