Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Jaki makijaż

Polecane posty

zeby sie nie pocic? w sensie ze by sie czoło nie pociło, ide na komunie, potrzebny mi delikatny makijaz, bo buzke lekko opalona mam.

ja tam bym sie wysmarowala samoopalaczem zeby nie nakladac zadnych pudrow i podkladow

no to chyba by styklo.. moze lekko przypudrowac ale bez podkladow bo sie moze wszystko zlac... a jakich chusteczek uzywasz?

Kurczak jak mamuska nie wywaliła smieci to zaraz wyniuram opakowanie i napisze. Kupuję je w Rossmanie po 2zł dwie sztuki.. juz mam SunOzon :)

a nie masz potem tak ze jak za dlugo sie smarujesz to robia sie plamy na buzi?

ja uzywam je na jakies wyjscia a nie na codzien ale masz racje jesli chodzi o te plamy, co prawda nie na twarzy ale np na szyji,

Gość maturks4
A czemu to mamuśka musi latać ze śmieciami, a nie rozwydrzona małolata? Żadem makijaż! Woda, mydło i stosowny krem matujący. Koniec!

ja mam kremek z loreala nutrisummer face... tylko nim to troche schodzi zanim pojawi sie opalenizna ale jest taka delikatna i nie wyglada sztucznie.

Na pocenie twarzy polecam szczerze "Prof-face no sweat skin" firmy Perman (ze strony firmy można zakupić). Używam tego produktu do makijaży w szczególności w lecie lub gdy pracuje w miejscu gdzie są bardzo mocne lampy.

Gość aniakosmeo
Jesli masz problem z utrzymaniem makijazu, uzyj bazy pod podklad. Możesz jej uzyc nawet jeśli nie uzywasz podkladu, a np. tylko pudru lub jeśli nie używasz nic z powyższych. Polecam bazy ze Smashboxa (bazę pod podkład Photo Finish Foundation Primer) http://www.nowenowe.pl/kosmetyki/kosmetyki-do-makijazu/smashbox/smashbox-wish-holiday-2009---zestawy-swiateczne/zestaw-wish-for-a-flawless-complexion,-bez-aplikatora , ale sa dosyc drogie. Tansza alternatywa moze byc baza Sephory lub Soraya. W ciagu dnia uzyj matujacych chuteczek. Dobrze tez sie sparawdza spray utrwalający makijaż tzw. fix.

Gość gość
Dla mnie na lato doskonałym rozwiązaniem bedzie aplikacja permanentnej maskary Nouveau Scara. To jest coś co na pewno bedzie idealne dla podkreslenia rzęs ale i wygoda podczas naszego urlopu.

Gość aaaalin
Rzeczywiscie jesli mamy spędzić cały nasz urlop na poprawianiu makijazu to mysle ze rzeczywiscie taka aplikacja bedzie dla nas zdecydowanie bardzo dobrym rozwiązaniem.

Gość jessi3333
Ja jestem stylistką rzęs i zauwazyłam ze coraz wiecej moich klientek pyta o nouvauScara i LVL – lifting rzęs . A teraz mozna wykonać te 2 metody.Te metody świetnie się uzupełniają, najpierw można wykonać zabieg lvl a następnie nouveauscarę. Rzęsy zostaną podkręcone a następnie wytuszowane tuszem półpermanentnym. Klientki sa zadowolone.

Gość seskowska2
Ja chciałabym teraz też iśc na takie szkolenie. Czy moze wiecie gdzie dokładnie organizują je w stolicy ?

Gość marlllena23
Co do wszelkich informacji własnie na temat szkolenia i miejsc to na pewno wszystko znajdziecie dokładnie tutaj http://www.biarbeauty.com/ Polecam, bo jest to jedna z najbardziej profesjonalnych firm na naszym rynku.

Spróbuj może BB Cream. Mimo, że ma w sobie silikon, UV, itp. po przypudrowaniu może się dłużej utrzymać. A jeśli chodzi o intensywne pocenie to tego nie ominiesz. Weź ze sobą jakiś puder transparenty i popraw make up w czasie imprezy.

Gość klloska
Ja moge polecic LVL czyli lifting rzes. To zresztą taka nowośc. Efekt wydłużenia rzęs bez przedłużania Podkręcenie rzęs od samej nasady, nie tak jak w przypadku trwałej, która podkręca tylko same końcówki. Naprawde super efekt.

Gość ceijska
W Warszawie też mozna isc własnie na takie szkolenie ? Ile ono dokładnie trwa ?

Gość liinkowska23
A czy któraś z Was moze ma godny polecenia salon w Warszawie w którym naprawde profesjonalnie przedłużaja rzęsy ?