Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość o.n.a2725

KARA ZA MILOSC?

Polecane posty

Gość o.n.a2725

Jestem sama w obcym panstwie,jezyk znam na tyle zeby sie porozumiec w pracy.Ale to nie jest problem,moim problemem jest facet.Mieszkam z nim ale uznalismy ze nie jestesmy razem,mieszkamy razem ale nadal szukamy mieszkanka dla mnie narazie bezkutecznie.Boze ale jak on mnie traktuje,codziennie pisze z laskami -pisze na internecie ,pisze smsy,a ja ja nie moge nawet na gg rozmawiac ze znajomymi,jest jak turczyn ostatnio wyjechal na kilka dni to zabral mi moj telefon i karte do bankomatu zebym nigdziej nie pojechala i nie mial z nikim kontaktu.Chore co?ale po co to wszystko?A sam sie oczywiscie bawi. Mowie mi ze zyczy mi jak najlepiej ,he ja chcialabym sobie w koncu ulozyc zycie ale jak?skoro nigdziej nie moge wychodzic a jak juz to tylko z nim.... Szukam mieszkania ale tak bardzo boje sie byc sama tu w obcym panstwie i on doskonale o tym wie i chyba dlatego to wykorzystuje Znosze wszystko nawet to jak mnie tak bardzo upokarza ,a slysze to prawie codzienie jaka to jestem k...,szmyta,glupia i itp.za 10 min przychodzi i przeprasza i znowu to samo A ja co rano wstaje robie mu kanapki do pracy i kawe,bo sam sobie nie zrobie,wychodze z domu bo wczesniej wyjezdzam do pracy a on pisze do laski jak to ja bardzo kocha,wiem bo czasami zapomina sie wylaczyc gg a mnie kordzi sprawdzic czy dalej robo to samo I jak tu nie zwarioiwac????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować