Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjebana znowu

Co to znaczy normalny??

Polecane posty

Gość zjebana znowu

Wczoraj rozgorzała dyskusja u mnie w pracy (same kobiety) na temat facetów. Mąż jednej z nich pije, drugiej nie pracuje, trzeciej choleryk - wiecznie się na nią wydziera, a czwarta właśnie wychodzi za mąż za faceta, który ją zdradza. Uważam, że to nienormalne i wszystkie te związki są chore. One na mnie naskoczyły, że żyję w fantastycznym świecie, każdy ma jakieś wady i idealnych facetów nie ma. Jestem wolna i rozglądam się właśnie za kimś normalnym. Czy one maja rację? Czy za dużo wymagam od mężczyzn i powinnam związać się z chamem, bo lepszego nie znajdę???

Gość Kr.ólowa Mać
Te koleżanki jakieś dziwne :o mój mąż, nie powiem nie jest idealny, ale nie pije, pali, nie krzyczy na mnie, nie zdradził mnie, jest moim najlepszym przyjacielem :D Nie słuchaj głupich bab!

ale jak sie wam trafi normalny facet, to albo go nie zauważacie albo narzekacie, że nie ma wielkiej "iskry" po jednym spotkaniu i nie warto nawet próbować, same nie wiecie czego chcecie i taka jest prawda

Bahus , co Ty możesz wiedzieć na ten temat.Nie jestes kobietą , więc tego nie zrozumiesz. Panowie też nie zwracaja uwagi na " zwyczajne" kobiety, a potem narzekaja.

nie mam 15 lat i kilka kobiet w życie spotkałem więc ma pewne zdanie na wasz temat a po za tym właśnie zwracam uwagę na "normalne " więc Ty mnie nie oceniaj skoro nic nie wiesz o mnie, moich doświadczeniach i preferencjach

Gość prawiczek z warszawy
Ja jestem całkiem normalny :)

Gość prawiczek z warszawy
My zwracamy uwagę na ładne kobiety. Ładna kobieta ubrana w jeansy i koszulkę dalej jest ładna nawet jak jest cicha:classic_cool: