Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwewrtyjnd

Wcześniejsza miesiączka?

Polecane posty

Gość qwewrtyjnd

Witam was wszystkie. Zgodnie ze swoim cyklem, miesiączkę powinnam dostać ok. 1 czerwca (zdarza mi się dostać dzień przed lub dzień po oczekiwanym terminie). Co mnie zdziwiło, ale i zestresowało - dzisiaj rano zaczęłam krwawić. Jest tego niewiele, krew i trochę śluzu, ale żadnych skrzepów. Poza tym nie wystąpiły u mnie żadne objawy PMSu, a zazwyczaj się pojawiają. Teraz jedynie trochę boli mnie podbrzusze. Dodam, że w poniedziałek brałam tabletkę 72h (escapelle). Od poniedziałku do środy byłam chora na grypę, od czwartku przyjmuje antybiotyk (angina, powikłanie po grypie). Poza tym żyje w bardzo dużym stresie. Czym jest spowodowane to krwawienie i czy jest to okres? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Gość czarny flamaster
Tak zwane tabletki "po" potrafią bardzo różnie wpłynąć na układ hormonalny kobiety. Podejrzewam, że te plamienia są spowodowane właśnie przyjęciem tej tabletki. Nie sądzę byś powinna się tym przejmować. ;) Jeśli będzie się ono przeciągało i stawało się bardziej niepokojące powinnaś udać się na wizytę do ginekologa.