Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobasmutnaaaaa

co dziś robicie?

Polecane posty

Napiszcie. Ja dziś od rana myślę o moim młodszym bracie, żeby sie wziął za swoją matkę i zrobił porządek z chałupą bo w końcu zostanie bezdomny jak ja jak sie nie weżmnie za życie. A wiecie - nawet jakby się chciał ożenić to jak on zamierza tą żoną rządzić to nie wiem. On się tak rządzi jak jakiś dyktator, a tu nie ma niczego. I wiecie w końcu go z wszystkiego wykopają - jak mnie. I tyle. Musi się brać za kasę, a Bóg mu się nie da bo On z gołym zadkiem nie został. No ja mi powie, ale ja przez kryminał. On też - mi powie. No ale wiecie - to się już trzeba nie dać i tyle. W końcu Pan Jezus też nikogo nie zabił ani nic z tych rzeczy, a jak miał 30 lat to coś jednak miał. Jak na króla to nic ciekawego, ale jednak coś tam miał, a on? On niby też, ale ile to tak będzie - takie a nie inne towarzystwo i go wszyscy rozkopią jak on się nie opamięta wiecie. A ta przyszła żona pierwsza. Chyba widzi jak wszyscy się nim interesują. WSZYSTKIE - kasa i spadaj. No a jak coś to ma mieć dalszą kasę. A on? Miał dobrze żyć z sąsiadami a wiecie - on jest strasznie przystojny i za tę opinię i za tego ojca co się stracił to go rozkradną tam skąd jest i tyle. Gdzie mu się to tam dadzą. Wszyscy wiedzą, że adoptowany. A jego matkę biologiczną na kasę ktoś kropnął. I ani słychu po niej. A tam? Starsza pani sobie sama mieszka. Jak on się tym nie przejmie wszystkim to po nim i tyle. W bardzo szerokim tego słowa znaczeniu. Bo wiecie - co on ma robić w te weekendy. Jechać do domu i pilnować chałupy. Pogadać tam z sąsiadami , pieprzyć im tam równo, żeby w razie co chałupę dostać. Bo wiecie prawdziwy Holender to morderca swojej matki. I to mają wiecie od Niemców. A Niemcy NIE MAJĄ MATEK i to nie jest to samo. Oni mają OPINIĘ, że mordują matki - ale to są głupoty. Po prostu u Niemców matka się nie liczy, a Holandia przez to , że są tacy pofyrtani wiecie to stali się mordercami matek, no a on widzicie - ani tej matce nic nie zrobił, wziął, wyjechał bo miał taką możliwość. A jeszcze może być tak wiecie, że ktoś ją kropnie i jak się dowiedzą jaką on ma opinie tam gdzie przebywa to zwalą na niego i sam jak patyk pójdzie siedzieć do kicia. I to piszę bo mnie tak chcieli wsadzić, ale im się nie udało. Jakichś morderców se znajdą do pomocy wiecie - choćby z Polski z tych firm przedstawicieli i go wsadzą. Oby się tak nie stało. DLATEGO miał odejść z tej pracy i wyjechać bo to banda kryminalistów a on taki nie jest. No ale wiecie - na razie może być. Tam jeszcze rok - dwa może tak żyć, ale dalej już musi skończyć i po prostu coś zrobić bo naprawdę ludzie mu tak się nie dadzą. Gdzie jest ten ojciec i koniec. Choć wiecie - grób mu zrobili i na ten grób chodzili bo nie wiedzieli co się stało. TO SIĘ MIELI DOMYŚLIĆ - no ale widzicie ale miał żonę i SYNA powie. W sumie niby wiecie taka święta rodzina, no ale rozwalili się jak moi na złodziejstwie. Przez to zniosło jak widział tego Pana Jezusa, że go okraść przyszedł. Nie przyszedł se pooglądać jaki piękny. I wiecie - taki przystojny - no to krawiec chociaż wiecie a to sierota i się uczył jak debil. Jak ja. Krawcem mógł być i se tak żyć. To jest Zachód oni mu się nie dadzą w życiu. On do dziś może zmienić zawód i tyle. I tak wiecie - z dnia na dzień niczego nie ma. Krakowa za 1 dzień nie zbudowano, ale sierocie bez ojca się nie dadzą i tyle. No wiecie - ten ojciec to też po prostu książkę napisać, ale ma grób symboliczny i tyle. A ten ani takiego nie będzie miał. Wiecie - niech ktoś tam coś zrobi żeby tę matkę odwiedził choć jest to prawdziwy Holender ale powinien tam jechać co jakiś czas jak jest takim POLAKIEM. Bo prawdziwy Polak szanuje swoją matkę. Nie musi jej kochać ale szanować powinien. A nawet jak nie to niech pomyśli o sąsiadach, swojej przyszłości i o tym jak sobie tych sąsiadów miał przemyśleć i tyle. I to już od dziecka. A jakby ktoś mu coś zrobił tam w tym domu - ani rodzeństwa ani niczego. Sam se żyje dla siebie i tyle. No ale może jakoś któraś na niego jeszcze wpłynie pozytywnie. Może ja na przykład. Wiecie tam ma swoje adoratorki - nie brak ich tam. No to niech se je przemyśli no i musi mieć kasę bo przecież on jest daremny i tyle wiecie. Tyle wam napiszę w niedzielę rano i koniec. Bo co więcej? O Zuzi mam napisać co z nią mieszkałam ostatnio? Nie wiem o czym :( cdn.

teraz reedsik zaraz potem showerek a potem spacerek park lody :)

córcia do babci bo przyjechał jej młodszy kuzynek9syn mojego brata a ona uwielbia się nim opiekować) a my sami z mężem chyba że brata z bratową zabierzemy:) ...życze tobie miłego dnia

No to macie ładne plany. Ja mam jak zwykle przyrodę wiecie - to jest za darmo. I niebawem tam się udam. Na tzw. ŁONO PRZYRODY przemyśleć sobie moją przyszłość i tyle. A teraźniejszość też. No ale wiecie - miałabym żonatych tych braci i jakoś też wyglądam - bo z Polski, same dekle a tak? Nikt nie żonaty. Siostry się zabiły. Jakie ja mam szanse na 3 brata LEKARZA. Może być żonaty - w sumie powinien. Jakieś tam mam, ale ja bym musiała być mężatką. Tak myślę. Choć tyle mi powie Bóg. Ale nie mam kasy. Zawsze miałam coś tam a teraz nic. Nie umiem i tyle. No i wiecie - ten młodszy krawcem jakimś mógł być. Sprzedawcą w sklepie? Za dobrze się uczył powiedzą. I za tego ojca mu tak coś jeszcze dali choć teraz uważają, że to wina tego mojego brata, że się stracił. I wiecie W SUMIE - powinien pieprznąć tą matką i wyjechać. I WTEDY by musieli mu dawać tę chałupę w razie co. I tyle. No i żonaty powinien być na dzieci i tyle. Gdzieś tam. Ja nawet wiem gdzie. Wiecie - bo inaczej wyjdzie na durnia i będzie miał już TRAGICZNĄ opinię za brak 2 rodziców o ile go nie wsadzą do ciupy jego ukochane Polaczki właśnie bo tak go lubią wiecie. No wiecie - teraz mi się ludzie będą dziwić - co ja tak jestem po jego stronie - bo 2 siostry nie żyją już wiecie w Polsce - powiesiły się. A starszego brata też chcieli kropnąć - no to pasuje, że tego przeze mnie, ale go nie dam przez to bo co to tam za ludzie w tej Holandii. Przez te pomidory go nie dam BO NIE I JUŻ. I niech się dzieje co chce wiecie. I tak uważam, ze za rok świat się skończy i co mnie to wszystko obchodzi. Powinno? NIe sądzę. No i tyle. I wiecie - ostatnio na mnie naskoczyli z muzyką, z wszystkim i nie dali mi rady wiecie. Bo mnie się nie wykończy raczej muzyką. Ani kinem też. Mój ulubiony film był i jest to film, którym jeden Francuz chciał Hollywood rozwalić ale mu sie nie udało. No to jak mnie można pokonać. Ten film mnie ratuje do dziś i muzyka z tego filmu. Nawet teraz w Holandii jej słuchałam i WTEDY własnie dowiedziałam, że pewien ojciec 2 dzieci oddanych do adopcji popełnił samobójstwo - w USA - i mam przez to o USA nie stać bo tak się tam pomaga samotnym ojcom. To wiem od brata, który nie żyje już, ale wiecie bo mu powiedzą - trzeba było sobie dziecko zrobić i je wychowywać. Akurat by je dostał. I tyle. No a reszta to JAKIE TE BABY SĄ. Jak zwykle :( No KOBIETY. No ale więksość to BABY JAGI powie i wszystko bez sensu. I jak ten Amerykanin co się szlaknął do piekła nie trafi to dzięki niemu bo nie wiedział, że prawdziwy NIemiec to tylko ten co ma rodowód. I jak mu się podda bez tych dzieci to nie po nim a tak po nim i tyle. Bo to też przeze mnie się dowiem. No nie do konca. No ale nie ten poziom miałam zwalać. No kiedy głupi też nie był wiecie powiem. Ale i tak był głupszy ode mnie i tak skończył i tyle :( I ten nauczyciel go nie da i tyle. No i może ma jakąś rację. Kto wie?

Gość pretty pretty please
a ja na dwór za dom robic fotki roslinom i owadom

Wiecie - żeby ten nauczyciel żył to by nie było jeszcze tak najgorzej i tyle. Ten Amerykanin z tymi książkami. Byłby wtedy w Polsce bo tak by pasowało. Ale o czym by tu mógł napisać? O przyrodzie coś ode mnie i spadać do USA - ale co tam? Londyn by musiał wymyślić albo NIemcy - z Niemiec do USA? NIe wiadomo jak trzeba było myśleć - wszystko bez sensu, upadek z dachu i koniec. Ożenić się nie umiał - do kitu i tyle. Czemu? Bo nie miał rodowodu wiecie. Gdyby miał choć rodowód. Dlatego rodzicom biologicznym się nie da bo się nie ożenił i dzieci nie miał - jak ja. W SUMIE - jedziemy na tym samym wózku tylko on nie żyje a ja żyję. Ale... czy to jest prawda wiecie? Bo wiecie - ja już tak nie myślę. Ja myślę, że on sobie żyje inaczej a ja też. I wiecie - już rozumiem czemu się tej mojej matce nie dali - bo miała mnie oddać do USA i WTEDY by dostała wizę do USA jej powiedzą, żeby mnie pojechała tam szukać. Dosłownie po to by ją dostała. I tyle. A ona im nie wierzy. Nie miała szans i tyle. Gdzie ona miała spadać ze mną, żeby dostać wizę do USA. Dziś to wie, ale nie umiała tego wymyślić przez opłatek i tyle. Wiecie - jeszcze wam napiszę, że gdyby ten mój młodszy był krawcem to po Polsce już. A tak? Zły zawód i nie po Polsce w Holandii, ale też się nikt tam Polakom nie da bo dzięki Anglii i Londynowi powinni coś tam znaczyć jak w tej Francji - oni tak uważają wiecie, a to są brednie. I to jest przez moją matkę, że nic w tym Londynie nie znaczą. To są już brednie, że Polacy są tam od wojen - w to już nikt nie wierzy, ale w zasadzie mogą tam być. TYLKO CZEMU. To jest od mojej matki i tyle. A ja - jedna bieda przez to. Ale moja matka uważa, niech mają i się nażrą tym Londynem bo i tak miała ze mną po prostu spadać stamtąd i normalnie żyć. Tyle jej zostawało, ale nie umiała. Po prostu BAŁA SIĘ wracać do mieszkania po rodzicach. Bo wiecie - i pieniądze miała i pracę by dostała i 2 mieszkania miała i sie powiesiła. Ze strachu, że niczego nie rozumiała. I tyle. I ze złego traktowania jej przez facetów. Taka prawda. I tyle :( I nikt się już nikomu nie da i koniec wiecie. Taka prawda :(

Gdybym pracowała w Londynie to bym wam opisała dokładnie wszystkie londyńskie parki. I tam bym sobie chodziła na LUNCH bo tak trzeba. W Holandii chyba mieli robić tak samo wiecie - łazić sobie po parkach na lunch. Mogli mieć może jakies takie ogrody... JAPOŃSKIE ja myslę. Bo to takie europejskie Japończyki są. Chińczyki to bym ich skrzywdziła, ale Japońce to są niezłe i w sumie przez NIemców powinni sobie hodować jakieś bonsai. Tyle im po mnie zostaje, a Niemcom nawet tyle bo Niemcy powinni mieć pewne drzewka wiecie japońskie i nie po nich na wschodzie, a oni tylko rodowody - i po nich. Bo to wiem. A tymi drzewkami zajmę się ja. Wiśnie? Nie - bo ja Japonia to kraj kwitnącej wiśni. Oni mieli po prostu sadzić sobie pewne drzewka, żeby się tej pieprzonej Japoni pozbyć, a tak nie umieją i koniec. Bo to jest HISTORYCZNE. I przez to nie liczą się w USA. Bo oni, że się liczą. Nie liczą się - moje zdanie. Bo nie i już. I nigdy im nie powiem czemu bo mnie nie chcą. A nawet bonsai wymyśliłam tym gniotom, że mogłabym w sklepie ogrodniczym pracować. Nie - albo wiecie w czymś tam z roślinami. Bo oni - jaki tobie teraz pasuje stały arbajt. ŻADEN - spadać od nich na zawsze mi pasuje wiecie i taka prawda. Oni i ich ZASRANE paszporty. I patrzcie - 2 rodowody od matki i 1 od KSIĘŻNEJ DIANY. A ojciec? No to jak matek nie mają to choć ojców niech mają , nie? W końcu USA to jest samotny ojciec - tam ten ojciec jest, a u Niemców? Jak nie pedalstwo to nic moi drodzy. I tyle myślę o ich ŁASCE STAŁEJ PRACY - i niech nie zawracają ludziom głowy bo w końcu coś tam umiem po tym niemiecku I PO CO? Jedno kłamstwo, co nie? :(

Wiecie - ja sobie dobrze wymyśliłam stały arbajt - w sklepie ogrodniczym. I tyle. I dlatego miałam pewnie iść do tego sklepu rzeczywiście od tej grupy w grudniu, ale sie bałam bo za dobrze nie umiem po niemiecku, a poza tym to była grupa morderczyń - tak uważam. I tyle. I ja naprawdę chciałam robić coś z kwiatkami i tyle. A kasa mi powiedzą. Ale w sklepie poszłyby mi oczy. A ZDROWIE im powiem? Ja nie mogę być w lampach zasadniczo bo mi wzroczek pójdzie wiecie. No teraz już bym mogła bo mam rodowód, ale w grudniu niczego nie rozumiałam i by mi oczy EKSPODOWAŁY po prostu albo wypłynęłyby mi GAŁKI OCZNE... i tyle. Pozdrawiam.

N i dobrze robisz. ja nie mam ochoty na grilla żadne. raczej na coś chłodnego. Na CHŁODNIK wiesz. Ale pójdę sobie na zieloną łąkę bo co robić. Muszę nerwy uspokoić - taka prawda. Ostatni tydzień to była TRAGEDIA, a dalej to samo. Nigdy nie dostanę pracy w sklepie ogrodniczym i po co się uczyłam i koniec, nie? :( Taka prawda :( Tyle nauki bez sensu. Ale zostaje mi pewne drzewko i nie dam go nigdy. I tym drzekiem spławiam dziadowskie pomidory. Wiecie jakie ja mam ubrania zasyfione od nich. Czarne spodnie od dresu wyprane mają jedną ŻÓŁTĄ wodę wiecie. Tam po prostu leci cały żołądek od oprysków bo to wiem. Włosy to jeszcze, ale na pewno jest tam bezpłodność i rak żołądka bo nigdy nie widziałam, żeby sobie wszyscy tak palić mogli. ALE WSZYSCY. Oburzające :(

I wiecie - czemu sie nie wyniosłam do innej pracy - no bo w środę użądlił mnie trzmiel i noga zaczęła mi puchnąć , a w piątek mi powiedzieli, że mam spadać. Ale wiecie - jakąś maść to mieli mieć na trzmiele i powiedzieć, że w razie co się schodzi dopóki nic nie będzie i tyle. I WŁAŚNIE mieli mnie wysłać nasi do lekarza i by się musieli zainteresować pomiadorami. Tak myślę. No bo bym się zapytała o byle co. A w ogóle powinna tam przyjść kontrol i sprawdzić sobie te opryski - czym oni w to pryskają wiecie, że jedna ŻÓŁĆ leci z ubrań i to wszystko masz WSZĘDZIE. A twarz? Włosy to jakbyś tynk miała w nich. I tak dzień w dzień 10 godzin. Może przez to wyleciałam. Że bezpłodność jest od tego to zaraz wiedziałam, a rak żołądka to we wtorek bo wszędzie palą i tyle. Na pewno tak jest i może by wygrali wiecie odszkodowania w sądach tam i dostali lepsze prace, a tak niech sobie siedzą i tyle. Bo tam w ogóle nie powinno być kobiet - taka prawda. Przez bezpłodność własnie.

Bo wiecie wszyscy tam na mnie, że jestem przemądrzała a pracowałam w 10 szkołach gdy dobrze wiem że powinnam w jednej siedzieć i jeszcze do sądu poszłam bo jestem bezczelna i tak dalej - a nic sobą nie prezentuję oprócz myślenia GINEKOLOGICZNEGO się dowiem. I DOBRZE im powiem. Jakaś ulotka czym to pryskają i mogą być. A tak? Co tu sądzić o czarnym ubraniu, z którego po praniu zostaje ŻÓŁTA WODA. ŻOŁTA JAK JAJECZNICA. Widzieliście kiedyś coś takiego? I tyle mnie to obchodzi :( Bo niby ile mnie to ma obchodzić. Jedynie, że przeżyłam. I tyle. :( Może cos się z głową robi od tych oprysków też - kto wie? A poza tym... a reszty nie napiszę i tyle. Bo nie i już. Bo jestem bardzo mądrą MAŁGOSIĄ i tyle.

Wiecie - co się robi z głową to sie dowiem - włosy opadają. I tyle. A te pomidorki to uhm uhm i tyle... takie są zdrowe. I tyle wam napiszę. I że mnie tam nie było. Tylko Zuzia tam była - ZUZANNA, a Małgosi tam nie było wcale. Bo za stara. A ta Zuzia - 32 lata niewydana. Tylko małzeństwo ją może jeszcze uratować po mnie. No to niech się wyda. I to koleżanki tam ma wydane i siedzi w takim towarzystwie. A wyśpijcie się przy Zuzi. Każdy wie, że przy Zuzi się nie wyśpisz bo Zuzia słucha głośno radia w nocy. I mogłaby słuchać ale nie miała komórki za 1500 zł i dlatego się zdziwiłam tym. Miała mieć radyjko normalne. I wiecie - jeden błąd popełniłam - miałam się jej zapytać za ile ma komórkę. Jak za mniej niż 1500 zł to można by ją było już kropnąć w zasadzie bo po co ona żyje. Ale się nie zapytałam jej - nie wiem czemu. I tyle. Bo tak powinno być i tyle. Bo powinna mieć komórkę za 2 tysiące złotych albo niech się idzie pogrzebać W PIECu albo gdzie chce tam ta Zuzia wiecie. Lalka nieduża i na dodatek cała ze szmatek... taka piosenka była. A w Biblii jest opowieść o Zuzannie w kąpieli - się kąpała i starcy ją napadli w tej kąpieli i uratował ją prorok Daniel. No może tę Zuzię też jakiś prorok Daniel uratuje. Kto wie? Pamiętacie piosenkę o lalce Zuzi, nie? W kratkę stara spódniczka, łzy na policzkach a w czymś tam czegoś 100 I chociaż nie jest jakas tam to kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal choć nie ma sukni złotej zabiorę ją na bal.

No bo wiecie co - takie towarzycho :( Ja tam chciałam być 1 miesiąc - najwięcej mogłam być 5 tygodni bo by powiedzieli, że nie szanuję ...czegoś tam. Ale szanuję i to nie była moja wina , że tam następna Zuzia , a przecież trzeba stać o załogę nie? I to na taśmie. Ogrodnictwo to nie żadna taśma, a Zuzia w ogrodnictwie chciała mnie zabić, ale wiecie - ja jestem z rodziny ogrodniczej niech sobie to ta Zuzia wbije w pałkę swoją na której włosy już dęba jej stają. Bo chyba tak to wygląda. A zresztą nie wiem. Co mi ta Zuzia zrobiła? Ugryzła mnie w tyłek. Taki Tedy Bundy. Pasuje do tego kryminału doskonale. A ja chciałam tylko trochę zarobić w MORALNEJ pracy fizycznej - uwierzylibyście? I wiecie - przez te Zuzię nikt nie dostanie tam stałej pracy JAK DLA MNIE. Właściciel to zwykła szuja - KLECHA mi powiedzą jak twój... stary - brat myśleli, żeby go wykopać. Nic mu jednak nie zrobią bo on w swoim debilizmie jest nie do ogrania, ale to jest tylko i wyłącznie jego wina, że on rodziny nie ma. Za dużo by chciał wiecie. Te młodszy a on... ale przydałby sie z głową na karku a nie między nogami. Ten starszy niby ma jakąś głowę, ale on jest CZARNY jak SMOŁA. Jak dla mnie. Co ten kościół w nim widział? Ale niech będzie,że wartościowy jest. Dla mnie on ma serce, ale nie czerwone tylko CZARNE JAK SMOŁA w kotle. W zasadzie tyle nas różni no i pieniądze, ale to tam - Polska to bagno i nic mnie nie obchodzą porównania. On ma prostu czarne serce - widzieliście kiedyś coś takiego? On powie, że przeszyła mu je strzała w życiu - no może i przeszyła, ale wypłynęła z tego serca czarna krew ZAKAŻONA. No wiecie - ja się muszę trzymać zdrowia jednak - psychicznego także. Chcielibyście brata o czarnym sercu. Biały jest to prawda, ale serce ma czarne. To już chyba Afrykańczyk lepszy. A zresztą nie wiem :( Sami zdecydujcie sobie - ja bym chciała brata lekarza. A reszta do dupy bo tak i już. :(

Idę się modlić wiecie o brata lekarza bo jakich ja mam braci - nie przyznam się do nich i koniec. Ten tu pracuje w sklepie i jakoś wygląda, a ja? Ale to też rpzez niego źle wyglądam. I wiecie - pracowałabym w jednej szkole i jak ta szkoła ze mną wygląda - wygląd, kasa, STAŁA PRACA. A jednak to powołanie jest - no i dlatego mogłam sobie łazić po szkołach PAŃSTWOWYCH. Bo to jest praca w państwowej szkole dla mnie - a w prywatnej co. Tam nie trzeba powołania? Przecież to nie miało w ogóle sensu wszystko i taka jest JEDYNA prawda o mojej pracy w szkole. No to to jeszcze mogę napisać w moim blogu o szkole - czy nauczyciel prowadzący kurs jakiś powinien mieć powołanie, czy nauczyciel uczący innych nauczycieli powinien mieć powołanie? Czy nauczyciel w szkole muzycznej powinien oddać życie za ucznia jak nauczyciel w szkole państwowej ogólnej? No wiecie - jeśli jest powołanie do pracy nauczycielskiej to ja sobie mogłam chodzić do szkołach. Byłam nauczycielką i tyle. A przepadłam bo mi powiedzieli, że w Auschwitzu nie chciałam umrzeć. Bo mnie taka Niemka skrzywdziła że mi wytknęła, że po szkołach łaziłam i miała rację, ale też z racji tego, że jest to zawód z powołaniem mogłam tak robić moim zdaniem, aż jednak przepadłam i tyle :( Bonie chciałam w Auschwitzu umrzeć. A ocena negatywna pracy to był pewien PAPIER od tej pani co mi kazała w Auschwitzu umrzeć i to zostało ograne papierem że mi ja anulują - do domu dostałam papier i przez to postanowiłam nie isć z tej szkoły bo co dalej -w sensie obrona pracy doktorskiej. Bo by sie zaczęło dochodzenie, a chciałam doktorat zrobić. I takie coś ludzie w pracy fizycznej NIEMORALNI GORZEJ NIŻ NAJGORSZA KLASA KTÓRĄ miałam mi wytykają. Wstydu nie mają. Ja też mi powiedzą bo tam znowu jadę - a co mam robic przez nich. Przeciez nie piję - każdy to widzi. A dzieci? No jak tu mieć dzieci tak zyjąc. Nie da się :(

Wiecie - ja Polski już nie znam dziś, pilnuję tylko żeby głodu nie było przeze mnie czyli żeby sklepów wam nie zamknęli tych co w niedzielę są otwarte. Bo to bym was skrzywdziła. A reszta to moja koleżanka co sie w ciąży kropnęła. BO SIĘ WYDAŁA. Żeby nie było, że nie szanuję małzeństwa. Szanuję - niech sobie rządzi. Byle nie garami, ale niech rządzi tak ogólnie. Ale głód zależy ode mnie to co to za rządy. Bo miała gotować porządnie i by dziecko urodziła - Martwe mi powie. No tak ale by jej podrzucili i by wyglądała. A w ogóle miała się przyznać w szpitalu co za dziecko i by jej wymienili. I tyle. No ale ona...

Wiecie - właściwie to jak wyjadę do pewnego państwa na stałe to choćbym nie wiem co zrobiła to macie głód w Polsce. Bo tak i już. Mają prawo do głodu tu. Dopóki tu jestem to nie, ale jak się dowiedzą, że mnie nie ma to nie musi być żadnych sklepów i tyle. Nic nie musicie robić - tylko sie walić. Bo taki jest Zachód. I tyle. Ale ta moja koleżanka do wielu rzeczy ma prawo i poprzez rózne rzeczy ode mnie też jest zupełnie niezła. Miała robić doktorat, ale... bo wiecie ona stała o jedzenie, ale - wszystko miała pokręcone bo najadła się Najsw. Sakramentu w dzieciństwie i przez to była w sumie taka opętana. Znaczy wykradała go z kościoła i wszystko przez to. Przez to mi nie powiedziała, że jej matka jest katechetką bo uznała, że to nieistotne. NIESTETY była to podstawa i koniec. Jak dla mnie. Bo bym ją miała w zadku i bym chyba z tej uczelni poszła. Raczej na pewno. Bo jak jej nie chciał tam nikt przez to to mnie też tym bardziej i w ogóle. Bo nie wiecie jaka była. I bym sie zajęła czymś innym w życiu, na pewno wyjechała bo nie pasowałam - archeologię też bym miała, Biblię, a tak? Co ja miałam po studiach? Rozwalone życie :( I WTEDY bym wyszła za mąż a tak to nie. Bo tą drugą to się nie przejmowałam, ale nią tak bo dużo nas łączyło wiecie. Jedynie, ze nie mówiła po angielsku - ale ja co ja tam dziś sobą prezentuję - też nic nie umiem podobno. PODOBNO :(

Wiecie - może dlatego się dzieją takie rzeczy dziwne mi w tych pracach i nie tylko bo ja widziałam Boga. I nie tylko. W ogóle w życiu. I sobie o to stoję, a nie o Kościół. Choć stałam o kościół i to jak, no ale oni - tylko kasa. Teraz mam 3 rodowody - najwięcej ile można i tyle. I nikt mi nie da rady i koniec. Bo wiecie - to są takie rzeczy, ze póżniej wielu ludziom coś się MOŻE wydawać. Tak jak ten mój młodszy brat bo ja wam powiem czemu on sie tak stoczył. Bo DOSŁOWNIE z tego Pana Jezusa nie został tym krawcem. I wiecie - on miał postawić na Niego, że to było najważniejsze wydarzenie w jego życiu ale był malutki jeszcze wtedy i to tak go potraktował że jeszcze go ratował teraz. Ale ostatni raz już. I teraz. Ma coś zrobić z matką jego bo po nim już całkowicie za ojca i tyle. I być grzeczny. Uczyć się już nie musi, ale z matką ma trzymać bo Polakom rady nie da. Jak będzie trzymał z matką choć na nią będzie pluł jak się odwróci to nic mu nie będzie, a inaczej nie wiem ile on pociągnie i to nie moja sprawa. Bo wiecie co on zrobił za najważniejsze wydarzenie w jego życiu - jak w liceum laski zaczęły się przed nim rozbierać do naga. To było najważniejsze wydarzenie w jego życiu. W SUMIE dużo miał racji. No wiecie - mały był , ale jak ten pan tam wszedł w tych dziwnych szatach do tego domu. I wiecie - byłby CHOĆ TROCHĘ POBOŻNY choć by się wiarą przejął i byłby żonaty, a tak? Taki Chińczyk - po śmierci nic nie ma. Pustka jest po śmierci i dlatego nie jest żonaty. A powinien się poprawić bo ja też obserwuję jakieś dziwne NIEMORALNE zachowania w mojej obecności i ja sobie tego nie życzę, a jak ja mam komuś wytłumaczyć, że ja chyba widziałam Boga i to chyba przez to. Bo mnie się wszyscy zawsze bali bo ja jestem moralna. A tu np. sobie ktoś w majtkach lata przy mnie. Nikt mi znany, obce osoby. No wypraszam to sobie. Mnie się wydaje, że to przez to także to przebaczam tym ludziom, ale niech psieprzają do Afryki banany prostować na drzewach tak ciepło jest w tych dniach - naprawdę :( Żeby w maju po mieszkaniu w majtkach latać - wiecie - miałabym lepszą opinię i wytrzaskam go na ulicę w tych majtkach. Naprawdę :( A tak? Co ja miałam robić? Miałam mu zrobić zdjęcie jednemu i drugiemu i wysłać do ogłoszeń w branży jakichś tam chłopaków do towarzystwa, nie? Ale nie znam holenderskiego. Wiecie co - ja mam takiego towarzystwa dosyć. A wiecie co miałam najbardziej zrobić, ale pieca tam nie było na węgiel. Wziąć pogrzebacz rozgrzany do czerwoności i tym pogrzebaczem ich posmyrać żeby im było NAPRAWDĘ GORĄCO bo tak i już :(

No nie wiem czy do naga się zaczęły rozbierać, ale prawie bo tak pasowało wiecie. I tyle. I powinien dobrze żyć z ojcem, na grób chodzić i wszystko się z czasem ułoży TAM SKĄD JEST i tam powinien się udać kiedyś, a nawet i dziś i tą matką trochę się przejąć wiecie - i tak z nią kiedyś nie będzie i tyle to wszystko warte. I wszyscy uważają, że on pójdzie do piekła - nie pójdzie. Za tę drugą narodowość, której się nie można domyślić i WIERZCIE LUB NIE - to był kiedyś najlepszy uczeń w szkole. No wiecie - bądźcie sobie najlepszymi uczniami w szkole I NIC. Ojciec się stracił i nie zainteresował się nim NIKT. Żeby sobie zarobił na studia wiecie, nic. Dlatego go nie dam bo nauczycielką też byłam i wiecie - po prostu go szkoda. Nikt mu pomóc nie mógł? To jest kpina ze szkoły co się stało. Przecież lekarzem mógł śmiało być i tyle. Byle co mógł robić - najlepszy uczeń w szkole W SZKOLE nie ma na studia - to jest kpina z wszystkiego. Żeby nie było wiecie, że ja sobie kpiny robię z polskiej szkoły. Się go niech zapytają jakie on ma świadectwa i tyle. Najlepsze oceny z góry na dół i tyle. Po prostu nie rozumiał, że ojciec mógł zostać zabity i tyle. Ale grób miał wiecie - ja go nie dam przez szkołę i tyle. Najlepszą uczennicą w szkole nigdy nie byłam i nie groziło mi to nigdy. No ale widzicie nie jest Holendrem i po nim. I przez to go olali że adoptowany i tyle. To po co mu dali takie oceny mi powie. No i słusznie. I nikt mu nie powiedział prawdy. Teraz tę matkę by udusił bo wiecie -jak nie będzie o nią stał to będzie , że ojca kropnęli przez niego. A to nieprawda. Przez nią bo miała zawsze wielkie wymagania a małe możliwości i tyle. Ale dziecko wzięla - mieli pomyśleć - ani urodzić nie umiała - dziecko wzięła to osiąg życia jej. A moralność jej zerowa i w sumie mieli kropnąć ją i byłby żonaty a kropnęli starego i nic z tego. ZA kasę oczywiście ale wiecie kto winien był całości. A jak ona go wychowała to jedna krytyka BO TAK I JUŻ. I ani słowa dobrego o jego matce bo się obrazi i tyle :(

Wiecie w sumie to on powinien wyjechać sobie ten mój młodszy i POGARDZIĆ całą Holandią no ale to jest taki Holender że szkoda gadać. I dlatego ma tę Polskę żeby tej matki nie zabic. Dosłownie tak tej Polski potrzebował przez to. I wiecie - jaka jest ta Holandia? Tylko kasa. Bo że miał matkę niemoralną i ojca na kasę naciągała , wszystko co najgorsze to ona to nie, ale że ojciec nie umiał zarobić PRZY NIEJ to się stracił. I ona nic - ten synek niczego nie rozumiał. Ale ona mogła być, a ten jej mąż nie, on też nie. Ciekawe czemu. Bo Holenderka a mąż widocznie też adoptowany i wiecie - kropnęli by ją i by było wszystko dobrze, musieliby się ludzie nimi przejąć, a tak? Kropnęli ojca i nic. Co on ma myśleć o tej matce się mnie zapyta. Nic - olać. Pilnować chałupy i sąsiadów i jakoś wygląda, a tak? On w ogóle powinien wszystko olać i w ogóle nie stać o Holandię bo zera ale cóz... teraz już za póżno i tyle. Takie życie i już. No nie? :(

Wiecie - w takim układzie jak z tą matką będzie trzymał to go jeszcze przeżyją, a tak to go ani widzieć nie chcą bo taki diabeł i tyle. No taki jest i tyle - ale nikomu nic złego nie zrobił. I wiecie - miał się nie uczyć. Miał matce to może powiedzieć? Komuś? Nie wiem. Miał być niewykształcony. I tak jest niewykształcony w sumie - co to tam liceum, no ale ... wszystko przez szkołę i tyle. Wiecie - czemu on sie tak uczył? Bo tak go jego matka zrobiła - żeby był uczony i tyle. No to go miała oddać do profesorów. Ale wiecie - źle też nie ma - idzie lato będzie miał pełno studentów z Polski. Ja to piszę żeby go nie kropnęli przeze mnie. Matkę ma i koniec. I jak zniknie to się Polakom nie dadzą. Co prawda nikt się tym nie przejmnie - ja też, ale matkę ma i koniec. Żeby nie było, że następny bez matki. Ma matkę i koniec. To sobie zapamiętajcie bo PO WAS. Nie po nim - po was. Po mnie też bo z Polski, ale go nie dałam i mogę być tyle ile. A reszta nie bo go nie chcą. Bo się go boją. Bo on nie jest z Holandii. Skąd on się mnie zapyta? No a jak ty wyglądasz mu powiem? Skąd ty mozesz być? Z Rosji mi powie. No z Rosji też możesz być, ale musiałbyś być wilkiem a ty nie jesteś wilkiem. Ty chyba jesteś ...zającem. No to nie możesz być z Rosji bo to wilk albo niedżwiedż. Jeszcze łoś też by zostawał. No wiecie -te najlepsze oceny w szkole to jest też kwestia dyskusyjna o tym się kiedyś porozmawia, ale cóz... jest to wybitny filolog i tyle.

Gość waaaaarrrrrr
Sex - prysznic - śniadanie - szukanie projektu pod dom - wycieczka w poszukiwaniu działki - obiad - sex - sex - sex - spać :)

Gość gosc komunijny
siedze na kafe, czytam i sie zastanawiam skad sie wzielo tylu idiotow?