Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobasmutnaaaaa

co dziś robicie?

Polecane posty

Wiecie ja już nie chce miec z nim nic wspólnego bo on jest niemoralny - jakie szanse na poprawę on ma. A teraz tak - on się będzie mnie SŁUSZNIE pytał - co ty tu robisz na lato bo sie mnie będzie bał I SŁUSZNIE - no wiecie - z tych studentów on miał tylko jeden wniosek wyciągnąć - jak oni zarabiają na studia. Bo oni sie z niego śmieją i nie mają racji WCALE, W OGÓLE. Miał sobie wyjechać wiecie - ale DOKĄD. I miał dojść do wniosku, ze nie ma to jak być z polskiej biedy. Bo wiecie - ktoś powie, że sobie miał wyjechać i na studia W HOLANDII zarobić. Ale gdzie on miał wyjechać słuchajcie? Do USA i ile tam miał robić żeby na te studia zarobić. No ze 2 lata nie? A w Polsce słuchajcie to jak to wygląda - 3 miesiące i cały rok mają. No i to był jedyny wniosek jaki on tam miał wysunąć i KONIEC. I w ogóle się z nimi nie zadawać, a tak przez tę matkę zrobił sie Polakiem i koniec. I miał ich wyśmiać, że on by predzej padł niż np. w USA na studia w Holandii zarobił. A co dalej? Bo wiecie - wielcy studenci. No i tak mu nic nie mogą zrobić a tak po mnie tam. Bo on mnie nie chce bo mam mieć stała pracę jak się chcę wielce porównywać. Wiecie - teraz wszyscy na mnie, że szkoły w Polsce nie powinni mi wybaczyć w sumie, ale opowiem coś o tych patronach i mogę być bo w sumie - rzeczywiście dużo racji mam. Wiecie - ja im powiem tak. Szkoły średniej nie zmieniłam - są tacy co od średniej już łażą po szkołach, a miałam strasznie ciężką średnią i nic z tego do dziś. A dalej? A dalej nie rozumiałam jak mam dostać tę stałą pracę. Po prostu nie sądziłam , że się znajdę kiedyś w mojej obecnej sytuacji i tyle. Ja poszłam do szkoły bo w przedmiocie język angielski 10 lat temu było masę pracy wiecie, a tak to bym nie poszła. I przez 2 koleżanki - zwłaszcza jedną. Bo tak bym chyba też nie poszła. Przez tę zwłaszcza co w tej ciąży się kropnęła. No ale widocznie tak miało być i tyle.

Wiecie co - mam nadzieję, że wiecie jakoś sie tam ustawi do tych polskich studentów i będzie jakoś wyglądał a ja? Ja no co ja wiecie - ja powiem jemu i wszystkim na Zachodzie że z moim charakterem to miałam w średniej uczyć się 5 lat i tak - rok w tym liceum miałam być, pożniej miałam na rok iść na ogrodnika, rok do hotelarza, rok do kucharskiej i rok do ekonomika. No i już bym miała wszystko prawie - jeszcze budowlanka by mi została. Ale odpadałyby mi studia. I wiecie bo oni na mnie - czemu ty jesteś niewydana. No bo tak nie chodziłam do szkoły średniej A TEGO POTRZEBOWAŁAM - dosłownie. I dlatego nie wyszłam za mąż mając 20 lat. Przez patrona szkoły im powiem. A zmieniać się bałam bo miałam W SZKOLE dobrą opinię. I tyle to znaczy w Polsce. Mieli to w domu olać i postawić na moja złą opinię i rodzinę. A tak co ja mam z życia? A jestem taka wiecie - to mi się podoba, to bym chciała widzieć, tam być chciała być i tak to się wydałam a właściwie nie. Za mało wszystkiego w życiu mając 20 lat i po mnie. Miałam 5 szkół oblecianych i zaraz bym się wydała - jeszcze krawiecka mi została - odzieżówka. No to ekonomik wymieniam na odzieżówkę i już wyglądam z moimi wędrówkami po szkołach. I stała praca, stały adres i OK. I tak dojeżdżałam do miasta i po co mi 4 lata w jednej szkole. A w mieście bym powiedziała - i tak wszystko na miejscu - co za różnica rok tu, rok tam. A słuchajcie nie powinno tak być? Rok o hotelach, rok o kwiatkach, rok o ciuchach, rok o garnkach i rok o patronie i koniec. A jak jest? A teraz to sie tam nie interesuję niczym. A nawet jeśli 1 fach - to gotowanie obowiązkowo bo reszta bez sensu i tyle . A może nie - sami powiedzcie :(

Jakie szkoły należy zaliczyć : odzieżówka kucharska budowlanka ekonomiczna językowa(?) i wiele wiele innych... ? liceum pielęgniarskie - OBOWIĄZKOWO wiecie - pierwsza pomoc medyczna np. ukąszenie trzmiela. Takie rzeczy.

Wiecie - ja po prostu byłam za grzeczna i wszystko przez to. Ja się miałam postawić w średniej ale JAK? Bez sensu. DOSŁOWNIE co rok inna szkoła - taka byłam. ALBO miałam to rozumieć. A ja rozumiałam tylko Staszica i Mickiewicza jeszcze. No jeszcze kilka innych osób, ale to za mało :( Ja miałam rózne szkoły rozumieć i ... no cóz... i co? Albo w ogóle szkoły ale co wtedy? Nie wiem :( Chemik jeszcze zostaje - no to ten chemik, nie wiem - wszystko źle jak na to nie spojrzeć z chemikiem na czele i tyle :( I ja mam to gdzieś bo wiem czemu, ale cóż... napisać tego nie napiszę. Oczywiście jest mi smutno z tego powodu, ale cóz... jak ktoś się szmaci jak ostatnie zero to póżniej tak jest w życiu - ja nic na to nie poradzę , ze jestem w tak niemoralnej rodzinie i koniec. :( I w POLSCE na dodatek. A teraz mam 35 lat i wybaczcie, ale tyle mnie cokolwiek już obchodzi oprócz kasy. Nic :( Trzeba było mnie zabić w podstawówce. W SUMIE zostawało się mnie pozbyć po porodzie. Po chrzcie. Taka jestem. A tu nic i taki koniec :(

Wiecie stoje o tego młodszego brata bo ma czerwoną krew i czerwone serce. A ten starszy niby jest lepszy - DLA KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO POLSKIEGO - ale ma czarne serce przez które przepływa CZARNA KREW. No to który jest lepszy dla NORMALNEGO człowieka? A z drugiej strony wiecie ci bracia moi to taka refleksja dla mnie - kogo lubi ten kościół i dlaczego chorego człowieka, a nie zdrowego. Dlatego sie zakazili tym moim starszym i tyle. A on? On ma gdzieś swoją chorobę. I tak jest zdrowy mi powie to po co mu lekarz i tyle mu zrobicie. Bo to jest tylko taka... hmmm MUTACJA, że on ma wszystko czarne w środku co powinien mieć czerwone normalnie. Ot taki inny kolor ma. Np. zamiast białej skóry ktoś się rodzi i ma zieloną - to nic nie boli i tak dalej, I co wy na to? No ale jest to normalne mieć czarne serce i czarną krew? Czasem się mówi BŁĘKITNĄ mają niektórzy - a on ma CZARNĄ. Ja się go boję i tyle :(

Jaki ksiądz powinien mieć kolor sułtanny - napiszcie. Może CZERWONY a ci wyżej NIEBIESKI, nie? A biały? Niektórzy biały, a oni? WSZYSCY CZARNI. I tyle. I tylko kasa. I tyle :( Tyle wam powiem. I wiecie ten starszy będzie trzymał z tym księdzem polskim tak uważam, żeby... mieć grób w razie co. Bo widzi, że bez grobu nie da rady. Ale jak będzie miał grób to może tak jechać dalej bo wszystko bez sensu przez tę polską żmiję - przeze mnie. No on musi mieć grób też. Ten młodszy też i tyle :( Bo tak - po co się zadawają z Polakami. Co z tego jest dobrego? Ja na razie pół roku a tyle prób morderstw, o całym życiu już nie wspomnę wcale. No ale jak go ksiądz pochowa w razie co to mu Pan Jezus wybaczy te dzieci jego a tak jak nim pieprznie piętro niżej to po rpostu raz na zawsze za to ...bydło mu powie. Bo zrobił z jego kościoła pośmiewisko i tyle. Na dodatek on chyba jeszcze pije. I do dzis woli dwukrotną morderczynię ode mnie i ani przepraszam ani pocałuj mnie w dupe bo wybudował kościół w Niemczech A PO CO? Kto mu kazał słuchajcie? Pan Jezus przebywał w Izraelu całe życie. Co oni sobie tam nie myślą - jeszcze mnie Częstochową szczuł debil. I mnie poszczuł odpowiednio mi powiedzą. No oprócz trzymania z nim w celu pochówku na cmentarzu KULTURALNIE niech sie niczego ten ksiądz nie spodziewa, ale po co on spowiada to ja nie mam pojęcia. W SUMIE - miał mieć stałą kochankę to jeszcze by go każdy zrozumiał - kucharkę - a tak z tymi dziećmi jest nie do opanowania. Ale Bóg każdego opanuje prędzej czy pózniej - najwyżej pięterko niżej i tyle. Tego mojego brata też to prawda, ale on jest wciągnięty przez ojca. Miał mieć swój rozum. No właśnie - taki stary a taki głupi. No ale kasy to ma i tyle. Ten z tych pomidorów też. Też mu pozostaje stać o kościół bo jak go nie pochowają to po nim - tak to wygląda. Mam nadzieję, ze w tej kwestii się porozumieją ci wielcy bogacze zachodu wiecie. i tyle. A czy tak powinna wyglądać znajomość z księdzem? To ja chyba robię to samo. Choć wiecie - stawiam na rozgrzeszenie i widzę, że nie potrzebuję tego grobu. No skończę w reklamówkach zakopana gdzieś w lesie no ale nie przepadnę. No a reszta jak żyje , że MUSZĄ mieć grób. Dlatego to jest uczynek miłosierdzia ZMARŁYCH POCHOWAĆ i tyle :(

Gość otwiki
a ja się pytam-gdzie jest Jania?Czemu nie odpowiada na Twoje posty?Owco głowa do góry!

Tak myślisz, że głowa do góry? Zależy co będzie jutro :( Wiecie co - prawda jest taka - postaram się tak jak tego młodszego tak tego starszego poprawic, ale wiecie matka ogrodniczka , jej przybrani tez ogrodnicy - co on se tam nie myśli i tyle. On ma też ojca W SUMIE ogrodnika - tego biologicznego a reszta to nie wiem i mnie to nie obchodzi. Musiałabym tam coś u niego dostać z sensem. Za te szkoły wypad mi powie. Czemu miałam złą opinię w szkołach? A skąd ja miałam wiedzieć wiecie, że zasady są jakie są - a przestańcie. Wszystko bez sensu i tyle. Za duzo tego doktoratu było. Ja się przez to nigdy nie dam. I jeszcze mi dodawał i dodawał. Już tam Pan Bóg wie jak było. Zrobił mi 9 miesiąc ten promotor z tym doktoratem. Po co mi tego dodawał i tylko coraz więcej więcej wymagań, a bez tego doktoratu w tej szkole to co - uważacie, że to jest normalne 2 przedmioty i wychowawstwo i fakultety jeszcze i dojazdy i co jeszcze? Nie wiem. Tańczenie nago na stole w Wigilię? Jeszcze za pokój im płać - idźcie mi. Za dużo i tyle. Jeszcze w średniej tak dużo pracy. A doktorat bardzo pracochłonny - tak jak teraz to już w terenie byłam - co wy sobie nie myślicie, że ja im się poddam? Zwariowaliście chyba. Jedynie, że mają ładną architekturę, a reszta to tam też na dwoje babka wróżyła albo na troje. Ale USA za to ich lider to nie wiadomo co sądzić o ich architekturze. I tyle wiecie. Ja spróbuję tego starszego brata też wyleczyć - czarna krew płynąca z czarnego serca może mu się zmieni na zieloną, a póżniej na czerwoną. BO W SUMIE on powinien mieć błękitną. Ale ma to gdzieś jak znam życie tylko zawsze się wkurzał, że nikt się z nim nie liczył A POWINIEN. Ale nie i tyle. I nie rozumiał czemu. Wiedział, że jest adoptowany, ale wiecie co to - gorszy ma mózg? I ZA TO tak sie stało. Bo bardzo wysoko i nie dali rady. Taki z błękitną krwią - ciekawe kto to wymyślił. Może już będzie lepszy teraz trochę. Już taki czarny jest i tyle. No ja je mogę tam wszystkie ougryźć w zadek, ale wiecie - gdzie one mają te stałą pracę? Już im wszystko jedno - jakąś kasę mają i tyle. Ale tak powinno być? I wiecie - one mają paszporty niemieckie? Najgorsza ta cała Żaklina - co ja mam się jej bać? Wszystko przez nią. Pojeb taki że się w głowie nie mieści. Ty też mi powiedzą. Wiecie - bo one też na mnie ty z grupą trzymasz? Ty chyba żartujesz. Tak? A Magda ja im powiem? Czy wy jesteście normalne co ona wyprawia? A ta cała Śmieszka? Gdzie ona ma tam pracę i koniec. Bo już sobie pooddawały pieniądze za moimi plecami i jeszcze Zuzia mi garnek ukradła - patelnię. - Kupisz sobie nową w Niemczech mi powie Zuzia bo widzi że poza Niemcami nic dla mnie nie istnieje. No wiecie zawsze lepiej 2 tygodnie niż tydzień. I to od Araba 2 tygodnie, a od Polaka tydzień. A wiecie ten Arab tam codziennie pracował, a ten Polak? I dlatego mam wszystko gdzieś. A teraz mam 3 rodowody i mam wszystko w zadku. A jeden mam od księżnej Diany i i tak mogę wyjechać do Anglii jak zarobie i tak. Bo trzymam z księżną Dianą na to całe towarzystwo. Bo ma grób powiem. Daleko mi ale z nią trzymam bo stała o matkę Teresę o papieża też, a reszta? Matko. Taki Dodi - o co on stał w życiu :( Dajcie spokój - ci Arabowie na Zachodzie jak ci Polacy ale patrzcie - 2 tygodnie u Arabów, a tydzień u Polaka. I wiecie - DOSŁOWNIE TAK SOBIE POMYŚLAŁAM - ciekawe jak się skończą te pomidory bo u Arabów 2 tygodnie i tyle. Patrzcie - tydzień. I wiecie - w Niemczech mnie zostawcie bo ten Arab nie da rady temu Polakowi teraz w Holandii i przez to mnie pieprzą i I TAK MOGĘ WYJECHAĆ do Anglii ale z Holandii o ogrodnictwo nie mogę stać. Z Niemiec mogę ale z Holandii nie. I COŚCIE MI ZROBILI DEKLE POLSKIE? i tyle :( A ta Żaklina też durna pała i tyle. Tak się nie robi i koniec. Bo się go bała mi powie - no dobra to miała w domu powiedzieć czy komuś powiedzieć, a nie tam kroić człowieka i tak dalej. Albo się z nim nie zadawać. A jak ona tam skonczy wiecie w tych Niemczech to wiecie. Ona ma 21-22 lata. Tak mówi. No przecież słuchajcie ja jestem 15 lat starsza - gdzie to jej się ktoś normalny da? Dajcie spokój. Ona powinna wrócić i na poczcie mieć pracę. A GRÓB? jej powie ten listonosz. On nawet grobu nie ma. Symboliczny jakiś cokolwiek zaraz by mu było lepiej bo by rodzina stała o niego. Miała się choć do tego poczuwać szmata skończona jej powie. Bo wiecie - jeśli nie ona to kto. On nie musiał sie poczuwać do ślubu z nią bo NIE BYŁ OCHRZCZONY to nie doceniał ślubu, dziecko rozumiał , ale ślubu nie. Może jak taka religijna miała mu to wytłumaczyć, że co - chce mieć dziecko z osobą, która nie zasługuje na ślub, czy on jest normalny i żeby sobie poszedł do AA i się odwalił od niej. I iść do księdza. Ale już miała na sumieniu jeden kryminał i to tyle wymyśliła. Ale to tam jeszcze by jej Bóg wybaczył ale to to po prostu już TRAGEDIA. I to żeby ja krzywdził czy coś - miała po prostu skoczyć na niego co ty se nie myślisz gnojku jeden - weź się w garść i pogadamy. Jak ty chcesz żyć? I tyle mogła wskórać uważam, a ona wzięła i go pokroiła w kawałki. Beznadziejna szmata. I jeszcze wyjechała i przez nia ludzie pracy nie mają, zmawia się kanalia ludzka i to jest dobrze, a ja zła. Bo wiecie oni chca wiedzieć jak ja tego brata uratowałam - JA IM NIGDY TEGO NIE POWIEM. Dosłownie tak mi Pan Bóg pomógł, a w tych pomidorach też BO TAK I JUŻ. I koniec. I wiecie - ja to sobie myślę tak, że szkoda, że to wszystko w tych pomidorach było tak jak było bo z 1 gościem tam bym się dogadała, ale... no i tyle :( O pracę oczywiście stałą i tyle. Ale on też palił i stał po stronie grupy. No to z 1 osobą. Wiecie - nawet niekoniecznie w tych pomidorach , po prostu GDZIEŚ TAM i tyle. No ale Zuzia i też po nim. A ten własciciel to mu tylko napiszę - może to czyta to druga Zuzia. To jest dosłownie MĄŻ ZUZI i dlatego oni są razem nie do zdarcia. A ten Polak tam to jest trzeci w łózku do Zuzi i jej męża. No i tak wyleciałam. I dlatego nie powiem jak uratowałam brata bo by mi dali radę a tak mnie znowu mordercy wyrzucą i to samo. Znajdę pracę to znajdę nie to nie. Bo wiecie - pisało w ogłoszeniu - osoby bez doświadczenia mogą być. A tu trzeba było napisać 2 lata doświadczenia bo takie tempo to sie ma po 2 latach pracy w tej szklarni jak dla mnie a nie po tygodniu. I ja bym też tam zapylała ale ja. np. byle gdzie była dziura, takie szyny tam były - źle nogę postawiłam to np. sińca miałam - to trzeba było sobie tak wyczuć - takie rzeczy to były i tyle. Jak dla mnie. No i poślizgnęłam się w tym mule byle gdzie - takie rzeczy to były, że sobie szłam powoli i jeszcze mnie zaraz użarło. Albo np. mi się wózek wysypał i tyle. No i koniec a całość to jedno kłamstwo bo norma była tylko na wózku i to mówił ten stały pracownik a inaczej to ja chcę widzieć swój podpis na regulaminie i tyle. Co to wszystko miało być wiecie i tyle. Powiedział wyraźnie, że norma jest tylko na wózek - a reszta bez normy. A reszta bez normy - no grupa wtedy powie - no ale siedzą 2 lata tam ja na to to zapieprzają tam jak wariaty i PIJĄ. Mogą pić? Nie wiem. Codziennie flacha , pety. To jest dobre? I tyle :( I wiecie - miał sobie przyjść zobaczyć ile piją. No ale nic im nie ma. No nic im nie ma - rzeczywiście ale jak coś to chyba rozumie, że pójdzie siedzieć. Bo po mnie zostaje więzienie. Ktoś tam musi iść siedzieć. On pójdzie bo miał być mądrzejszy i tyle. I teraz wiecie widać co było i tyle. Każdy widzi co tam chcieli zrobic i tyle. Dla mnie siedzą tam 2 lata - wszystko wiedzą -że najważniejsza jest LIKWIDACJA SZKLARNI. No to od grudnia tam są co najmniej. I tyle :(

Wiecie ja się nie dam ani tej Żaklinie ani tej ZUZI bo Zuzia powinna być najgorszą szmatą, ale nie jest. CZEMU? Ta Żaklina jest, a ona nie - czemu? Nie rozumieją tego. No ale czy Zuzia chodzi do kościoła? Nie chodzi. Zuzia tylko gotuje facetom - zupełnie inny typ myślenia. Po za tym Zuzia pasuje do Zakliny - czemu to się domyślcie - ale za co kropnęła Zuzia - za co kropnęła Żaklina, za co kropnął ten Polak tam - i tak dalej... bo to jest cały łańcuszek i tyle. I mam do napisania tyle wiecie TAKIE PRACE MOGĄ BYĆ TYLKO Z KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO. A wiecie o co oni stoją w tych pomidorach - nie chciejcie tych pomidorów. O SEKS ZBIOROWY. Bo wiecie na dzień dobry wszyscy faceci w majtkach. No i to wszystko. Nic więcej sobą nie prezentują - pety i gorzoła. I tyle. No jeden był w spodniach, ale przypuszczam, że to samo. Tak stoją sobie o stałą pracę i tylko 1 osoba ją ma i tak dalej. Czemu to tak jest? Tak się boją wszyscy o pracę. A jak odejdziesz z takiej grupy? Zabijają przecież. Dlatego dostali mną po ryju bo myśleli, że będę chciała na stałe być w tych pomidorach a ja porównywałam je z ksiązkami i zastanawiałam się co tam idzie - no zeby nie - skóra idzie widziałam , bezpłodność na drugi dzien i żołądek też od razu widziałam, że rak żołądka i tyle :(

Gość czupakabrrrrrra
Owieczko!! Bądź dzielna!!!

wiecie - wniosek - jak nie lubicie seksu zbiorowego to nie jedżcie w pomidory do Holandii bo PO CO? I tyle - co ja mam wam do napisania. A moralność? Jak tu się wydać/ ożenić z takiego czegoś i dzieci mieć? A stała praca? PODOBNO o to chodzi. A ja nie wiem o co chodzi tym firmom i tyle. No dobra - firmom jak firmom ale pracownikom tym GRUPOM. Przerób - no ale moralność. To chyba tak jest wiecie żeby nie dostać tej stałej pracy, a przecież mnie tylko o to chodzi. Jak tu dostać tę stałą pracę? No tak to na pewno nie. A poza tym zdrowie wiecie - sami widzicie trzmiel mnie użarł, wszystko żółte jakby mnie NAPALMEM oblali - benzyną wiecie. I piszę to bo Zuzia nie umie skończyć. Zuzia to następna Żaklina, ale jeszcze gorzej. Bo ta Żaklina inaczej zabiła, a ona też - dlatego nie wymieniam nawet imienia, żeby nie było, że o Zuzię stoję. Nie - stoję o jej misia. O nia nie - bo jak nie dostanie stałej pracy to do piekła i tyle. Bo miałam być w tych pomidorach rzeczywiście i po mnie bo przecież wiecie po co są pomidory :( No ale nie i tyle :(

No bądz dzielna bądż dzielna - wiecie odeszłam bo co to taki seks grupowy - póżniej będzie, że nie chcę się wydać a przeciez chcę. i jak to chcę tę stałą pracę jak uprawiam seks grupowy. Nie ma szans na to przez to. A przecież rozwiązanie problemu jest całkiem proste, ale kto je zna. Ja, ale nie powiem bo u Polaka tydzień, u Araba 2 tygodnie, a co dalej. Bądz dzielna - a co ja mam jeść? Czy oni tam wszyscy mają wszystkie klepki na miejscu wiecie :( I tyle :( Ale cóz... oby kiedyś było mi lepiej. Na razie tylko wymyślam gdzie bym chciała być na wakacjach i tak dalej. Bo za co :( A jak inaczej dostanę stałą pracę? Nie ma jak :( Tylko z podróży ciekawych przecież bo reszta? :( Z seksu grupowego to marnie to widzę, a jakie wy macie zdanie? :(

Wiecie - to jest tak, że jak sie wydam to mogę miec stałą pracę fizyczną. No ale może akurat gdzies pojadę i z tego coś dostanę NIECO wyżej choć, co nie? No a co macie z seksu grupowego. Jest to przyjemne waszym zdaniem? Moim zdaniem nie. Ale niektórzy to lubią, ale po co zmuszać takich co tego nie lubią. Bez sensu. To tak jak kazać komuś iść jednego kropnąć. Bo wiecie w pewnych firmach zgodzisz się na coś takiego DLA PRACY, a oni dalej - ej, a idź i zabij tego czy tamtego i co - mam iść zabijać bo FIRMA tak powie? Bądz dzielna - a gdzie policja - no wybaczcie :( Bo to tak się zaczyna - aż ktoś kogoś kropnie. Oni wszyscy mordercy i to kilkukrotni po cichu, a ja co - mnie wsadzą :( I jeszcze powiedzą, że wsadzili taką a taką i będą sie smiali. Tacy są Polacy. ZERA. Ale kiedyś tu będzie lepiej. Jak im odrąbią. Bo wcześniej to nie za bardzo. Ale kiedyś? Ale ja tu nigdy nie przyjadę ZE STRACHU. Chyba , że z kimś. Bo ja się Polaków BOJĘ i tyle :( Bo to wilki są :( I tyle :(

Bo wiecie zależy kto ilu kropnął to mu rady nie dasz póżniej i za co. I wiecie - ja już ze strachu do Holandii nie chce wrócic bo boje się że za mnie zabiją mojego brata gdy mu się wszystko w życiu zaczyna układać. A NÓŻ WIDELEC się ożeni i będzie miał dziecko. Choć jedno. Może akurat. Tam się musi ożenić skąd jest i gdzie ma grób ojca. Jak ja mu dobrze życzę. Inaczej już po nim. Ja to wyjazd raczej z Europy i tak ich skreśliłam. Zostaje mi jeszcze starszy brat - może mu się serce zmieni na czerwone i krew też będzie miał normalną kiedyś bo tak to co wiecie. ten starszy to niech już jest jaki jest. Ale ten młodszy może za jakiś czas jakąś na grób ojca złapie. Byleby nie wyszło, że on go kropnął i wielce o grób stoi. Ale tam ma dobrą opinię skąd jest. W szkole oczywiście. I tyie. Powinien mieć w kościele, ale co - teraz go wyśmieją jak im powie kogo to widział wiele lat temu. Ile on może mieć lat? Na pewno jest młodszy ode mnie ale ile on może mieć? Przez 30stką chyba. Dlatego widzicie - jeszcze za niego też sie musiałam się brać, a co robi jego matka? Która? Tak jak u mnie - dwie matki i tyle z nich pożytku :( Taka prawda :(

No w Niemczech, w Niemczech - dobrze by było choć też do końca nie wiem wiesz. Jutro dalej szukam pracy i tyle z wszystkiego. Ostatniej pracy nie było i koniec. :(Oni teraz będą chcieli mi wielce dobrą opinię robić wiecie żebym coś za swoje szkoły dostała w ogrodnictwie. Wiecie co o nich myśle BEZ ŁASKI i oby za to do piekła poszli bo w końcu jestem tym biologiem i koniec :( Jak im życzę to wam powiem bo do ogrodnictwa NIGDY NIE PÓJDĘ - OBY ICH SZERSZENIE ZEŻARŁY albo DZIKIE PSZCZOŁY i tyle mnie obchodzą wiecie. A prawda o ogrodnictwie jest taka, że się ogrodnikiem zostaje za ...wygląd. I tyle. I nigdy nie pójdę do ogrodnictwa bo tak dostał pracę ojciec mojej matki i co? I sobie radził i dobrze mu było i po co mi te szkoły. Ja ich nie potrzebują. Mogą się smiać to zera i tyle. Ja tylko kasy potrzebuję i stałej pracy. Jeszcze próbuję wiecie zgadnąć jak ten mój młodszy brat ma na imię. Jakieś ma angielskie imię, którego nie znosi. Bo by się przedstawił kurde czy coś. Ale bez znaczenia bo by wiedziała, a tak nie wiem i tyle. Matkę to wiem imię i nazwisko, a jego nie wiem jak się nazywa. Ale chyba wiem - przez to taki Holender straszny. Nie że brzydko, ale miał wyjechać - choćby z imienia. Tylko w sumie angielskie ma imię zdaje się a tu i tak Anglia do kitu bo to nie Anglik. Też ta matka tak go nazwała jaki rozum miała i tyle :( Na razie spadam bo mi smutno - cdn.

Wiecie - ja dziś wiem jak się stoi w tym ogrodnictwie ale NIGDY tam nie wrócę. ja miałam rację. ja tam widziałam jakieś czarne postaci byle gdzie i tyle. Tam się stoi tylko w jeden sposób o pracę. Blisko byłam ale nie udało się. Czy chciałabym iśc do ogrodnictwa? A mam to gdzieś bo tak i już. Nie powiem czemu. Przez to się wróciłam bez większych oporów. Bo tak i już .