Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxxxxona

Blagam!! Pomozcie mi o nim zapomniec

Polecane posty

Rozstalam sie z moim pierwszym chlopakiem 4 lata ponad temu. Bylam z nim 8 miesiecy a to byl najwspanialszy czas w moim zyciu. Zerwalam ja z nim ale szybko okazalo sie ze to byl zly wybor bo uswiadomilam sobie ze to jego kocham, on znalazl sobie w tym czasie inna ale tez chcial wrocic do mnie. W tym czasie przyjezdzal do mnie itp bez jej wiedzy. Ona mowila ze sie zabije jak ja rzuci w w koncu wziela go na dziecko. Wczoraj minelo 4 lata od naszego pierwszego razu dzisiaj mi sie on znowu snil. Ciagle o nim mysle a jakkiego bym chlopaka nie miala to zawsze jest do niego porownanie i nie potrafie sie odkochac :( czasem mam mysli samobojcze bo to zycie moje jest takie zjebane ze masakra :( wszystko bym oddala, moglabym nawet byc biedna wredna i nie wiem jak najgorsza byle tylko z nim byc teraz ;( jak mam o nim zapomniec blagam was pomocy :(

Gość skoro taki najwspanialszy czas
to dlaczego zerwałaś ?

Bo bylam zaslepiona nowa szkola nowymi znajomymi nie zdawalam sobie sprawy jaki on wazny jest dla mnie a do tego zaczelam wtedy chodzic z najladniejszym chlopakiem ze szkoly za ktorym wszystkie laski sie ogladaly. Glupota czysty idiotyzm. Nigdy wiecej bym tego nie zrobila