Gość o.n.a2725 Napisano Maj 22, 2011 Jestem sama w obcym panstwie,jezyk znam na tyle zeby sie porozumiec w pracy.Ale to nie jest problem,moim problemem jest facet.Mieszkam z nim ale uznalismy ze nie jestesmy razem,mieszkamy razem ale nadal szukamy mieszkanka dla mnie narazie bezkutecznie.Boze ale jak on mnie traktuje,codziennie pisze z laskami -pisze na internecie ,pisze smsy,a ja ja nie moge nawet na gg rozmawiac ze znajomymi,jest jak turczyn ostatnio wyjechal na kilka dni to zabral mi moj telefon i karte do bankomatu zebym nigdziej nie pojechala i nie mial z nikim kontaktu.Chore co?ale po co to wszystko?A sam sie oczywiscie bawi. Mowie mi ze zyczy mi jak najlepiej ,he ja chcialabym sobie w koncu ulozyc zycie ale jak?skoro nigdziej nie moge wychodzic a jak juz to tylko z nim.... Szukam mieszkania ale tak bardzo boje sie byc sama tu w obcym panstwie i on doskonale o tym wie i chyba dlatego to wykorzystuje Znosze wszystko nawet to jak mnie tak bardzo upokarza ,a slysze to prawie codzienie jaka to jestem k...,szmyta,glupia i itp.za 10 min przychodzi i przeprasza i znowu to samo A ja co rano wstaje robie mu kanapki do pracy i kawe,bo sam sobie nie zrobie,wychodze z domu bo wczesniej wyjezdzam do pracy a on pisze do laski jak to ja bardzo kocha,wiem bo czasami zapomina sie wylaczyc gg a mnie kordzi sprawdzic czy dalej robo to samo I jak tu nie zwarioiwac???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach